S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tatilde Terör - Voyage Of Terror - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An infectious disease researcher is on a cruise with her daughter when an ebola-type virus attacks the ship's passengers and crew.

Google Çeviri - Bulaşıcı bir hastalıktır araştırmacı bir Ebola-tipi virüs geminin yolcu ve mürettebat saldırılar kızı ile bir yolculuk olduğunu.






Personals - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A woman that during the daytime is an insignificant librarian, at night becomes a fascinating mysterious dark lady. She uses the personal advertisements on the newspapers to obtain appointments with men then kills them. These murders last until the wife of one victim decides to investigate.

Google Çeviri - Geceleri gündüz önemsiz bir kütüphaneci olan bir kadın, büyüleyici gizemli karanlık bir bayan olur. O erkeklerle randevuları sonra onları öldürür elde etmek için gazetelere kişisel reklam kullanır. bir kurbanın karısı araştırmak için karar verene kadar bu cinayetler son.






Oyun Evi - House Of Games - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü oyun ve senaryo yazarı David Mamet’in büyük övgülerle karşılanan ve artık klasikleşen ilk filmi Oyun Evi’nde, bir kadın psikiyatr, aynı zamanda bu alandaki eserleriyle de çok saygın bir yerdedir. Ama, ona çeşitli sorunlarını anlatan bir hastasına ilgi duyup onun özel ve de gizemli hayatına karışınca, başına gelmedik bela kalmaz.






Lanetli Kasaba - Deadly Blessing - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sharon Stone ve Ernest Borgnine’in de önemli rollerde yer aldığı film Pennsylvania’da geçiyor. Tarımla uğraşan ve modern yaşamın bütün olanaklarını reddeden dini bir komün mensubu John, Martha’yı görür görmez aşık olur ve onunla evlenip komünü terk eder. Ancak mutlulukları uzun sürmez ve John traktörünün esrarengiz bir el tarafından çalıştırılması sonucu ezilerek ölür. Kısa süre sonra Martha ve ona destek olmak için yanına gelen arkadaşlarının da başına esrarengiz olaylar gelmeye başlar...






Gece Mesaisi - Night Shift - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Huzurlu ve sessiz ortamda olmak için şehir morgundaki gece bekçiliği işini kabul eden bir adamın başından geçen ilginç maceralar anlatılıyor.






Bela Takım Japonya'da - The Bad News Bears Go To Japan - 1978 - HDTV - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In this third film of the Bad News Bears series, Tony Curtis plays a small time promoter/hustler who takes the pint-sized baseball team to Japan for a match against the country's best little league baseball team which sparks off a series of adventures and mishaps the boys come into.

Google Çeviri - Bad News Bears serisinin bu üçüncü filminde Tony Curtis, küçük ölçekli bir beyzbol takımını, ülkedeki en iyi küçük lig beysbol takımına karşı bir seri maç için Japonya'ya götüren küçük bir zaman tanıtımcısı / canavarı çalıyor ve bu da bir dizi macera ve aksilik kıvılcımlarını tetikliyor çocuklar girerler.