S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İnanılmaz Gerçek - The Unbelievable Truth - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birkaç yıl hapis yattıktan sonra Josh Hutton'un hayatı, doğup büyüdüğü kasabaya döndükten sonra tamamen değişir. Hapis yattığı sürece vahşice işlenen pek çok cinayetten yargılandığı bilinse de aslında kimse onun tam olarak ne yaptığını bilmemektedir. Yine de kimse ona güvenmez. Josh bir gün Audry adında bir kadınla tanışır. Babası bir tamirci dükkanı işletmektedir ve Josh'a orada iş teklif eder. Başta her şey yolunda gitse de zamanla durumlar karmaşıklaşır.






Hayat Bu - That's Life - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Harvey and Gillian Fairchild face a very difficult weekend. Harvey, celebrating his 60th birthday, is stressed and depressed. Gillian is awaiting the results of a throat biopsy. Their lives are further complicated by their three grown children, a ditsy neighbor, a fortune teller, and an alcoholic priest.

Google Çeviri - Harvey ve Gillian Fairchild çok zor bir hafta sonu karşıya. Harvey 60. yaşını kutlayan, stresli ve depresif edilir. Gillian bir boğaz biyopsi sonuçlarını bekliyor. Hayatları daha da üç yetişkin çocukları, bir ditsy komşu, bir falcı ve alkollü bir rahip ile komplike olur.






Gölge Bunalımı - Shadow Conspiracy - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

'Gölge Bunalımı', Washington D.C.'de yaşayan, Başkanın en yakın danışmanlarından Bobby Bishop' ın odağında gelişiyor. Yuri Pochenko adlı radikal profesör devletin bir takım bilgilerini dışarı sızdırma planları içindeyken öldürülür. Öldürülmeden öncede son nefesinde Bishop'ın kulağına tek bir sözcük fısıldar 'Gölge'.Bishop bu noktadan sonra kendini Washington' ın güvenliği içinde değil karanlık güçlerin odağındaki bir yem gibi hissetmeye başlar.






Gerçeği Arayış - Final Analysis - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hastasının, bir mafya mensubuyla evli kız kardeşine aşık olan psikiyatrın başından geçenler... Başarılı psikiyatrist Isaac Barr, hastasının kızkardeşi Heather'a aşık olur. Heather, bir mafya babası ile evlidir. Isaac, Heather'dan kocasından boşanmasını ister. Ancak kadın, kocasından çok korkmaktadır.






Çikolata Savaşı - The Chocolate War - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Özel bir Katolik okuluna gelen Jerry, hem okul müdüründen hem de okuldaki çetelerden yaka silker. Çikolata Savaşı toplumdaki hiyerarşik yapının yarattığı problemleri ortaya koyan bir dram filmi.






Türk Caddesindeki Ev - No Good Deed - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok iyi bir polis dedektifi olan Jack (S. L. Jackson) bir arkadaşına yardım etmek için, onun aramakta olduğu evden kaçan bir genci, son görüldüğü Türk caddesindeki apartmanda oturanlara sormaya başlar. Uğradığı evlerden birindeki yaşlı çift onu içeri davet eder ve silah zoruyla onu sandalyeye bağlayarak adeta esir alırlar. Son derece sevimli görünen bu çiftin yaptıklarına bir türlü anlam veremeyen tecrübeli dedektif, kısa bir müddet sonra müthiş bir planlarla bir banka soymak üzere olduklarını anlar.Bu yaşlı çift bir çetenin üyesidir ve çete reisinin son derece güzel olan sevgilisi Erin (M. Jovovich), soyacakları bankanın bir yetkilisini baştan çıkarmış, ondan öğrenmeye çalıştığı gizli şifreler aracılığıyla büyük bir transferi hesaplarına geçmesini sağlamaya çalışmaktadır ve eve gelen dedektifi de bu soygunla ilgili zannederler. Hesaplarına geçen parayı almak için giderlerken Erin’i dedektife göz kulak olması için bırakırlar. Dedektifi aslında bu güzel kadının bütün çeteyi yönetmekte olduğunu anlar ve onun zaafını bulup kendisine yardım etmesini sağlar. Birlikte kurdukları acele bir planla çeteyi birbirlerine düşürürler ve silahlar konuşmaya başlar.






Bir Meleğin Gözleri - Eyes Of An Angel - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John Travolta is a downtrodden single father raising his daughter under difficult circumstances in Chicago. The young girl comes upon and then nurses a wounded Doberman used for fighting, back to health. Duped by underworld types he was working as a courier for, father and daughter leave the dog and flee cross-country to Los Angeles with both canine and mobsters in pursuit.

Google Çeviri - John Travolta Chicago zor şartlar altında kızını büyüten ezilen tek babadır. Genç kız üzerine ve ardından hemşireleri tekrar sağlığına mücadele için kullanılan yaralı bir Doberman, geliyor. o bir kurye olarak çalıştığı yeraltı türlerine göre kandırılmış baba ve kızı köpek ayrılıp peşinde hem köpek ve gangster birlikte Los Angeles'a cross-country kaçar.






Belalı Misafir - Houseguest - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük hayalleri olan Kevin Franklin, yeni bir iş kurabilmek için büyük bir borç içine girer. Sorun yalnızca elli bin dolarlık borç değil aynı zamanda bunu tahsil etmek isteyen gözü dönmüş haydutlardır. Aklına parlak bir fikir gelir. Gary Young isimli dişçiye çocukluk arkadaşı olduğunu söyler ve Youngs Ailesi’ne hafta sonu için misafir olur. Kevin hem Gary’e arkadaşı olduğuna inandırmak hem de haydutlardan kendini saklamak zorundadır.






Baskı Noktası - Pressure Point - 1962 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A black prison psychiatrist is assigned the distasteful task of helping a paranoid American Nazi charged with sedition.

Google Çeviri - Siyah cezaevi psikiyatrist paranoyak Amerikan Nazi fitne ile tahsil yardım tatsız görevi atanır.






Ayda Ölüm - Murder On The Moon - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After a nuclear war on Earth, the Soviet Union and the U.S. both establish outposts on the moon. When a murder occurs on the outpost, both U.S. and Soviet investigators are forced to work on the case together.

Google Çeviri - Dünya üzerinde bir nükleer savaştan sonra, Sovyetler Birliği hem de ABD aya karakolları kurmak. Bir cinayet karakoluna oluştuğunda, ABD ve Sovyet araştırmacılar hem birlikte davayla ilgili çalışmaya zorlanmaktadırlar.






Ateş Buz Ve Dinamit - Fire Ice And Dynamite - Feuer Eis Dynamit - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A tycoon's children and creditors compete for his money in an athletic contest.

Google Çeviri - Bir işadamının çocukları ve alacaklılar atletik yarışmada parasını yarışırlar.






Anjelik Serseriler Prensesi - Angelique Marquise Des Anges - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1500 lü yılların ortalarında Fransa'da bir şatoda yaşayan Kontun kızı olan Angelique (Michele Mercier) diğer soylular gibi halktan uzak olmak yerine onların içinde yaşamaktan zevk almaktadır. Bu yüzden diğer soyluların alay konusu bile olur. hatta genç bir köylüye (Guilliano Gemma) ilgi duymaktadır. Kilisenin ve Engezisyonun baskılı olduğu bir dönemde güzelliği ile ünlü olan Angelique,ailesinin de isteğiyle altın madeni sahibi bir Kont (Robert Hossein) ile evlenmek zorunda kalır.






Anita ile Seyahat - A Trip With Anita - 1979 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

American actress on vacation in Italy falls for her friend's married Italian lover.

Google Çeviri - İtalya'da tatile Amerikalı aktris arkadaşının evli İtalyan sevgilisi için düşüyor.






Zafer Madalyası - Cross Of Iron - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşının önemli cephelerinden olan Rusya cephesinde büyük değişiklikler olmuştur. Rusya’ya saldıran Alman orduları yanlış zaman ve yetersiz malzeme yüzünden inanılmaz hızla girdikleri bu topraklardan geri çekilmek zorunda kalmışlardır. Savaş alanındaki kurnazlıkları sayesinde hayatta kalmayı başaran Çavuş Steiner ve emrindeki birliğe yeni atanan komutanları Yüzbaşı Stransky arasında çok kısa bir süre içinde sürtüşme başlar. Aslen Prusyalı aristokrat bir aileden gelen bu yeni komutan her ne pahasına olursa olsun şeref madalyası almaya çalışmaktadır. Aralarındaki hava gergindir çünkü Çavuş, askerler arasında adeta bir efsane haline gelmek üzeredir.






Vahşetin Çocukları - The Boys From Brazil - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı bitmiş olabilir, ancak bazı Naziler Güney Amerika'ya yerleşmiş ve orada büyük Nazi imparatorluğunu yeniden kurabilmek için çalışmalarına devam etmektedirler. Genç bir musevi nazi avcısı, efsanevi avcı Ezra Lieberman'ın çalışmalarından ilham alarak Güney Amerika'ya kaçan Nazileri araştırmaktadır. Paraguay'da çalışmalarını sürdüren Dr. Josef Mengele, genç adamın hedefi haline gelir. Sadist bilimadamı, savaş yıllarında Auschwitz'deki esirlerin üzerinde yürüttüğü biyolojik deneyleri Paraguay'da devam ettirmektedir.






Tehlikeli Oyun - Foul Play - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarışın iri gözlü güzelce bir kadın arabası bozulan bir adama yardım etmeye kalkar ve kendini birden olayların içinde bulur. Arabasına aldığı adamda bir plan vardır ve çete bu planın peşindedir. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç kadın birden çeteyle karşı karşıya kalır.






Son Patron - The Last Tycoon - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Son Patron 1976 ABD yapımı dramatik dönem filmidir. Özgün adı The Last Tycoon dur. Türkçe basılı bazı kaynaklarda filmin adı Son Büyük Patron ve Son Büyük Adam olarak da geçmektedir. Actors Studio'nun da kurucusu olan Istanbul doğumlu, Rum asıllı Amerikalı yönetmen Elia Kazan'ın yönettiği filmin uyarlama senaryosunu Nobel Edebiyat Ödülü sahibi İngiliz yazar Harold Pinter yazmıştır. Pinter senaryoyu F. Scott Fitzgerald'ın hayattayken bitiremediği ve ölümünden bir yıl sonra, 1941'de yayımlanan aynı adlı son romanından uyarlamıştır. Film Oscar Ödüllü yönetmen Elia Kazan'ın da son filmidir.






Bir Savaşçının Hikayesi - Squanto A Warrior's Tale - 1994 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kızılderili olan Squanto’nun hayatı, beyaz adamın 1620’de Mayflower’a ayak basmasıyla değişecektir. Biyografi tadında macera dolu yapımın başrolünde Adam Beach ve Sheldon Peters Wolfchild’ı izliyoruz.