S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Meleklerin Öfkesi - Band Of Angels - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Beyaz bir kadın başına gelen trajik olaylar nedeni ile zenci pazarında melez olduğu için satılır. Sonrasında ise başına gelen hem aşk, hemde trajik olayları konu alan mükemmel bir yapım.






The Supernaturals - 1986 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nichelle Nichols is an army sergeant who leads her platoon into the woods of the deep south on a training exercise. Unfortunately, it is the site where a bunch of yankee soldiers murdered a town of confederates. The corpses of the dead soldiers rise up to wreak revenge.

Google Çeviri - Nichelle Nichols, bir eğitim tatbikatı üzerine müfrezesini derin güney ormanlarına götüren bir ordu çavuşudur. Ne yazık ki, bir grup yankee askeri birliklerin bir kasabasını öldürdükleri yer. Ölü askerlerin cesetleri intikam almak için yükseliyor.






Sevgili Alice - Alice Sweet Alice - Communion - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brooke Shields'in 10 yaşlarında iken rol aldığı 1976 yapımı gerilim korku filmi. Küçük bir kız katılacağı ilk ayinden önce vahşi bir şekilde öldürülünce şüpheler sorunlu ve kıskanç olan ablası Alice üzerinde toplanır.






Sapık Polis - Psycho Cop - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Six college students on their weekend vacation are humiliated and killed one by one by a psycho cop.

Google Çeviri - Haftasonu tatilinde altı üniversite öğrencisi aşağılanmış ve psikopat bir polis tarafından tek tek öldürüldü.






Jessica'nın Kurtuluşu - Everybody's Baby The Rescue Of Jessica McClure - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yaşanmış bir olaya dayanan TV filmi, maden ocağına düşen Jessica’nın kurtarılma çabasını ekrana taşıyor.






Garp'ın Çılgın Dünyası - The World According To Garp - 1982 - WEB-DL 720 - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Asla evlenmeyi düşünmeyen ama bir çocuğu olmasını istediği için bitkisel hayattaki bir hastayla ilişkiye girip hamile kalan feminist hemşire Jenny’nin oğlu olan T. S. Garp’ın bütün ömrü de neredeyse aynı tuhaflıkta geçecektir. Çocukluğundan itibaren yaşamla farklı bağlar kuran Garp, hayatına girip çıkan insanların ve yazarlık sevdasının üzerinde yarattığı etkilerle de bambaşka bir karaktere sahip olacaktır.






Çinli Kahramanlar - Ejderha Kahramanı - Chinese Heroes - Dragon Hero - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zengin bir madam olan Ho sahibi olduğu yerlerin güvenliğini sağlayabilmek için, üstün nitelikli korumalara ihtiyaç duyar. Bunun için en iyi savaşçıları seçebilmek amacıyla büyük bir dövüş organize eder. Bu mücadelede karşılaşan Chow ve Tong Lu, iyi arkadaş olunca Chow dövüşü bırakarak kasabayı terk eder. Ancak daha sonra Tong Lu'nun başının Ninjaların lideri Kota ile belada olduğunu duyunca dostuna yardım için geri döner. Ne var ki Tong Lu öldürülür ve bunun üzerine Chow ve Kota arasında büyük bir intikam savaşı başlar.






Çılgın Turistler - If It's Tuesday This Must Be Belgium - 1969 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The humorous adventures of a group of American tourists taking an eighteen-day guided bus tour of nine European countries.

Google Çeviri - Bir grup Amerikalı turistin mizahi maceraları, dokuz Avrupa ülkesine onsekiz günlük rehberli otobüs gezisi düzenliyor.