S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Masum Adam - The Last Innocent Man - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A criminal defense attorney is seduced by a beautiful woman and reluctantly takes on the defense of her estranged husband who is charged with murder, but finds his career threatened because of the circumstances.

Google Çeviri - Bir suçlu savunma avukatı güzel bir kadın tarafından baştan çıkarılır ve isteksizce cinayetle suçlanan yabancılaşmış kocalarının savunmasını üstlenir, ancak bu durumdan dolayı kariyerini tehdit eder.



Ring - Shiner - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski boksör Billy Shiner Simpson, o günün hayatının en önemli günü olduğuna kesinlikle karar vermiştir. Oğlu Eddie Golden Boy Dünya Boks Şampiyonu unvanı için ringe çıkacak ve kendisini de milyoner yapacaktır. Oğlunun ikinci raundun ortasında nakavt olmasıyla Billy'nin tüm hayalleri yıkılır. Maçta şike yapıldığından ve oğlunun da bu işe karıştığından şüphelenmeye başlar. Şüpheleri, oğlunun kollarının arasında vurularak öldürülmesiyle doğrulanır. Usta oyuncu Michael Caine ve Martin Landau'dan bir boks, suç ve intikam öyküsü.



Ölümcül Cazibe - The Right Temptation - 2000 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kıskanç bir kadının, kocasından şüphelenmesi ve bu yüzden özel bir kadın dedektif tutmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.



Mississippi Yanıyor - Mississippi Burning - 1988 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mississippi Yanıyor, bütün isimlerin değiştirilmesine rağmen alında 1964'te Ku Klux Klan'ın üç tane sivil haklar savunucusunu öldürmesiyle ilgili. Bu üç insanın kaybolmasıyla araştırma başlatan FBI, iki ajanı görevlendiriyor: Anderson (Gene Hackman) ve Ward (Willem Dafoe). Anderson, yaşlı ve tecrübeli, Ward da genç ve idealisttir. Olayı çözme yöntemlerinin ve yaklaşımlarının farklı olması, FBI'ın o zamanda içinde nasıl ikileme düştüğünü gösteriyor.



Mavi Araba - Blue Car - 2002 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yetenekli 18 yaşında genç bir kız Meg... Babası tarafından terkedilmiş ve işkolik annesi de onu hep ihmal etmiştir. Duygusal olarak rahatsız küçük kız kardeşi için kaygılanmaktan vazgeçmekle dünyası çözülmeye başlar. Çıkış noktasını şiir yazmakta bulur ve İngilizce öğretmeni Bay Aurter'dan destek alır. Fakat, o ki akıl hocalığı olarak başlamış olan ilişki daha da kompleksleşir.



Mançuryalı Aday - The Manchurian Candidate - 1962 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Harvey Kore savaşından bir kahraman olarak döndüğünde birliğinin diğer askerleri onun niye bir madalya aldığını bile hatırlamamaktadır. Kısa bir süre sonra askerlerden ikisi kabuslar görmeye başlarlar. Bir diğeri Harvey'i araştırmaya karar verir. Hükümet ve Ordu, hangi karanlık sırları gizlemektedir?

1963 Yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi kurgu dallarında Oscar'a aday olan film, sinema tarihinin en önemli yapımları arasında listeleniyor.



Lanetli Kadın - Lanetli Kasaba - This Property Is Condemned - 1966 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Demiryolu memuru olarak görev yapan Owen Legate (Robert Redford) Mississippi’deki Dodson adlı bir kasabaya gelir ve kasabanın ana gelir kaynağı olan demiryolu bağlantılarının çoğunu ulaşıma kapatır. Burada Alva Starr (Natalie Wood) adındaki
bir kadında aşkı bulur ancak mutlulukları uzun sürmez. İkisi birlikte Alva’nın annesi Hazel’den (Kate Reis) ve kasabanın intikamından kaçmaya çalışırlar. Tennessee  Williams’ın yazdığı senaryodan uyarlanan filmde Robert Blake ve Charles Bronson da yardımcı rollerde oldukça başarılı. Birçok başarılı filme imza atmış yönetmen Sydney Pollack bu filmle döneme imzasını atıyor.



Küçük Askerler - Small Soldiers - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

GloboTech adlı bir şirket, Heartland isimli oyuncak şirketini satın alır ve burada çalışan iki tasarımcıdan 'canlı' oyuncaklar dizayn etmesi istenir. Tasarımcılar bu projeyi asker oyuncaklar üzerinde gerçekleştirir. Babası bir oyuncak dükkanının sahibi olan Alan Abernathy isimli çocuk, bir gün babasının dükkanındaki asker oyuncaklarla oynamaya başlar. Birbirlerinin rakibi olan iki ordu askerlerini karşı karşıya getiren çocuk, oyuncakların birdenbire canlanmasıyla birlikte gerçek bir savaşın ortasında kalır.



Keşif - Christopher Columbus The Discovery - 1992 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Christopher Colomb Dünya'nın yuvarlak olduğuna inanıyor ve sürekli batıya deniz yolculuğu yaparsa Hindistan'ı bulacağını sanıyordu. Bunun için gemilere ve paraya ihtiyacı vardı. Ancak bunu başvurdugu krallıklardan elde edememişti. Hepsi bunun bir düş olduğu ve çılgınlık olduğuna inanıyordu. İspanya Kraliçesi İsabella çok dindar bir kadındı. Cristopher Colomb!a inan dı ona gemi ve para verdi. Christopher Colomb yola çıktı tüm zorlukları aşarak tam pes etmek üzere iken bir kara parçasına ulaştı ve bir kıta keşfetti ancak bunu kendiside bilmiyordu. Buldugu kıtanın Hindistan oldugunu sanıyordu. Oradan 6 yerli ve birçok altınla İapanya'ya geri dönüş macerasını tarihe yazdırdı.



Frank James'in Dönüşü - The Return Of Frank James - 1940 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ford Kardeşler tarafından öldürülen ünlü kanun kaçağı Jesse James'in kardeşi Frank, bu işlerden elini çekmiş olmasına rağmen katillerin serbest bırakılıp bir de ödüllendirildiklerini duyunca harekete geçer.



Frank James'in Dönüşü - The Return Of Frank James - 1940 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ford Kardeşler tarafından öldürülen ünlü kanun kaçağı Jesse James'in kardeşi Frank, bu işlerden elini çekmiş olmasına rağmen katillerin serbest bırakılıp bir de ödüllendirildiklerini duyunca harekete geçer.



Acı İntikam - Navajo Joe - 1966 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Melez bir Navajo yerlisi olan Joe, Esperanza'da büyük bir tren soygunu planlayan Duncan ve çetesiyle mücadeleye girişir. Kasaba halkı barışçı ve savaşmayı bilmeyen insanlardan meydana geldiği için bu mücadelede tek başınadır.