S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Lüks Kadınlar - The Thrill Of It All - 1963 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir ev kadınının televizyonda sabun tanıtımı ile ünlenmesi ev yaşamında karmaşaya neden olacaktır.



İlk Aşk - The Man In The Moon - 1991 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç kızların hoşlanacağı türden aşk, aile ve büyümek üzerine trajik ve romantik tonlar taşıyan bir film. Elvis’in kral olduğu ve onu tahtından ancak ilk aşkın objesi olan bir başka erkeğin indirebileceği yıllarda geçen film fazlası ile televizyon filmi havasında, lineer bir anlatımı olan ve aktarmaya çalıştığı romantizm, genç bir kız olmaya başlamanın büyüsü ve trajedi atmosferine sizi kendini hiç gizlemeden doğrudan çekmeye çalışan bir çalışma. Elvis’in klasikleşmiş şarkılarının gücünü arkasına alarak hikâyesini anlatan film üç kız çocuğa sahip ve dördüncüyü beklemekte olan bir ailenin iki numaralı kız çocuğunu odağına alarak, ilk aşkın olumlu ve olumsuz tüm duyguların en uç noktasında yaşanmasına neden olan atmosferini işlemeye çalışıyor. Bu dönemden şu veya bu şekilde herkesin geçtiğini düşünürsek etki gücü yüksek bir potansiyeli var filmin ama yönetmenin fazlası ile aile filmi tonlarında dolaşması filmin kalıcılığını olumsuz yönde etkiliyor. Tüm kadro içinde en çok dikkati çeken isim günümüzün gözde oyuncularından ve ilk kez bu film ile kamera karşısına geçen, Dani rolündeki Reese Witherspoon. Sanatçı on dört yaşın hem büyümeye meraklı hem de çocuksu özgürlüğünü koruyan havasını başarılı bir şekilde canlandırıyor.



Güvercinlerin İhaneti - Betrayal Of The Dove - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ellie ve kızı Autumn tehlikede olduklarını fark ederler ve tüm düzenlerini geride bırakarak kaçmaya başlarlar. Fakat aslında tam olarak peşlerindeki düşmanın kim olduğunu bilmemektedirler. Helen Slater ve Billy Zane gibi oyuncuların rol aldığı gerilimi yüksek bir suç filmi.



Bay Papa - Monsieur Papa - 2011 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çocuğunun baba özlemini gidermek için çılgın bir formül bulan bir anne! İşkolik bir kadın, sürekli babasını özleyen çocuğunu mutlu etmek için işsiz bir adamla anlaşır ve ondan baba rolünü üstlenmesini ister. Fakat kısa sürede işler karışacaktır.



Al Capone Öldürüyor - The St Valentine's Day Massacre - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1929… Amerika’da yaşanan büyük buhran döneminin hemen öncesi, Chicago bir suç şehri haline gelmiştir. Yasaların ve güvenlik güçlerinin engel olamadığı yeraltı örgütleri tüm kontolü ele geçirmiş ve kendi aralarında bir güç savaşı başlatmışlardır. Al Capone, kendilerine sorun çıkarmayacak bir polis teşkilatı ve politik oluşumun kurulmasını desteklemeye çalıştığı sırada, şehrin Kuzey bölümünde hüküm süren çetenin lideri Moran sorun çıkartmaya başlar.