S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Amazing Stories - S01E01 - Ghost Train - 1985 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Opa Globe is convinced it is his destiny to board a train he inadvertently caused to crash 75 years ago, and tells his nine-year old grandson the old Highball Express will careen through their house.

Google Çeviri - Opa Globe, 75 yıl önce kazara çarpışmasına neden olan bir trene binmenin kaderi olduğuna inanıyor ve dokuz yaşındaki torunu eski Highball Express'in evlerinin içinden geçeceğini söylüyor.



Amazing Stories - S01E02 - The Main Attraction - 1985 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Athletic teenage hunk Brad Bender thinks he is too cool for nerdy classmate Shirley, who is crazy over him, until, to his horror, a meteor shower's power suddenly turns him into a human magnet.

Google Çeviri - Atletik genç iri Brad Bender, onun üzerinde çıldırmış sınıf arkadaşı Shirley için çok havalı olduğunu düşünüyor, onun korkularına kadar, bir meteor yağmacısının gücü aniden onu insan mıknatısına dönüştürüyor.



Amazing Stories - S01E06 - The Amazing Falsworth - 1985 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A nightclub audience gasps at The Amazing Falsworth's psychic powers, but the shock is his alone when the blindfolded performer picks up the vibes of a serial killer in the room.

Google Çeviri - Bir gece kulübü seyircisi The Amazing Falsworth'un psişik güçlerine bayılıyor ama gözü kapalı bir oyuncu odadaki bir seri katilin vibrasyonunu aldığında şok onun tek başına.



Amazing Stories - S01E18 - Dorothy And Ben - 1986 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

It is shocking enough when old Ben Dumfy emerges like Rip Van Winkle from a 40-year coma, but his special mental communication with Dorothy, a comatose 7-year-old, leads to an even greater miracle. But there's a price.

Google Çeviri - Yaşlı Ben Dumfy'nin 40 yıllık bir komadan Rip Van Winkle gibi ortaya çıkması, ama 7 yaşındaki bir komaya giden Dorothy'yle özel zihinsel iletişiminin daha da büyük bir mucizeye yol açması yeterince şaşırtıcıdır. Ama bir bedeli var.



Amazing Stories - S02E01 - The Wedding Ring - 1986 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When Herbert slips a mysterious ring onto the finger of his beloved wife as an anniversary gift, the weary waitress turns into a seductress. But delight turns to fright when Herbert spots deadly side effects.

Google Çeviri - Herbert, sevgili karısının parmağına bir gizemli yüzüğü yıldönümü hediyesi olarak soktuğunda, yorgun garson baştan çıkarıcıya dönüşür. Ama Herbert ölümcül yan etkileri belirdiğinde zevk korkutur.



Amazing Stories - S02E02 - Miscalculation - 1986 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nerdy collegiate Phil unsuccessfully tries every trick in the book to meet girls. Then he discovers a potion that makes gorgeous magazine pin-ups spring to life. Unfortunately, he can't guess the right ratio to use, so his experiments backfire in a freaky way.

Google Çeviri - Nerdy collegi Phil, kızlarla tanışmak için kitaptaki her hile başarısız olur. Sonra muhteşem dergisi pin-up'ları ilkbahar haline getiren bir iksir keşfeder. Ne yazık ki, kullanılacak doğru oranı tahmin edemez, bu yüzden deneyleri garip bir şekilde geri tepiyor.



Amazing Stories - S02E06 - The Greibble - 1986 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joan Simmons is a harried mom who is alone in the house and thrown for a loop when a giant floppy, furry creature with a huge appetite for inanimate objects appears during a storm and wreaks havoc.

Google Çeviri - Joan Simmons, evde tek başına duran ve bir fırtına sırasında cansız nesneler için büyük bir iştahı olan dev bir feci, tüylü yaratık ve bir hasara yol açtığı zaman, bir döngü için atılmış, çetin bir anne.



Amazing Stories - S02E16 - Family Dog - 1987 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The only animated episode of the show that's also a backdoor pilot. It has three segments: A family takes out their frustrations on their poor dog, watches their Christmas home movie and sends the dog to guard dog school after a burglary.

Google Çeviri - Gösterinin tek animasyonlu bölümü, aynı zamanda bir arka kapı pilotu. Üç bölümden oluşuyor: Bir aile, onların yoksul köpeğindeki hayal kırıklıklarını ortadan kaldırıyor, Noel ev filmlerini izliyor ve köpeği hırsızlıktan sonra bekçi köpeğine gönderiyor.



Amazing Stories - S02E20 - Moving Day - 1987 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When Alan Webster's parents tell him that they have to move, the 17-year-old student is understandably upset - but not nearly as much as when he learns their destination is the planet Alturus, 85 billion miles away.

Google Çeviri - Alan Webster'un ailesi ona taşınmak zorunda olduklarını söylediğinde, 17 yaşındaki öğrencinin anlaşılmaz bir şekilde üzüntüsü var - ama hedeflerini öğrenirken neredeyse 85 milyar mil uzaklıktaki Alturus gezegeninin neredeyse olmadığı kadar.



Genç Bekar Bayan Aranıyor - Single White Female - 1992 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Erkek arkadaşı ile bazı problemler yaşayan Allie, aldatıldığından şüphelenince ayrılık kararı alır. Yalnız yaşamak istemeyen genç kadın, sorunlarını atlatana kadar bir ev arkadaşı bulmanın kendisi için daha faydalı olacağına kanaat getir. Gazete ilanlarına cevap verenler arasında sadece Hedy isimli içe kapanık bir kızdan hoşlanır. Başlangıçta Allie'nin hep yanında ve ona yardımcı olan Hedy'nin davranışları zamanla değişmeye başlar. Küçükken ikiz kardeşinin ölümüne sebep olan genç kız, Allie'yi saplantı haline getirmiştir. Bu uğurda cinayet bile işlemeye hazırdır.



Santa Fe Yolu - Santa Fe Trail - 1940 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu film, Jeb Stuart’ın (Errol Flynn) hikayesidir. West Point Askeri Akademisi’nde küçük bir garnizon vardır. Öğrenciler mezun olur. Komutanları Robert E. Lee (Moroni Olsen), çok başarılıdır ve kendini ülkesine adamıştır. Amacı yeni dünyada yeni kazanılan ülkesini savunmaktır. Öğrencilerden kölelik karşıtı John Brown (Raymond Massey) bir komplo ile okuldan atılır. Jeb Stuart (Errol Flynn) ile George Custer (Ronald Reagan) teğmen olarak mezun olurlar. Tehlikeli bir görev için Kansas eyaletindeki Fort Leavenworth’a görevlendirilirler. Yolda Kansas – San Fe demiryolu inşaatının sorumlusu Cyrus Holliday (Henry O’Neill) ile karşılaşırlar. Cyrus Holliday’in kızı Kit Carson Holliday’den (Olivia de Havilland) hoşlanırlar ve onunla yakınlık kurmak ister. Bu arada çetelerin sivillere yönelik saldırıları artmıştır. Teğmenler çete liderinin peşine düşerler.