S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Genç Frankenstein - Young Frankenstein - 1974 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frederick Frankenstein, Amerika’da nöroloji alanında çalışmalar yapan genç ve azimli bir doktordur. Mesleğine ve pozitivizme aşık Frederick’in hayattaki en büyük trajedisi, ölülerle yaptığı deneyler yüzünden büyük ve kötü bir şöhrete sahip Baron Frankenstein’ın torunu olmasıdır. Büyük dedesinin çalışmalarını biilimdışı gören ve bu çalışmalarla ilgili tüm bağlarını koparmak isteyen doktorun hayatı, Avrupa’dan gelen egzantrik bir avukatın kendisini görmesiyle baştan aşağı değişecektir. Avukatın bilgilendirdiği üzere, Frederick’e büyük dedesinin şatosu miras kalmıştır ve acilen anavatanı Transilvanya’ya gitmesi gerekmektedir. Aile mirasını ziyarete giden Frederick, Frankenstein’ın şatosunda uçarı kambur Igor ve güzel asistan Inga ile tanışır. Frederick, Igor ve Inga; kısa zamanda Baron Frankenstein’ın gizli çalışmalarına ulaşacak ve tarihin en ünlü deli biliminsanının deneyini yinelemeye çalışacaklardır.



Posse - 1975 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vicdansız politik bir şerif ve adamları, liderlerinin herkesin bir fiyatı olduğunu ispatlayan tren soyguncusu bir çetenin peşine düşer.



Amazon Ölüm Adası - Manaos - 1979 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brezilya'nın Manaos kentinde Amazon'un acımasız koşullarında Amazon ve onun kollarından Rio Grande'nin uzandığı plantasyonlarda, açgözlülük ve acımasızlıkta sınır tanımayan tüccarlar yerli halkı zorla kauçuk tarlalarında ölesiye çalıştırıp onları öldürmektedirler. Bu cehennemin çalışma şartları artık katlanılamaz noktaya gelir öç alma zamanı gelmiştir artık.



Bill Ve Ted'in Maceraları - Bill And Teds Excellent Adventure - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ted "Theodore" Logan (Keanu Reeves) ve Bill S. Preston (Alex Winter), tarih dersinden ve bu şekilde üniversiteden mezun olmak için bir araştırma yapmak zorundalar. Rufus isimli biri, gelecekten bir telefon kulübesinin içine yolculuk ediyor ve onlara, varlıklarının insanoğlunun geleceği açısından çok önemli olduğunu anlatıyor. Böylece Bill ve Tedd, zaman içerisinde yolculuğa çıkıyorlar.



Bill Ve Ted'in Maceraları - Bill And Ted's Bogus Journey - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu sefer kahramanlarımız gelecekten gelen kopyaları tarafından öldürülürler ve yerlerine kötü kopyaları geçer. Kahramanlarımız cehennemde hem şeytanla köşe kapmaca oynayacaklar hemde geri dönüp kötü kopyalarıyla mücadele edip sevgililerini kurtarmaya çalışacaklardır.