S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Feza Canavarı - Dünyaya Yirmi Milyon Mil - 20 Million Miles To Earth - 1957 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Venüs gezegenine gönderilen uzay mekiği görevini yerine getirdikten sonra dünyaya geri dönerken akdenizdeki küçük bir balıkçı köyü civarına çakılır. Uzay gemisi yanında bu dünyadan olmayan bir şeyi de getirmiştir. İlk bakışta bir kertenkele yumurtasına benzeyen nesne kırıldıktan sonra dünyanın daha önce hiç karşılaşmadığı bir canlı çok kısa bir sürede büyüyüp Roma sokaklarında dehşet saçmaya başlayacaktır.






Darbe - Impulse - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lottie Mason is a police vice cop who has just the right looks to be a decoy for the whore-mungers on the streets of Los Angeles. She seems to always be where the action is whether it be vice or drugs. While she is attempting to help Stan, the District Attorney, set-up a drug buy with a witness he needs for another case, they seem to have mutual attraction in each other. Lt. Joe Morgan has the hots for her, but she cant stand him.

Google Çeviri - Lottie Mason, Los Angeles sokaklarındaki fahişe avcıları için bir tuzak gibi görünen polis yardımcı polis. Her zaman, yardımın ya da uyuşturucudan hareket nerede olduğu gibi gözüküyor. Bölge Avukatlığı Stan'e yardım etmeye çalışırken, başka bir dava için tanık olması gereken bir uyuşturucu satın alımı hazırlarken, birbirleri arasında karşılıklı cazibe görüyor gibi görünüyorlar. Teğmen Joe Morgan onun için çekici ama, ona katlanamıyor.






Aya Seyahat - Destination Moon - 1950 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Son roketlerinin başarısız olmasından sonra Dr. Charles Cargraves ve emekli Komutan Thayer, yeni baştan başlamak zorunda kalırlar. Thayer yeni bir roket yapmalarına ve böylece aya gidebilecekleri yardımcı olabilecek bir şirketin başkanı olan Jim Barnes’la görüşür. Birlikte bu sektörün ileri gelenleriyle görüşürler ve Amerika’nın aya ayak basan ilk ülke olmasını istediklerini dile getirirler. Roketi yapar ve başarılı bir şekilde Dünya’dan ayrılıp amaçlarına ulaşırlar. Ancak Barnes yakıt tüketim miktarını yanlış hesapladığı için zorluklarla karşılaşırlar. Geri dönebilmek için içlerinden birini arkada bırakmak zorundadırlar.






Aslan Yürekli - Lionheart - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young knight sets out to join King Richard's crusaders. Along the way, he encounters The Black Prince who captures children and sells them as slaves to the Muslims. It is Robert Narra's sworn duty to protect the children and lead them to safety.

Google Çeviri - Genç bir şövalye, Kral Richard'ın haçlılarına katılmaya karar veriyor. Yol boyunca, çocukları yakalayan ve onları köle olarak Müslümanlara satan Siyah Prens ile karşılaşır. Robert Narra'nın çocukları korumak ve onları emniyete götürmek için yeminli görevidir.






Notre Dame'ın Kamburu - The Hunchback Of Notre Dame - 1923 - Mp4 - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Claude Frollo adlı bir papaz katedralin önünde bir bebek bulmuştur. Çok çirkin bir bebek olduğundan ona Fransızca'da "eksik-tamamlanmamış" anlamına gelen Quasimodo ismini verir. Yaşı ilerledikçe Quasimodo katedralde zangoçluk görevini alır. Bir süre sonra zilin sesi nedeniyle sağır olur.Günün birinde Esmeralda adında bir kızla tanışır. Esmeralda genç ve güzel bir kızdır. Bu kız küçükken çingeneler tarafından ailesinden kaçırılmış ve yerine sakat bir çocuk olan Quasimodo bırakılmıştır. Quasimodo'nun ona aşık olmasıyla olaylar karışır. Çünkü Papaz Claude Frollo da Esmeralda'ya bu tür duygular beslemektedir. Esmeralda ise özgür ruhlu ve çapkın bir şair olan Gringoire ile -onun hayatını kurtarmak için- evlenmiştir.

Esmeralda'nın kalbini ise soylu ve zengin bir ailenin kızıyla nişanlı olmasına rağmen çapkın ama yakışıklı bir subay olan Phoebus çalmıştır. Frollo kıskançlığı ve karşılıksız aşkı yüzünden duyduğu kini sonucu Esmeralda ve Phoenus'un buluştuğu bir gece Esmeralda'nın bıçağıyla onu yaralar ve suç Esmeralda'nın üzerine kalır. Başta Phoebus olmak üzere herkes onun büyücü olduğunu ve parada gözü olduğundan bunu yaptığını düşünür. Esmeralda her ne kadar suçsuz olduğunu söylese de insanlar bir çingeneye inanmaktansa bir rahip ve subaya inanmayı tercih ederler.

Çingene dostları ve Quasimodo tarafından hapsedildiği zindandan kaçan Esmeralda, Phoebus komutanlığındaki askerlerin çingenelerin sokağını basması ve abisi gibi gördüğü ama ona aşık olan çingene kralı Clopin'in öldürülmesi üzerine tekrar ortaya çıkmış olur ve asılır. Her şeyi Frollo'nun kurduğunu anlayan Quasimodo ise Esmeralda'nın asılması üzerine Frollo'yu kilisenin kulesinin tepesinden aşağı doğru itekleyerek öldürür.Quasimodo bir süre ortalıktan kaybolur. Bulunduğunda ise çok geçtir ve vücudu Esmeralda`nın cesedine sarılmış bir biçimde iskeletleşmiştir.