S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

San Fransisco Katliamı - Slaughter In San Francisco - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Chinese-American cop, skilled in martial arts, battles the most powerful criminal gang in San Francisco that is responsible for the death of his partner.

Google Çeviri - Savaş sanatlarında yetenekli bir Çinli-Amerikalı polis, ortağı ölümünden sorumlu olan San Francisco en güçlü suç çete ile savaşır.






Pasifik Cehennemi - Away All Boats - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sinemalarımızda 'Pasifik Fedaileri' adıyla gösterilen film, Pearl Harbour baskını sonrasında geçiyor. Birleşik Devletler donanması yola çıkmışken, bir savaş gemisi de denize açılır. Film, gemidekilerin başından geçenleri perdeye taşıyor. Pahalı action sahneleri, filmin lokomotifi...






Ölüm Bekçileri - Kirli İkili - Il Dito Nella Piaga - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An inexperienced American lieutenant and two American prisoners are the only force standing between advancing German troops and an Italian town that was "freed" by the trio.

Google Çeviri - Tecrübesiz Amerikalı teğmen ve iki Amerikalı mahkumlar Alman asker ve üçlü tarafından "serbest" olan bir İtalyan kenti ilerleyen arasında duran tek güçtür.






Ölüm Ajanı - Mister Deathman - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Geoffrey Graves, bir çok gizli ajanın alameti farikası "kibar tavırları" ile dikkat çeken bir gizli ajandır. Emekli olma arefesindeyken gizli bir görev için Güney Afrika'ya gönderilir. Burada bir mühendis fidye için kaçırılmıştır ve Geoffrey Graves'in görevi onu sağ sağlim kurtarmaktır. Sıcak kıtada en büyük düşmanı "lezbiyen" bir haydut olacaktır. Bu düşman ajanın rumuzu "Liz"dir ve kahramanımıza soğuk terler döktürecektir.






Ölü İkili - Dead Heat - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two policemen are brought back to life to chase down supernatural criminals.

Google Çeviri - İki polis doğaüstü suçluların peşine düşmek için tekrar hayata getirilir.






Korkusuz - Shaft - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

John Shaft, Times meydanında ofisi olan özel bir dedektiftir; işleri gereği zamanının çoğu Harlem'de geçmektedir. Shaft, en son suç patronu Bumby Jonas tarafından kızını bulması için görevlendirilir. Bumby Jonas, kızının başka bir mafya grubu tarafından kaçırıldığını iddia etmektedir. Dedektif Shaft'ın, Harlem'de yürüteceği görevi bunun basit bir kaçırılma davası olmadığını gün yüzüne çıkarır. Zira müşterisi Bumby ona her şeyi anlatmamıştır ve Shaft o güne dek karşılaştığı en karmaşık ilişkiler ağının ortasında kalacaktır.






Kan Emen Yaratıklar - Slugs Muerte Viscosa - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York’un küçük kasabalarından birinde iç organlarına kadar yenmiş halde cesetler bulunmaya başlar. Cesetler incelendiğinde bir tür böcek tarafından sömürülmüş oldukları keşfedilir. Ancak katiller hiç beklemedikleri bir türdür; yüzlerce kabuksuz sümüklüböcek..Türdeşlerinden biraz daha azman haldeki bu sümüklüböcekleri haklamak laboratuar görevlisi John Foley ve kanalizasyon işçisi Don Palmer’ı da yanına alan Mike Brady’e düşecektir. B-movie kategorisine sokulan film türünün en iyi örneklerinden.






Gençlik Ateşi - St. Elmo's Fire - 1985 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zamanın en önemli gençlik filmlerinden.Üniversiteden mezun olan çok iyi arkadaş grubunun arasında geçen çatışma, aşk ve dostluk hikayeleri..Rob Lowe her zamanki gibi serseri ve çapkın, Andrew Mccarthy ise romantik aşığı canlandırıyor.Demi Moore'un oyunculuğu da gerçekten müthiş...






Fedakar Postacı - Pony Express - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1860 Yılında Buffalo Bill Cody ve Vahşi Bill Hickok, Kaliforniya'ya gitmekte olan Pony Ekspresi'ne eşlik ederek, tehlikelerden korumaya çalışır.






Dağ - The Mountain - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Henri Troyat'ın romanından uyarlanan film, Stallone'nin "Dağcı"’ filmine de set olan dağlarda çekilmiş (italyan alpleri)ama elbette o filmin temposundan ve hızından çok uzakta... Paris seferi sırasında dağlara çakılan bir uçağın yolcularını arayanların arasına katılan dağlara küsmüş bir adamın maceralarını anlatan ‘‘Fedakar Dağcı’’, 40 yıl öncesinin "Dağ" filmi nasıl oluyormuş diye merak edenlere.. Üstelik oyuncuları da yabana atılır gibi değil.






Çıplak Geceler - Gycklarnas Afton - Sawdust And Tinsel - 1953 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kısa süreli turnelere çıkan bir sirkin üyelerinin yaşadıkları yıkıcı olaylar anlatılmaktadır.






Lanetli Topraklar - The North Star - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Set during the Alaskan gold rush of the late 1800's. In his efforts to gain control of a small mining town, Sean McLennon is buying up every mining claim that becomes available, usually after the deaths of the previous owners at the hands of McLennon's 'assistants'. One of the miners targeted by McLennon, a half-Indian hunter named Hudson Saanteek, manages to escape his hired thugs and comes back into town looking to re-establish his claim and get revenge. McLennon and his men have the advantange of numbers and weapons, but Saanteek has his survival skills and knowledge of the Alaskan wilderness.

Google Çeviri - 1800'lerin sonlarında ve Alaska gold rush sırasında ayarlayın. Küçük bir maden kasabasının kontrolünü ele geçirmesine çabalarına Sean McLennon genellikle McLennon en 'yardımcıları' elinde önceki sahipleri ölümlerinden sonra, kullanılabilir hale gelir her maden iddiasını satın alıyor. McLennon hedeflenen madencilerin biri Hudson Saanteek adında bir buçuk-Hint avcı, onun işe caniler kaçmayı başarır ve iddiasını yeniden kurmak ve intikam almak isteyen kasabaya geri geliyor. McLennon ve adamları numaraları ve silah advantange var, ama Saanteek onun hayatta kalma becerileri ve Alaska'nın vahşi bilgisine sahiptir.