S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Denizde İsyan - Mutiny On The Bounty - 1935 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Britanya İmparatorluğu donanmasının en parlak dönemini yaşadığı 18. yüzyıl sonlarında geçen filmde, Bounty gemisinin mürettebatı aylar süren kötü muamelenin sonunda isyan çıkarır. Fletcher Christian’ın (Clark Gable) liderliğindeki mürettebat, acımasız Kaptan Bligh’ı (Charles Laughton) denize bırakır. Kaptan olağanüstü şaşırtıcı bir gayretle limana geri dönmeyi başarırken, Bounty ise çeşitli zorluklarla mücadele ederek Güney Pasifik’e yelken açar.



Demir Melekler 2 - Iron Angels 2 - Fighting Madam 2 - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Action movie about a group of female renegades stopping a fascist psychopath who has formed a guerrilla army in his jungle hideaway

Google Çeviri - Ormanda saklanmakta olan bir gerilla ordusu oluşturan faşist bir psikopatı durduran kadın bir grup kadın hakkında aksiyon filmi



Görevimiz Öldürmek 8 - In The Line Of Duty - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Babası Wan Yeung'un ölümünden sonra Tim Yeung yeraltı örgütünün başı olarak önemli başarılar elde eder. Ailenin en büyük rakiplerinden biri olan Charlie Tsao'nun ölümünden sonra Honkong mafyasında önemli bir yer elde eder. Tim'in kardeşi Michelle ile yapılan baskın sırasında Tim ve Peter ölürler. Düğündeki o baskına rağmen Michelle kurtulmayı başarır. Michelle daha sonra ailenin işlerini ele alır ve yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden biri olur. Diğer aileler Michelle'a karşı cephe alırlar artık Michelle için tek amaç vardır. Abisi ve kocasının katillerini bulup onlardan intikam almak.



Aslan Yürekli Çavuş - Sergeant York - 1941 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dağlı bir keskin nişancı birinci dünya savaşında bir Alman noktasını hindi avlarken ki stratejisini kullanarak tek başına saldırıp ele geçirir ve en ünlü Amerikan kahramanlarından biri olur.



Altın Peşinde - Gold Train - 30 Winchester Per El Diablo - 1965 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kasabaya Jeff Benson Adında bir kişi gelir, şerif ve oğlunun yaptığı ticareti güvenli hale getirmek için kasabada çalışmaya başlar. Yalnız kasabanın belası olan  El Diablo posta arabalarını ve şerifin ticaret yaptığı tüm işleri mahfetmektedir. Şerif Jeff'e altın dolusu bir treni korumasını söyler. El Diablo ise bu trene saldırarak altınları çalmak ister.