S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Lucy Aşık Olursa - If Lucy Fell - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lucy Ackerman, en iyi arkadaşı Joe ile aynı evi paylaşan,otuzlarını aşmış bir terapisttir. Fakat hala aradığı aşkı bulamadığı için bunalımdadır. Joe ise çekingen bir öğretmendir. Yıllardan beri platonik aşk beslediği güzel komşusu Jane´e açılamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Aynı dertten muzdarip ikili, birbirlerine akıl verip durmakta, fakat bir türlü istediklerini becerememektedirler. Bunalım dolu günlerinden birinde Lucy, ilginç bir teklifte bulunur.






Kristal Kalp - Crystal Heart - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A 22 year old man who has lived inside a crystal room because of a rare illness, meets an up and coming rock star, and the two fall in love.

Google Çeviri - Nadir bir hastalık nedeniyle kristal bir oda içinde yaşayan 22 yaşında bir adam, yukarı çıkan rock yıldızıyla tanışır ve ikisi de aşık olur.






Juice - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Farklı karakter ve düşünceye sahip, iyinin ve kötünün olduğu güç ve mutluluk peşinde koşan dört arkadaşın hikayesi. Herşey olağan devam ederken, planladıkları basit soygunda işlerin yolunda gitmemesi başlarına bela, polis ve fikir ayrılığını getirecektir. Film efsane rapper 2pac'ın ilk deneyimi ve kendi değimiyle 'psikopatlığın' üzerine daha da sindiği bir yapım olma özelliğini de taşıyor.






İçgüdü - Human Nature - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir kız olan Lila diğer arkadaşların aksine aşırı kılla çevrelenmeye başladığını fark ettiğinde yaşadığı yeri terk edip izbe bir ormana taşınır. Ancak burada yaşamak zannettiği kadar kolay ve insancıl olmayacaktır. Bedensel arzu ve istekleri nedeniyle ormanı terk edip gerçek hayata geri dönen Lila tüm zamanını deneylerle geçiren bir bilim adamı olan Nathan'la karşılaşır. Birlikte yapacakları çalışmalarda maymunlar tarafından yetiştirilen bir varlığı keşfeden ikili bu adamı yaşadığı ormandan alarak şehre getirirler. Burada deneyler uygulanmaya başlar. Bu deneyler uygarlık, insanlık ve canlı olmak kavramları üzerine önemli şeyleri aydınlatır. Senaryosu ilginç dahi Charlie Kaufman tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda 'Sil Baştan' filmiyle fırtınalar koparan Michel Gondry bulunuyor.






En Büyük Dileğimiz - All I Want For Christmas - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A brother and sister attempt to bring their divorced parents back together for Christmas.

Google Çeviri - Bir kardeş, boşanmış anne ve babasını Noel için geri getirmeye çalışıyor.