S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Av - The Hunter - 1980 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Aksiyon dolu bu macerada Steve McQueen'in performansı her açıdan büyüleyici. Steve McQueen, canlandırdığı modern zamanlar tetikçisi "Papa" Thorson ile unutulmaz rollerinden birini oyunuyor. Thorson'un maceraları kefaletle bırakılmış bir grup kaçağın izini sürmesiyle karmaşık bir hal alır. Bu arada, intikam almak isteyen bir psikopat da onun peşine düşmüştür.






Son Av - The Hunter - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aksiyon dolu bu macerada Steve McQueen'in performansı her açıdan büyüleyici. Steve McQueen, canlandırdığı modern zamanlar tetikçisi "Papa" Thorson ile unutulmaz rollerinden birini oyunuyor. Thorson'un maceraları kefaletle bırakılmış bir grup kaçağın izini sürmesiyle karmaşık bir hal alır. Bu arada, intikam almak isteyen bir psikopat da onun peşine düşmüştür.






Ölüm Korkusu - Adil İntikam - The Big Heat - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Cinayet masasında görev yapan Çavuş Bannion bir polisin intiharını araştırırken, polisin barda çalışan sevgilisinden olayın iç yüzünün farklı olduğu ihbarını alır. Bir süre sonra kadının öldürülmesi sonucu ipuçları büyük bir suç çetesine ulaşır. Çavuş Bannion, polis teşkilatını da rüşvete bağlayan bu çeteyle tek başına mücadele etmek zorunda kalır.






Karınızı Nasıl Öldürürsünüz - How To Murder Your Wife - 1965 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Stanley Ford (Jack Lemmon) kendisini sanatıyla kabul ettirmiş, popüler kültürde yer edinmiş bir karaktere imza atmış bir karikatüristtir. Özel hayatında gününü gün etmekte, bekarlığın tadını çıkarmaktadır. Sarhoş olduğu bir partinin sabahında adeta gözlerini bir kabusa açar. Sarhoş kafayla evlenmiştir. Yeniden tanıştığı eşi çok güzeldir ama bir kelime bile ingilizce bilmemektedir. İster istemez bu evliliğe uyum göstermeye başlar. Hatta sanatı da bu evlilik hayatından etkilenmeye başlayacaktır.







Kaplanların Pençesinde - Demetrius And The Gladiators - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sinema tarihinin ilk sinemaskop filmlerinden olan bu süper prodüksiyon, İsa'nın sihirli kafatasının peşindeki İmparator Caligula'nın gladyatörlerinden biri olabilmek için uğraşan kahramanımızın maceralarını perdeye taşıyor.






İlk Aşk - The Man In The Moon - 1991 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç kızların hoşlanacağı türden aşk, aile ve büyümek üzerine trajik ve romantik tonlar taşıyan bir film. Elvis’in kral olduğu ve onu tahtından ancak ilk aşkın objesi olan bir başka erkeğin indirebileceği yıllarda geçen film fazlası ile televizyon filmi havasında, lineer bir anlatımı olan ve aktarmaya çalıştığı romantizm, genç bir kız olmaya başlamanın büyüsü ve trajedi atmosferine sizi kendini hiç gizlemeden doğrudan çekmeye çalışan bir çalışma. Elvis’in klasikleşmiş şarkılarının gücünü arkasına alarak hikâyesini anlatan film üç kız çocuğa sahip ve dördüncüyü beklemekte olan bir ailenin iki numaralı kız çocuğunu odağına alarak, ilk aşkın olumlu ve olumsuz tüm duyguların en uç noktasında yaşanmasına neden olan atmosferini işlemeye çalışıyor. Bu dönemden şu veya bu şekilde herkesin geçtiğini düşünürsek etki gücü yüksek bir potansiyeli var filmin ama yönetmenin fazlası ile aile filmi tonlarında dolaşması filmin kalıcılığını olumsuz yönde etkiliyor. Tüm kadro içinde en çok dikkati çeken isim günümüzün gözde oyuncularından ve ilk kez bu film ile kamera karşısına geçen, Dani rolündeki Reese Witherspoon. Sanatçı on dört yaşın hem büyümeye meraklı hem de çocuksu özgürlüğünü koruyan havasını başarılı bir şekilde canlandırıyor.






Havai - Hawaii - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1820'li yıllarda misyonerlerin gelişiyle birlikte kirlenmeye başlayan Hawaii'nin öyküsü...






Güneyin Şarkısı - Song Of The South - 1946 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İyi yürekli hikayeci Remus Amca, bir çocuğa hilekar tavşan kardeşin, tilki kardeşi ve kalın kafalı ayı kardeşi kurnazlıkla nasıl alt ettiği hakkında hikayeler anlatır.






Elveda - Sayonara - 1957 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kore Savaşı'nın yıldızlarından Japonya'ya atanan binbaşı Lloyd Gruver askeriyenin Amerikalı askerlerle Japon kadınları arasındaki evlilik karşıtı görüşleri desteklemektedir. Ancak bir gün Gruver kendini derin önyargılarıyla çatışan bir aşkın ortasında bulur... Bu onu Amerikan Hava Kuvvetleri ile Japon kültürünün tabuları arasındaki çatışmanın ortasına sürükler...






Dişi Şahin - Ladyhawke - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Navarre ile Isabau, Isabau'ya uymutsuzca bir aşk ile bağlanan başrahibin 'karanlık güçlerle' anlaşarak okuduğu bir lanet ile bağlanmış durumda: Navarre geceleri kurda dönüşürken, Isabau gündüzleri bir şahine dönüşüyor. Navarre lanetin kalkması için başrahibi öldürmek gerektiğini düşünür. Ve bu amacında yardımcı olabilecek olan 'Fare' Gaston'u hapisten kaçtığı için kovalayan askerlerden kurtarır.






Devlerin Ülkesi - Chato's Land - 1972 - HDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir zamanlar Amerika'da çıkan iç savaşta yüzbaşı olarak görev yapan Quincey Withmor'un bu kez işi çok zordur. Bu kez de ırkçı kasaba şerifi Relay Solters'i öldüren yarı Kızılderili, Chato'yu yakalamak için zorlu bir kovalamacanın içine girer.






Cyrano De Bergerac - 1950 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filmin konusu 1640 yılında Fransa'da geçer. Usta bir silahşör ve yetenekli bir şair olan karizmatik şövalye Cyrano de Bergerac aynı zamanda kocaman da bir buruna sahiptir. Zaten giriştiği düelloların birçoğu bu burun yüzünden olmaktadır, burnu ile alay edilmesine asla dayanamaz. Günlerden bir gün güzeller güzeli Roxanne (Mala Powers)'a aşık olur, ancak kendi deyimi ile 'katedral' gibi bir burunla sevgisinin karşılıksız kalacağından emindir. Bu arada Cyrano'nun arkadaşı yakışıklı Christian (William Prince) da Roxanne'a aşıktır, ne var ki bu mahçup şövalyenin ağzı Cyrano gibi güzel laf yapmayı bilmez. Cyrano, Christian'a Roxanne'ın kalbini kazanmada yardımcı olmaya söz verir. Gece serenadlarında gizlendiği yerden Christian'ı seslendirecektir. Aynı zamanda romantik ve duygu dolu mektupların da gölge yazarı yine Cyrano olacaktır.






Cazibeli Kadın - Bell Book And Candle - 1958 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gillian Holroyd Siyam kedisi Pyewacket ile New York’ta yaşayan sıradan bir cadıdır. Ancak bir gün apartmana yakışıklı yayıncı Shep Henderson gelir ve Gillian adamı istediğine karar verir. Çünkü adamın üniversite zamanından tanıdığı Merle Kittridge ile evleneceğini öğrenmiştir. Bunun üzerine, Gillian Shep’e büyü yapar. Ancak güçleri daha güçlü bir duygunun tehdidi altındadır.






Çayırdaki Zambaklar - Lilies Of The Field - 1963 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

1963 Yapımı Ralph Nelson filmi. Filmin başrollerinde Sydney Poiter ve Lilia Skala oynamaktadır. Avusturya göçmeni katolik rahibelerin tesadüfi bir şekilde siyah bir adamla karşılaşmaları, bu adamın yufka yürekliği ile bir türlü rahibelere hayır diyemeyişi ve rahibelerin kasaba da yeni bir kilise kurmalarına yardım etmesinden bahsediyor. Film Sydney Poiter'e en iyi erkek oyuncu Oscar'ı kazandırmış ve böylece siyah bir oyuncu olup önemli bir dalda Oscar almayı başaran ilk insan olma ünvanını da kazanmıştır.






Andersen'den Masallar - Hans Christian Andersen - 1952 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir zamanlar Danimarka'da Hans Christian Andersen adında büyük bir hikayeci yaşarmış. Bu film onun hayat hikayesi değil. Peri masallarının yaratıcısı hakkında bir peri masalı.






Cehennem Gecesi - Hell Night - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversiteye yeni gelen çaylaklar ‘Alfa Sigma Rho’ kulübüne girebilmek için zorlu bir sınavı tecrübe etmek zorundadırlar. Gençler Garth Manor denilen bir evde bir gece geçirmek zorundadırlar. Kulübün kaptanı ve partinin yöneticisi Peter, merasimle Garth Manor’a kapattığı 4 çaylağa evin geçmişinde bulunan korkunç hikayeyi anlatır. Elektrik ve telefonun olmadığı bu korkunç evde sabahlamak zorunda kalan gençleri bekleyen bir sürü tatsız sürpriz vardır. Onları korkutmak için eve tertibat döşeyen, korkunç maskeler ve aniden fırlayan objelerle değişik şakalar hazırlayan Peter’a iki arkadaşı yardımcı olur. Fakat gençlerin tahmin edemediği şey, efsanenin gerçekleşeceği ve Garth ailesinin hayatta kalan tek elemanının onları teker teker öldüreceğidir.






Cilveli Hayat - The Facts Of Life - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başkalarıyla evli olan Larry ile Kitty'nin tanışıklıkları, zamanla aşka dönüşür. Siyah-beyaz klasik, en iyi kostüm dalında Oscar'ı almış, dört dalda daha bu ödüle aday olmuştu.






Şahane Hayat - It’s A Wonderful Life - 1946 - BRRip 1080p Renkli - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İflasın eşiğine gelen George Bailey (James Stewart) bir Noel gecesinde kendini nehre atarak intihar etmek üzeredir. Doğduğundan bu yana aynı küçük kasabada yaşayan Bailey kendisini buraya ve insanlarına adamış, hoşgörülü, güvenilir ve yardımsever bir insandır. Büyük bunalımı hasarsız atlatmış, babasından devraldığı konut ve finans şirketi aracılığı ile kasabalıların neredeyse tamamını konut sahibi yapmıştır. Bu arada para kazanmayı, mimar olma fırsatını, dünyayı gezmeyi, kısaca tüm hayallerini ertelemek zorunda kalmıştır. Kasabaya yaptığı bunca iyilik kötü yürekli banker Henry F.Potter (Lionel Barrymore)'ın çıkarları ile çakışır. Potter, Bailey'in sürekli peşindedir artık. Birgün aradığı fırsat çıkar ve Finans şirketine ait önemli bir miktarda para Bailey'in alkolik ve yaşlı amcası Billy Bailey (Thomas Mitchell)'in dalgınlığı sonucunda Potter'ın eline geçer. Banka müfettişlerinin yaptığı bir denetlemeden sonra şirketin açığı ortaya çıkar. Bu iflas ve tutuklanma anlamına gelmektedir. Çareyi intaharda bulan Bailey kendini nehre atmak üzere iken yeryüzüne gönderilen melek Clarence (Henry Travers) onu ölümden kurtarır. Melek, Bailey'in bir arzusunu yerine getirerek ona kendisinin hiç doğmamış ve yaşamamış olduğu bir dünyayı gösterir. Bailey kendisine gösterilen bu dünyanın hiç de güzel olmadığını görür ve insanların çevrelerine sayısız katkıları, iyilikleri olduğunu, ama her zaman bunun farkına varamadıklarını anlar.






Bir Gecede Oldu - It Happened One Night - 1934 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Clark Gable ve Claudette Colbert 1934 yapımı bu çılgın komedi klasiğinde, uyumsuz aşıklar olarak biraraya geliyor.

Şımarık Ellie Andrews (Colbert), kendisini işe yaramaz bir playboyla evlenmekten alıkoymaya çalışan milyoner babasından (Walter Connolly) kaçar. New York yolculuğu sırasında Peter Warne adında işsiz bir gazeteciyle (Gable) tanışır. Bindikleri otobüs bozulunca, sürekli dalaşan ikili çlgın bir otostop macerasına atılır. Peter yaşadıkları maceraları yazarak iş bulmayı ummaktadır. Fakat kaçak varisle, küstah gazeteci birbirlerine aşık olunca işler değişir.

Frank Capra'nın yönettiği Bir Gecede Oldu, en önemli beş Oscar Ödülünü, yani En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Film ve En İyi Senaryo Oscar Ödüllerinin hepsini alan ilk film olma özelliğini taşıyor.






Çöl Devleri - Western Union - 1941 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

When Edward Creighton leads the construction of the Western Union to unite East with West, he hires a Western reformed outlaw and a tenderfoot Eastern surveyor.

Google Çeviri - Edward Creighton, Doğu'yu Batı ile birleştirmek için Batı Birliği'nin yapımına liderlik edince, Batılı bir reforma tabi yasadışı bir ihbar ve Doğu'ya özgü bir araştırmacı işe alır.