S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Beyaz Şimsek - White Lightning - 1973 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kaçakçıları engellemek için federal ajanlarla iş birliği yapan eski bir suçlunun hikayesi.






Beyaz Şimsek - White Lightning - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kaçakçıları engellemek için federal ajanlarla iş birliği yapan eski bir suçlunun hikayesi.






Benim Afrikam - Out Of Africa - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20. Yüzyılın başlarında Danimarka’da geçen hikaye bekar ve varlıklı bir kadın olan Karen Dinesen’in, arkadaşı Bror’a onunla evlenip evlenemeyeceğini sormasıyla başlar. Bror da bu güçlü kadın gibi aristokrat olsa da ekonomik problemler yaşamaktadır ve bu sıkıntıları aşabilmek için evlenme teklifini kabul eder. Yeni evli çift Afrika’ya taşınma planları kurmaktadır ve zamanı gelip taşındıklarında işler hiç bekledikleri gibi gitmeyecektir. Isak Dinesen’in otobiyografik kitabı Out of Africa’dan sinemaya uyarlanan film, kaynak kitaba bağlı kalmayan özgür bir yapıttır. Ünlü yönetmen Sydney Pollack tarafından yönetilen film, Akademi Ödülleri’nde yedi dalda Oscar ödülü kazanmıştır.






Belaya Koşanlar - Ölüm Çetesi - Dead Bang - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Noel'de öldürülen bir polisin katillerini bulma görevi, dedektif Jerry'ye verilmiştir. İpuçları şüphelerin, beyaz ırkın üstünlüğünü savunan bir grubun üzerinde yoğunlaşmasına neden olur. Ancak Jerry ırkçıların yanısıra, bir de FBI ajanı ile baş etmek zorundadır.






Beklenmeyen Misafir - Guess Who's Coming To Dinner - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Liberal görüşlü hali vakti yerinde San Francisco'lu orta yaşlı Drayton çifti (Katharine Hepburn ve Spencer Tracy) tek kızlarını da kendileri gibi açık fikirli, hoşgörülü ve ön yargısız yetiştirmişlerdir. Ancak bir gün kızları eve yanında evlenmeyi düşündüğü zenci (filmde de bu terim kullanılıyor) bir tıp doktoru ile çıkagelince işin rengi değişir. Bu "beklenmeyen misafir" (Sidney Poitier) gerçektir ve bu liberal çift o güne kadarki söylemleri ile önlerindeki somut gerçeğin arasında sıkışır kalırlar. Şimdi geçmişteki inançları ve düşünceleri sorgulanacak, liberal duruşları ciddi bir sınavdan geçecektir.






Batı Rüzgarı - Seminole - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan yerlilerinin özgürlük mücadelesinin anlatıldığı filmde Rock Hudson, Anthony Quinn gibi önemli oyuncular rol almaktadır.






Batı Rüzgarı - Seminole - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan yerlilerinin özgürlük mücadelesinin anlatıldığı filmde Rock Hudson, Anthony Quinn gibi önemli oyuncular rol almaktadır.






Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok - All Quiet On The Western Front - 1979 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young soldier faces profound disillusionment in the soul-destroying horror of World War I.

Google Çeviri - Genç bir asker I. Dünya Savaşı'nın ruh yıkıcı korkularında derin bir hayal kırıklığı ile karşı karşıyadır.






Bana Çiçek Gönderme - Send Me No Flowers - 1964 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hastalık hastası George, rutin doktor kontrolü için gittiği muayene sonrası, doktorunun yaptığı telefon konuşmasına şahit olur ve bu konuşma ölmek üzere olan hasta üzerinedir. Bu hastayı kendisi zanneden George'un artık tek bir amacı vardır. Çok sevdiği eşine uygun ve güvenilir bir eş adayı bulmak.






Amerikan Sığırı - American Buffalo - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci el antika eşyalar satan bir dükkanın sahibi olan Donny, bir müşterisine yanlışlıkla üzerinde buffalo resmi olan bir para satar. Bu paranın gerçek değerini öğrendiğinde ise heyecanlı yardımcısı Bobby ile birlikte onu geri almak üzere planlar kurmaya başlar. Bu planda yer alıp kardan pay almak isteyen bir diğer kişi ise burnunu her işe sokan ve nerede durması gerektiğini bir türlü kestiremeyen Teachtir.






Amerikan Gangsteri - American Gangster - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bumpy Johnson adındaki patronu ve mentorunun ölümünü takiben Frank Lucas, kendisini, Manhattan’ın Harlem bölgesindeki eroin ithalatı işinin esas kişisi ilan eder. Direkt olarak Güney Doğu Asya’dan mal almaktadır ve ABD’ye bu malları getirtmek için farklı bir yöntem dener. Bunun sonucu olarak sokaklarda halihazırda uygun olan mallar arasında üstünlük elde eder ki bir de daha ucuzdur. New York mafyası ile işbirliği yaparak pozisyonunu garanti altına alır. Bu aynı zamanda, narkotikten sorumlu Richie Roberts adında kendini işine adamış, dürüst bir polisin gerçek hikayesini de anlatan bir filmdir.






Altın Yumruk - Kid Galahad - 1962 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Askerlik görevini tamamlayan Walter Gulick, memleketine geri döner. Gelecekle ilgili hayalleri vardır, bir araba garajında tamirci olmak istemektedir. Fakat hayat onu boks ringlerine doğru iter. Walter, ringlerde başarılı olunca, bu hayatın yasa dışı yönleriyle de tanışmak zorunda kalır. 

Boks eldivenleriyle kamera önüne geçen Elvis Presley, kariyerinin en güçlü performanslarından birini ortaya koyuyor. Ve Kral'a bu filmde, Oscarlı oyuncu Gig Young ile usta aktör Charles Bronson eşlik ediyor.