S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gece Polisleri - Midnight Cop - Killing Blue - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Police Commissioner Alex Glass has been twisted into a sarcastic cynic by the hard luck story that is his life and by his daily contact with the criminals of Berlin's underground. His new assistant, Shirly Mai, is an attractive and conscientious woman who embodies a quality of virtue that her boss gave up a long time ago. They have both been assigned to solve a series of gruesome murders that have been taking place in Berlin's drug and prostitution ganglands. The prime suspect is George Miskowski, a pusher who supplies Berlin's brothels and hookers with cocaine and heroin.

Google Çeviri - Polis Komiseri Alex Glass hayatının baş döndürücü şans hikayesi ve Berlin'in yeraltı suçluları ile olan günlük temasıyla alaycı bir kinikten kaçmıştı. Yeni asistanı Shirly Mai, patronunun uzun zaman önce vazgeçtiği bir erdem kalitesini temsil eden cazip ve vicdani bir kadındır. Her ikisine de, Berlin'in uyuşturucu ve fahişelik çetelerine giren bir dizi korkunç cinayeti çözmek için görevlendirildi. Başlıca şüpheli, Berlin genelevlerini ve kokain ve eroinli fahişeleri temin eden bir itici George Miskowski.






Doruktaki Sır 2 - Wedlock - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank'ın sevgilisi evlenmek üzere oldugu Noelle (Joan Chan / Son İmparator) çok zengin dolar milyoneri olan bir kadındır. Frank in eski ortagıda durumuda bilip Frank ve Noelle e tuzak kurar. Frank in iyi arkadaşı olan Sam da yardım etmeye karar verince hep birlikte elektronik entrikalar çevirmeye karar verirler. Frank fena şekilde sıkıştırılmıştır. Zamana karşı savaş başlamıştır.






Cehennemden Kaçış - Escape 2000 - Turkey Shoot - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Yakın bir gelecekte belirtilmeyen bir soykırımdan sonra hayatta kalanlar toplama kamplarına gönderilmektedir. Orada kamp liderleri tarafından spor olarak avlanmaktadırlar. Yeni mahkumlardan biri olan Paul diğerleri gibi sessizce yok olmamak konusunda kararlıdır.






Casual Sex - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

While attending a singles retreat, two female friends-- one promiscuous, the other unlucky with men-- share their philosophies on love, sex, men, and dating in the wake of the 1980s AIDS epidemic.

Google Çeviri - Tekli bir geri çekilişe katılan iki kadın arkadaş -biri karışık, diğeri ise erkeklerle şanssız- felsefelerini 1980'lerin AIDS salgını sonrasında sevgi, cinsiyet, erkekler ve tecrübelerle paylaşıyorlar.






Capriccio All'italiana - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, farklı yönetmenlerin oluşturduğu altı kısa öyküden oluşuyor. Ancak tüm hikayeler bir şeyi paylaşıyor. Güncel olaylara karşı sıcak bir ironi...






Hancock - 2008 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.






2001 Uzay Yolu Macerası - 2001 A Space Odyssey - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Issız bir yerde, bir grup primat yemek için kavga etmektedirler. Kavgaları, aniden yanıbaşlarında beliren esrarengiz siyah bir taş sebebiyle bölünür. Aniden beliren bu taş, primatların ilk defa alet kullanmasını sağlayacak bir güce sahiptir. Ve böylece evrimin en önemli adımlarından biri olan akıl kullanımı başlamış, insanların şafağı gelmiştir.
2001’de, bir önceki sahneden 4 milyon yıl sonra, bir uzay gemisi aydan gelen esrarengiz sinyallerin ardında aynı siyah taşı keşfeder. Hem de ay yüzeyinde. Sinyaller Jupiter’e gitmektedir.
On sekiz ay sonra Discovery’nin güvertesinde, astronotlar David Bowman ve Frank Poole Jupiter’in gölgesine doğru yola çıkmışlardır. Uzay gemisinde HAL 9000 adında, yapay zekaya sahip, dünyanın en gelişmiş bilgisayarı bulunmaktadır. Ve hiç kuşkusuz, bu sonuncunun, kendi planları vardır...
Arthur C. Clarke’ın bir kısa hikayesinden yola çıkılarak geliştirilmiş olan bu film çoğu kişi tarafından başyapıt mertebesine oturtulurken kimileri tarafından da hiç sevilmemiştir. 2001’in birçoğu dini olan sayısız altmetni içerdiği açıktır.
Kubrick’in kendisi, yaşadığı süre boyunca insanların kafasının karışık olmasını istediğinden soru işaretlerinin hiç birini aydınlatmamıştır. Filmlerde karşılaştığımız bilgisayarlar arasında belki de en ünlüsü olan HAL bu eserde en önemli rolü üstlenen 'canlı'dır.
Filmin Ay’daki sahneleri tasvir edern çekimleri bir yıldan uzun sürede ve henüz insanoğlu ayak basmadan önce tamamlanmıştır. Neil Amstrong’un seyahati sonrası Kubrick’in en ince detaya kadar -henüz açıklanmamış- gerçeklere bağlı kaldığı şaşırtıcı bir biçimde göze çarpar.
2001 kuşkusuz, insanı hayvanlardan ayıran en büyük adımın 'zeka'nın ortaya çıkması olarak tanımlar ve binlercesinin yanısıra şu soruyu sorar: bir sonraki ayrım noktası ne? Evrimin bir sonraki basamağı hangisi? İlkini başlatan dış bir güç müydü? Eğer öyleyse bu kez bizi ne bekliyor.






Cadılar Şehrinde Vahşet - The Devonsville Terror - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dr. Worley investigates a 300-year-old witch's curse in the New England town of Devonsville. Three liberated, assertive women move into town, which angers the bigoted, male-dominated town fathers. One of the women is a reincarnation of the witch, who proceeds to exact revenge on the town males.

Google Çeviri - Worley, New England'daki Devonsville kasabasında 300 yıllık cadıların lanetini soruşturuyor. Üç serbest ve iddialı kadın kasabaya giriyor, bu da erkek egemen kasaba, babasının babalarını kızdıracak. Kadınlardan bir tanesi, kasaba erkeklerinin kesin bir intikamını alan cadının reenkarnasyonudur.