S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Fiziksel Kanıt - Physical Evidence - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Jake Farley boğularak öldürülmüştür ve bu cinayetde gözler eski dedektif Joe Paris'e çevrilmiştir. Paris suçsuzluğunu ispat edecek kanıt bulamamaktadır. Jenny Hudson davaya atanır.



Peng You - Friends - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bulunamadı...



Ölülerin Yolu - Route 666 - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mafya itirafçısı tanık koruma programındaki polisten kaçarken peşindeki federal iki ajan tarafından yakalanır. Geri dönüş yolunda Route 666 otobanına girerler ve garip olaylar yaşamaya başlarlar.



İki Aşık - Two Lovers - 2008 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brooklyn’de geçen filmde Leonard, genetik problemler sebebiyle iptal edilen bir evliliğin ardından boşluğa düşen ve depresyonuyla savaşma çabası içinde olan bir insan. Film sürecinde ailesinin tanıştırdığı ve evlenmesini arzuladığı iyi insan Sandra bir yanda, problemlerle bezenmiş hayatıyla Michelle diğer yanda. Bu iki kadının arasında kalan Leonard’ın gelgitleri üzerine kurulu olan filmin konusu yabancı değil; fakat karakterlerin derinliği ve olay örgüsüyle diğer örneklerinden farklı değerlendirilmeyi hakediyor.



Gizli Servis - Secret Service Of The Imperial Court - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The late Ming Dynasty is the time period when the influence and power of the court Eunuchs are at their peak. One in particular is Wang Zhen (Lau Wing), a vicious martial arts master who has distracted the weak-minded young Emperor with an endless supply of concubines to sate his passions, while plotting to seize power for himself. Loyal to the Emperor is Zhao Wiyi (Guk Fung), captain of an elite force of swordsmen known as the Brocade Guards (AKA the Imperial Court's "Secret Service"). Their task is to squelch rebellion, hunt down traitors, and uphold justice. No one believes in this more firmly than Wiyi's son and the Guard's first sergeant Zhao Bufu (Leung Kar-yan). After the disinterested Emperor appoints Wang Zhen as his chief administrator in charge of all affairs, Wang orders the Brocade to hunt down three heroic loyalists who oppose the Eunuch. Reluctantly, Wiyi orders his son to carry out this order, but Bufu ultimately rebels. Wiyi is forced to order the death of his own son and Bufu must confront the entire Brocade Guard as he makes his escape with his wife and child. Wang Zhen's influence is far-reaching and leads to calamity for Bufu's family and clan. Stripped of nearly everything he holds dear, Bufu vows to kill Wang Zhen or die trying

Google Çeviri - Geç Ming Hanedanlığı, mahkemelerin Eunuch'ların etkisi ve gücünün zirvede olduğu zamanlardır. Özellikle zayıf zekalı genç imparatoru tutkularını doyurmak için bitmeyen tükürük kaynağıyla dikkat çeken ve kendi başına iktidarı ele geçirmek için uğraşan bir kısır dövüş sanatları ustası olan Wang Zhen (Lau Wing). İmparatora sadık olan Zhao Wiyi (Guk Fung), Brocade Muhafızlar (AKA İmparatorluk Mahkemesi'nin "Gizli Servisi" olarak bilinen) kılıç ustalarının elit kuvvetinin kaptanıdır. Onların görevi isyanı susturmak, hainleri avlamak ve adaleti korumaktır. Kimse Wedi'nin oğlu ve Muhafızlar'ın ilk çavuş Zhao Bufu (Leung Kar-yan) 'dan daha sıkı bir şekilde inanmıyor. İlgisiz İmparator, tüm işlerden sorumlu baş yöneticisi olarak Wang Zhen'i atadıktan sonra, Wang, Brocade'i, Eunuch'a karşı çıkan üç kahraman sadakatçıyı avlamak için emretti. İsteksizce, Wiyi oğluna bu emri yerine getirmesini emreder, ama Bufu nihayetinde isyan eder. Wiyi, kendi oğlunun ölümünü emretmek zorunda kalır ve Bufu, karısı ve çocuğuyla kaçışını sağlarken Brocade Guard'ın tümüyle yüzleşmek zorundadır. Wang Zhen'in etkisi geniş kapsamlı ve Bufu'nun ailesi ve klanı için felakete yol açıyor. Neredeyse tuttuğu neredeyse her şeyden sıyrılan Bufu, Wang Zhen'i öldürmeye ya da denerken ölmeye karar verdi.



Derinlikte Dehşet - Deep Rising - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lüks yolcu gemisi Argonautica'nın ilk yolculuğunda eli uzun Trillian (Famke Janssen), mücevher çalarken yakalanıp hapsediliyor. Geminin iletişim sistemi bir virüs yüzünden iptal olduktan sonra, gemi su altında dev bir nesneye çarpıyor. John Finnegan (Treat Williams) ve diğerleri Argonautica'ya bindiklerinde etraflarını ölüm sarıyor. Sağ kalanlar Trillian, Simon Canton (Anthony Heald) ve diğerleri deniz canavarlarından bahsediyorlar, ancak Hanover (Wes Studi), sivri dişli, mürekkep balığına benzer bir yaratık dokunaçlarını açıp varlığını herkese belli edinceye kadar onlara inanmıyor.



Cehennemin Ortasında - Tigerland - 2000 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cesur ve karizmatik asker Rolan Baaz (Farrell), Vietnam'a çıkartma yapacak genç askerlerden oluşan bir müfrezeye katılır. Müfreze, savaş öncesi son eğitim noktası cehennem benzeri Tigerland'e vardığında, Bozz'un liderlik ve karakter özellikleri grubu biraraya getirir.



Aşkı Ararken - Shopgirl - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir mağazada eldiven bölümünden çalışmakta olan Danes, şöhret sahibi olmak isteyen çekici bir bayandır. Danes iki adamla tanışır. Jeremy son derece sosyalliğin dışında bir adamdır. Diğer adam Ray ise oldukça zengin bir iş adamıdır.



Aşk Ve Ölüm - Love And Death - 1975 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Napolyon, Çarlık Rusya’sını işgal etmek isterken, Boris Grushenko adlı korkak bir Rus ülkesini korumaya ve ülkesi icin savaşmaya zorlanır. Fransız ordusu, sayıca çok daha fazla ve daha güçlü olduğu için Rusya savaşı kaybeder. Napolyon artık Moskova’ya ulaşmıştır.Boris, savaşmanın bile saçma olduğunu düşünürken, yeni evlendiği genç karısı tek çarelerinin Napolyon’u öldürmek olduğunu söyler. Rusya’nın tarihini komik bir dille anlatan Woody Allen; aşk ve ölüm üzerine de derin bir felsefe yapıyor.