S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Topaz - 1969 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Topaz, yönetmenliğini Alfred Hitchcock'un yaptığı 1969 yapımı bir filmdir. Leon Uris'in aynı adlı kitabından sinemaya aktarılan ve Soğuk Savaş esnasındaki casus hikâyelerine dayanan filmde, pek çok karakterin hikâyesi aynı anda işlenir. Kıdemli bir Sovyet KGB yöneticisi Danimarka'da uluslararsı görevdeyken ABD'ye iltica eder. Ailesiyle beraber ABD'de güvenli bir yere yerleştirilir. Kendisi gizli servis üyesi olduğu için Amerikalılarca sorguya çekilir. ABD'nin gündemindeki en önemli konu ise Fidel Castro yönetimindeki Küba'dır. Ancak Sovyetler Birliği'nin Küba'da yaptıklarını öğrenmek CIA ajanı Nordstrom (John Forsythe)'un Fransız ajan André Devereaux (Frederick Stafford)'nun yardımına ihtiyacı vardır. ABD'nin Küba'ya Domuzlar Körfezi çıkartmasıyla saldırmasının ardından Küba'da ABD'nin hiçbir gizli örgütlenmesi kalmamıştır. Sovyetler Birliği ile Küba arasında imzalanmış olan bir yazılı anlaşmanın varlığının öğrenilmesi üzerine o sırada New York'a Birleşmiş Milletler toplantısına katılmak için gelen Küba delegasyonundan bu evrakın çalınması ihtimali belirir. Küba delegasyonundan bir görevliyi para karşılığı ikna ederk bu evraka ulaşan Devereaux olayları yerinde görmek için Küba'ya ticari ataşe kisvesiyle girer. Orada Küba Devriminin önde gelen üyelerinden birisinin dul eşi olan ve devrime karşı yeraltı örgütünün yöneticisi olan Juanita de Cordoba (Karin Dor) ile temas kurar. Bu örgüt sayesinde bazı gizli belge ve fotoğrafları elde eder ancak örgüt üyeleri yakalanır.






Yaban Kazları - The Wild Geese - 1978 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaban Kazları'nda, Afrika’da bir diktatöre karşı operasyona giden bir grup paralı askerin macerası konu edilmektedir...






Eğlenceler Oteli - White Christmas - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eğlenceler Oteli, aralarında "Count Your Blessings Instead Of Sheep", "Sisters", "Blue Skies" ve sevilen yeni yıl şarkısı "White Christmas" gibi Irving Berlin klasiklerinin bulunduğu tam bir hazine. İki yetenekli dansçı (Bing Crosby ve Danny Kaye) savaştan sonra biraraya gelerek gösteri dünyasına girerler. O kış gruplarına bayan elemanlar da (Rosemary Clooney ve Vera-Ellen) katarak Noel'i geçirmek üzere Vermont'a giderler. Asıl macera, otelin sahibinin maddi zorluklarla boğuşan eski bir ordu komutanı olduğunu keşfetmeleriyle başlar.






Kara Sakallı Korsan - Blackbeard The Pirate - 1952 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yönetmenliğini Raoul Walsh'ın yaptığı "Blackbeard, the Pirate" filminin başrollerini Robert Newton ve Linda Darnell paylaşmaktadır... "Kara Sakallı Korsan" filminin konusuna gelecek olursak 17. yüzyılda eski bir korsan olan Henry Morgan, Karayiplerdeki deniz korsanı Kara Sakal'ı bertaraf etme görevi verilir... Hareketli sahnelerin yanı sıra romantik öğeleri de barındıran filmde Linda Darnell'in güzelliği gerçekten büyüleyici...






Fas'ta Zorlu Görev - Fas Karakolu - Outpost In Morocco - 1949 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fas’ta bulunan Fransız lejyonunda görevli Yüzbaşı Gerard, bir Emir’in kızını dağlardaki kalesine götürmekle görevlendirilir. Emir’in güzel kızı Cara’yla keyifli bir yolculuk yapan Gerard kaleye vardığında işlerin kötüye gittiğini görecektir. Kıza aşık olan Gerard bir taraftan da çıkan isyanı bastırmaya çalışacaktır...






Kan Kalesi - Fort Apache - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Western sinemasının babası sayılan John Ford`dan bir başyapıt. Meksika sınırında bir kaleye tayini çıkan idealist teğmen Owen Thursday  istemeden de olsa yerlilerin şefini öldürmek zorunda kalıyor. Amerikan askerleri ve yerliler arasındaki gerilimin bir artmasıyla her iki taraf da savaş hazırlığına başlıyorlar. Bu arada kale içineki askerlerin eşleri ve çocukları da endişe içinde bekliyorlar. John Ford sinemasının en iyi örneklerinden biri olan filmde başrolleri John Wayne ve Henry Fonda paylaşıyorlar.






Kahkahalar Tufanı - Wonder Man - 1945 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sahne sanatçısı Buzzy, aleyhine ifade verdiği suçlu Jackson tarafından öldürtülür. Hayaleti ikizi Edwin’a görünerek onun yerine geçip ifade vermesini ister. Edwin, Buzzy gibi davranırken, onun ve kendi sevgililerini idare ederek, peşindeki katilleri atlatmaya çalışır. Sonunda suçlular yakalanır.






Yankilerin Gururu - The Pride Of The Yankees - 1942 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü beyzbol oyuncusu Lou Gehrig'in kariyeri ve hayat hikayesini anlatan bir yapım. Gehrig’in yaşamından uyarlanan The Pride Of Yankees, Amerikan erkeği açısından "duygusal sinema" dendiğinde ilk akla gelen filmlerden biridir. Gary Cooper’ın kariyerinin en başarılı performanslarından biri ile Gehrig’i canlandırdığı film, Gehrig’in konuşmasını Cooper’ın ağzından aktararak yürek burktuğu kadar, gururlandıran muazzam bir final de sunmaktadır.






Bağdat Hırsızının Son Maceraları - The Thief Of Baghdad - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Becerikli hırsız kötü kalpli prensin elinden güzel prensesi kurtaracaktır.






C.I.A Harekatı - Bulletproof - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tehlikeli terörist bir grup, orduya ait önemli bir görev için hazırlanan mürettebatı rehin alır.






Sirk Dünyası - Circus World - 1964 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Altın Küre Ödüllü, bir John Wayne filmi. 20. Yüzyılın başlarında Matt Masters (John Wayne), vahşi batı sirkini Avrupa turnesine götürür. Asıl amacı, 14 yıl önce izini kaybettiği Lili Alfredo’yu (Claudia Cardinale) bulmaktır. Matt’in sirkinde çalışan trapezci Toni (Rita Hayworth), aslında Lili’nin kızıdır ve sirkte çalışan Steve McCabe’e aşıktır. Fakat Barcelona’daki ilk gösterilerine giderken gemileri batar ve Matt sirkini kaybeder. Beş parasız bir biçimde Toni ile Paris’e giden Matt, arkadaşının sirkinde işe girer. Bir yıl sonra, tekrar kendi sirkini kurar ve Avrupa turnesine çıkar. Sonunda Madrid’e, Lili’nin çalıştığı sirkin bulunduğu yere gelirler.






Nil Melikesi - Caesar And Cleopatra - 1945 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George Bernard Shaw'un ünlü eserinden uyarlanan film, Kleopatra ve Sezar'ın tutkulu aşkını konu alıyor. En iyi sanat yönetimi dalında Oscar'a aday gösterilen film, dönemin atmosferini en ince ayrıntısına kadar yansıtan dekorları ve dev oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.






Kazananlar Ve Kaybedenler - Winners And Sinners - 1983 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cezaevinden tahliye olan 5 arkadaş, dışarıda başlarını belaya sokmamak için ellerinden geleni yapmaktadır. Sahte döviz piyasasını kontrol eden rakip çeteler arasında kalmaktan kurtulamazlar.






Kaptan Ron - Captain Ron - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kahramanımız, son günlerde ailesinin birbirinden iyice uzaklaştığını düşününce amcasından miras kalan "YAT"'ı getirtmek yerine, haritada nokta kadar dahi bir yeri dahi olmayan daha önce adını bile duymadığı bir yerden kendisi getirmeye karar verir. Kendi aklınca bu birbirine yabancılaşmaya başlayan ailesini tekrar bir araya toplayabilmek için bir fırsattır... Miras kalan "YAT"ı görüp bu işin hiçte kolay olmayacağını anlayan kahramanımızın yardımına Kaptan Ron yetişir, macerada böylece başlamış olur.






Kaptan Fracasse - Le Capitaine Fracasse - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The ruined Baron Philippe de Sigognac, meets one day a troupe of traveling actors. Attracted by Isabelle, and by the enthusiasm of his acting companions, he joins the troupe.

Google Çeviri - Harabe Baron Philippe de Sigognac, bir gün bir grup oyunculardan biriyle buluşuyor. Isabelle tarafından çekilen ve oyunculuk arkadaşlarının coşkusu nedeniyle topluluk katıldı.






Kanlı Oyun - Theater Of Blood - 1973 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir tiyatro oyuncusu olan Lionel Heart (Vincent Price) kendini tekrarlayan, klasik tarzınla Shakespeare oyunları sahnelediği için artık eleştirmenlerce çok fena kötülenmektedir. Usta tiyatrocunun kariyeri böylelikle biter ama dünyası sahne olan bir tiyatrocu için bundan daha acısı olamaz. Lionel onunla alay eden eleştirmenlerden hesap sormak ister. Hesabını da Shakespeare'in kanlı eserlerine göre uyarlar. Vincent Price'in yanında güzel oyuncu Diana Rigg'in oyunculuğununa da şahit oluyoruz.






Gecenin Rengi - Color Of Night - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Renk körü bir psikiyatrist olan Bill Capa, öldürülen bir arkadaşından bir grup terapisi devralır, fakat aynı günlerde kimliği belirsiz bir katil tarafından da takip edilmeye başlar. Yeni devraldığı grup terapisindeki kişilerin garip bir şekilde, Capa'nın birlikte olduğu genç bir kadınla bağlantısı vardır. Yönetmenliğini Richard Rush'ın üstlendiği filmin senaryosunu Matthew Chapman kaleme aldı. Başrollerde Bruce Willis, Jane March ve Rubén Blades var.







Aşk Ve Zeka - I.Q. - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oto tamircisi Edward (Tim Robbins) güzel ve çok zeki bir genç kadın olan Catherine'e (Meg Ryan) ilk görüşte aşık olmuştur. Ancak Catherine deyim yerindeyse inek sayılabilecek kadar akademik çalışmalara gömülmüş James ile nişanlıdır. Catherine'nin amcası Albert Einstein (Walter Matthau), Ed'in dürüst ve kararlı tarzını görmüş ve bu delikanlıdan hoşlanmıştır. Arkadaşlarıyla birlikte Catherine'i Ed'e aşık etmek için karmaşık planlar yaparlar ve Ed'i olduğundan zeki ve bilgili göstermeye çalışırlarken film bir kahkaha bombasına dönüşecektir.






Amansız Takip - Shoot To Kill - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kurnaz bir katil dağın vahşi derinliklerinde kaybolduğunda, FBI ajanı Warren Stantin (Poitier) tanıdık şehir sokaklarını, bilinmez vahşi patikalara değişir. Stantin, uzman rehber Jonathan Knox’unu (Platoon’dan Tom Berenger) yardımını alması için zorlanır. Hayatta kalabilmek için çok sağlam ve güvenilir bir ilişki kurmak zorundadırlar. Ancak Knox’un kız arkadaşı Sarah (Kirstie Alley) katilin son rehinesi olduğunda içinde bulundukları durum gittikçe ümitsizleşir.






Akıl Defteri - Memento - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Leonard Shelby ucuz otel odalarında konaklayan, sadece nakit para kullanan ama şık giysiler giyen, Jaguar kullanan iş adamı görüntüsünde biridir. Fakat aslında hayatını karısına tecavüz edip öldüren kişiyi bulmaya adamıştır. Leonard'ın bu yolda ciddi bir engeli vardır; çok ender rastlanan ve tedavi edilemeyen bir tür hafıza kaybı. Her ne kadar hayatının "kaza"'dan önceki dönemlerini hatırlayabiliyorsa da, bazen 15 dakika öncesinde nereye gittiğini ve nerede olduğunu unutabilmektedir.