S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uzay Topları - Spaceballs - 1987 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıldız Savaşları ve Yaratıklardan, Uzay Yolu ve Maymunlar Gezegeni'ne kadar birçok filme atıfta bulunan, bilim kurguyu selamlayan bu şamatalı filmde, Korkusuz Lone Starr (Bill Pullman) ve onun yarı insan yarı köpek yardımcısı Barf (John Candy) prenses Vespa'yı (Daphne Zuniga) kötü Dark Helmet'in (Rick Moranis) ellerinden kurtarmak için zamana karşı yarışmaktadır.






Tehdit - The Clearing - 2004 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wayne ve Eileen, Pittsburg'da kurdukları hayatlarının içinde Amerikan rüyasını yaşayan bir çifttir. Hayata sıfırdan başlayan karı koca büyük bir şirketin sahibi olmuşlar ve iki çocuklarıyla kusursuz bir hayat sürmüşlerdir.Bu düş, Wayne, Arnold Mack adlı kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biri tarafından kaçırılana kadar sürer. Wayne ormanda rehin tutulurken evleri de FBI tarafından nerdeyse işgal edilir. Eileen hem Wayne'i kurtarmak hem de çocuklarını dehşet dolu saatlerden uzak tutmak zorundadır. FBI ise Mack'in ne istediğini araştırmaktadır. Mack'in Wayne'nin şirketiyle gerçekten bağlantısı var mıdır?Sıradan bir rehin filmi gibi gözükse de, hatta Mel Gibson'ın Fidye'si ve Luis Mandoki'nin Kapan'ı gibi bildik klişeleri barındırsa da, bir Hollywood efsanesi Robert Redford'u uzun bir aradan sonra beyazperdeye döndürmeyi başarabilmiş bir film. Redford ve Mirren'ın olağanüstü bir performans sergilediği gerçek bir gerilim.






Son Savaşçılar - I Nuovi Barbari - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two mercenaries help wandering caravans fight off an evil and aimless band of white-clad bikers after the nuclear holocuast.

Google Çeviri - İki paralı asker, dolaşıp duran karavanlara, nükleer salonun ardından, beyaz giymiş, bisikletçi ve amaçsız bir grupla savaşıyorlar.






Son Kurşun - The Last Bullet - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hiç kimsesin umursamadığı ıssız bir ada, bir yanda düşman ve bir yanda siz. Göreviniz düşmanı yok etmek. Fakat öyle bir an geliyor ki, robotlaşmış kişiliğinizden kurtulup, bir insanı öldürmenin ne anlama geldiğini anlıyorsunuz. 2.Dünya Savaşı sırasında bir adaya düşen biri Avustralyalı diğeri Japon iki askerin öyküsünü anlatan bu filmden çıkarılacak çok dersler var...






Şaşkın Dedektif - Blue Streak - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Miles Logan, yasadışı mesleğinde oldukça başarılı bir elmas haydutudur. Bir gün kalkıştığı zor bir soygunda ele geçirdiği çalıntı elmasları bir şantiye alanına saklamak durumunda kalır. Polis kendisini tutukladığında bile, elmasları sakladığı yeri defalarca tekrar ederek konumu ezberlemeye çalışmaktadır. Mahkum olarak geçirdiği iki senenin ardından özgür kalır. Hapishaneden çıkar çıkmaz elbette ki ilk amacı elmasları sakladığı yere gidip onları almak olacaktır. İnşaat alanına ulaştığında fark eder ki ortada büyük bir sıkıntı vardır. İki sene önce inşası devam eden alanda Los Angeles Polisi'nin bölge merkezlerinden bir tanesi yükselmektedir. Miles, elmasları bir şekilde yeniden ele geçirmeyi kafasına koymuştur.






Roma İmparatorluğunun Çöküşü - The Fall Of The Roman Empire - 1964 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roma İmparatorluğu'nun özünde yer alan gerçekleri anlatan bir dönem... Zafer, mağlubiyet, aç gözlülük ve nefret... İmparatorluğun yıkılma döneminde yaşanan bütün olayların başlangıcı bu filmde anlatılıyor...







Puslu Güneş - Brenda Starr - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güzel muhabir Brenda, işsiz kalmak üzere olduğunu öğrenir. Editörünün söylediğine göre çalıştığı gazetenin durumu oldukça kötüdür ve Brenda kendini bir anda önemli bir haber yakalamak için Amazon'un ortasında bulur ve yakalamaya çalıştığı haber için komünist teröristlerle ve piranhalarla karşı karşıya gelir.






Prens Ve Yoksul - The Prince And The Pauper - 1937 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarayı ancak bahçe duvarındaki parmaklıkların arkasından seyredebilen küçük dilenci çocuk, nöbetçiler tarafından itilip kakılırken, akranı olan prensin dikkatini çeker. Sarayın katı kuralları ve bitmek bilmez seramonilerinden usanmış olan küçük prens, kendisine ikizi gibi benzeyen dilenci çocuğa yer değiştirmeyi teklif eder. Ancak bir süre sonra ikisi de kim oldukları veya olmadıkları konusunda kimseyi ikna edemeyeceklerdir.







Matador - The Matador - 2005 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kiralık katil olmakla övünen Julian ile evliliğinden sıkılmış, Mexico City'de çok para kazanma hayalleri olan Danny'nin yolları bir barda kesişir. Bu iki insan çok geçmeden kendilerini Mexico city'ye özgü olayların, onları değiştirecek bir deneyimin içerisinde bulurlar. Bu olaylar karşısında birbiriyle tamamen alakasız bu iki adam birbirlerine inanılmaz derecede ihtiyaç duyar olurlar.






Kural Yok - No Code Of Conduct - 1998 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jake Peterson (Charlie Sheen) babası gibi (Martin Sheen) bir polistir. İkisi de farklı yerlerde çalışmaktadırlar. Ancak amaçları birdir. Jake evlidir ve bir kızı vardır, son zamanlarda gittikçe karısı ondan boşanmak isteyecektir. Çünkü artık Jake işine çok bağlanmışdır. Ortağı Paul DeLucca (Mark Dacascos) ile birlikte çalışan Jake şimdi bir çeteye karşı mücadele edecektir. Jake hem ailesiyle ilgilenmeye çalışırken Meksikadan Phoenix, Arizonaya getirilecek olan uyuşturucu ticaretini de engellemeye çalışacaktırlar. Jakenin bilmediği bir şey vardır.






Döngü - Spiral - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir sigorta şirketinde çalışan Mason,aynı zamanda iyi bir ressamdır. Resimlerini çizdiği kızları öldürdüğünü düşünmektedir.