S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sürücü Ehliyeti - License To Drive - 1988 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Henüz sürücü ehliyetini almamış olan Les, güzel Mercedes'i etkilemek için bir gece büyük babasının Cadillac'ını ödünç alır ve olanlar olur.



Şeytan Binici - Devil Rider - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In this horror/Western movie, the Devil Rider lives throughout the ages and terrorises a group of friends on a ranch because it is built on his territory. As the bodies mount up from horrible deaths, is the monster from Hell out to gather human flesh?

Google Çeviri - Bu korku / Batılı filmde, Devil Rider çağlar boyunca yaşamakta ve bir çiftlikte bir grup arkadaşıyla birlikte terörizm yaşamaktadır. Cesetler korkunç ölümlerden kurtuldukça, insan etini toplamak için cehennemden gelen canavar mı?



Operasyon Valkyrie - Operation Valkyrie - Stauffenberg - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20 Temmuz 1944 günü, Fey von Hassell'in hayatı allak bullak olur. Savaş öncesi Almanya'sında ve İtalya'sında yaşanan yaldızlı gençlik yılları yerini kabusa bırakacaktır. Babası Ulrich von Hassell Nazizm karşıtlığıyla tanınmıştır. Albay Claus von Stauffenberg'le birlikte, Hitler'e karşı düzenlenen bir suikasta katılır, ölüme mahkum olur ve idam edilir. Kızı Fey'de bu sırada tutuklanır ve SS'ler iki çocuğunu elinden alırlar. İşte o zaman genç kadının, hapishaneler ve toplama kampları arasındaki yolculuğu başlar.



Buzdan Göğüsler - Le Seins De Glace - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Benliğini ve bilincini kaybetmiş ruh hastası zengin bir kadının ve gönlünü bu kadına kaptırmış, biri avukat, biri yazar olan iki insanın öyküsü.



Bol Şans - Let It Ride - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

At yarışı tutkunu Trotter, bu tutkusu sonucu yaşadığı kayıpları yüzünden karısı Pam ile ilişkisine çeki düzen vermek ister. Ona bahislere girmeyeceğine söz verir. Trotter’ın arkadaşı taksi şöförü Looney’nin ise müşterilerinin arka koltuktaki konuşmalarını kaydederek arkadaşlarına dinletme huyu vardır. Bu kayıtlardan birini tesadüfen Trotter’a dinletince olan olur.