S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kartal 1 - The Hunt For Eagle One - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

General Frank Lewis (Hauer) Filipinli isyancılarla birlikte saklanan teröristleri yakalamak için tartışmalı bir baskını yönetmektedir. Ancak, helikopter pilotu Kaptan Amy Jennings (Randle) ve onun ekibi düşman sınırında düşürülür ve böylece görevlerini tehlikeye atarlar. Onu kurtarmak için Lewis en iyi adamı olan Matt Daniels'ı (Dacascos) seçer. Tüm imkansızlıklara rağmen Daniels Jennings'i kurtarmak için düşman bölgenin derinliklerine ilerler. Jennings gizli bir şarbon laboratuarında tutulmaktadır. Acaba Jennings'i zamanında bulup, biyolojik silahlar kullanılmadan önce onları yok edebilecekmidir. Kartal 1 operasyonu bitiğinde gerçek savaş başlar.



Kar Pastası - Snow Cake - 2006 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alex yolda giderken arabasına aldığı otostopçu Vivienne ile bir kaza geçirirler. Vivienne'in ölümü nedeniyle kendini suçlu hisseden Alex, Vivienne'in annesi Linda'yı ziyaret etmeye karar verir. Fakat Linda'nın otistik olduğunu görünce, cenaze işlemlerinde yardımcı olması gerektiğini düşünerek onunla kalır. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan Linda'nın dünyasını anlamak güçtür. Bu arada Alex, Linda'nın komşusu Maggie ile bir ilişki yaşamaya başlamıştır. Ancak geçmişi ile ilgili kabullenmekten kaçtığı bazı gerçekler su yüzüne çıkmaya başladıkça içinde biriktirdiği acı ve kızgınlıklarla yüzleşmek zorunda kalır.



Kamuflaj - Camouflage - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kız arkadaşı tarafından terk edilen, menajeri tarafından dövülen, evinden çıkartılan ideallerinin peşinde koşan aktör Marty için hayal bundan daha kötüleşemezdi. Bir kaç dolar elde etme girişimi adına Marty, menajerini davalı etmek için huysuz özel dedektif Jack Potter'i tutmaya çalışır. Ancak Jack'in çalışma prensibine göre para peşindir. Aksi halde dava ile ilgilenmez bile. Dedektif Marty'e acır ve ona kanepesinde kalabileceğini söyler. Marty söz konusu teklifte heyecan dolu yepyeni bir kariyer imkanı olduğnu görür ve Jack'e kendisine bir dava vermesi için yalvarır. İstemeyerek de olsa Jack, kıskanç bir kocanın sarışın karısını takip edilmesinden ibaret, rutin bir dava ile ilgilenmesi için Marty'i Oregon'a yollar. Bir ninja yıldızı ve bir kutu göz yaşartıcı ile birlikte yola koyulan Marty, Beaver Rodge'e gider.



İhanet - Bound By Lies - Betrayed - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When Detecive Max Garrett is assigned to protect the sultry photographer Laura Cross from a ruthless killer, he has no idea what he's in for. The more involved Garrett gets in the case, the more attracted he is to Cross, but as they get closer, so does the killer.

Google Çeviri - Detecive Max Garrett acımasız fotoğrafçı Laura Cross'u acımasız bir katilden korumak için atandığında, ne işe yaradığı hakkında hiçbir fikri yok. Garrett daha çok davaya girer, daha çok Haç'a çeker, ama yaklaştıkça katil de olur.



Hedef - Target - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Füze taşıyan Amerikan Ordusu'na ait bir araç Türkiye dolaylarındaki ıssız bir bölgede yol almaktadır. Doğu Avrupalı bir grup milis aracı kaçırmaya kalkar. Amerikan Özel Kuvvetleri tetikçisi Charlie Snow milisleri öldürür. Ancak milislerin lideri Yevon kaçmayı başarır. Charlie sağ salim evine, ailesinin yanına döner. Yevon intikam almak için onun ve ailesinin peşine düşmüştür.



Hayal Savaşları - The Battle Of Shaker Heights - 2003 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Problemleri olan lise son sınıf öğrencisi Kelly Ernswiler (Shia LaBeouf) için hayat savaş gibidir yada en azından inanılmaz bir similasyon gibidir. Hayatta ki tüm gerçek zorluklar arasında Kelly bir kaçış yolu bulmuştur. 2.Dünya Savaşı'nın destansı çarpışmalarında kendini hayal etmek. Bart Bowland (Elden Henson) ile tanıştıktan sonra Kelly'nin hayatı hiç beklemediği şekilde değişir.



Ejder Takımı - Ejderha Ateşi - Mang Lung - Dragon Heat - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bölgede yaşanan bir cinayeti aydınlatmak için Hong Kong’a gelen genç İnterpol ajanının başından geçen olaylar.



Efsane Doğuyor - Yip Man Chin Chyun - 2010 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ip Man filminin son serisi olan bu filmde IP Man’in romantik ilişkileriyle birlikte, işgalci yabancılara karşı direncini anlatır. Bu arada 3 Wing Chun ustasınında koruması altındadır. Tarih, Biyografi, Aksiyon, Macera ve Dram türündeki bu filmin konusunda, Efsaneleşmiş ve aynı zaman da Bruce Lee’nin hocası olan Ip Man’in çocukluğu ve dövüş sanatlarına nasıl başladığı anlatılıyor.



Dragon The Master - Zhan Long - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shelly Wong creates a high concept video game that has big market potential, A Triad boss get s wind of it and hires a posse of ninjas to steal it.

Google Çeviri - Shelly Wong, büyük bir pazar potansiyeline sahip olan yüksek bir konsept video oyunu yaratıyor, Bir Triad patronu onu rüzgardan alıyor ve çalmak için ninjaların bir desteğini tutuyor.



Dragon The Master 2 - Zhan Long 2 - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dragon arrives in town and notices that it's under the influence of the cruel Tang which controls the games, the prostitution and the loans of money with its fist of steel! When he discovers that his fiance was kidnapped by Tang, Dragon must unleash his fury.

Google Çeviri - Ejderha kasabaya varır ve oyunlarını kontrol eden zalim Tang'ın etkisi altındadır, fahişelik ve çelik yumruğu ile paranın kredileri! Nişanlısının Tang tarafından kaçırıldığını keşfettiğinde, Ejder onun öfkesini serbest bırakmalıdır.