S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Umutsuz Aşk - Love Me Tender - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı yıllarında Reno ailesinin büyük ferdi Vance (Richard Egan), cepheden geri dönmemiştir. Tüm aile onun öldüğüne inanmış ve sevgilisi Cathy (Debra Paget) ile küçük evlat Clint (Elvis) evlenmişlerdir. Günün birinde öldü sanılan Vance'ın geri dönmesi ailenin hayatını tümden değiştirecektir.






The Man From Colorado - 1948 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

40'ların sonunda, technicolor renklerle çekilen özlemle anımsanan klasik westernlerden biri... İç savaş sırasında geçen öyküde, iki askerin ilişkisi anlatılıyor. Farklı karakterlere sahip olan askerlerden biri masum ve temiz, diğeri sadist bir hakimdir.






Sokaktaki Adam - Gli Esecutori - Street People - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A Mafia boss is enraged when he is suspected of smuggling a heroin shipment into San Francisco. He dispatches his nephew, a hotshot Anglo-Sicilian lawyer, to identify the real culprit. The lawyer also enlists the aid of his best friend, a grand prix driver with an adventurous streak.

Google Çeviri - San Francisco'daki içine eroin sevkiyatını kaçakçılığı şüphesi olduğunda bir mafya patronu öfkeli olduğunu. O yeğeni bir dedektifi İngiliz-Sicilya avukat, gerçek suçlu tespit etmek gönderir. Avukat aynı zamanda onun en yakın arkadaşı maceralı çizgileri olan grand prix sürücüsünün yardımını ister.






Onuncu Adam - The Tenth Man - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Graham Greene´in romanından uyarlanan film, usta oyuncularıyla dikkat çekiyor. Nazilerin işgali altındaki Paris´te hapse atılan Jean Louis Chavel, kurşuna dizilecektir, ancak Chavel, çiftliğini elden çıkararak yerine geçecek bir adam bulur. Savaş sona erdiğinde kimliğini saklayarak evine dönen Chavel, burada bahçıvan olarak çalışmaya başlar ve kendisinin yerine ölüme giden adamın kız kardeşine âşık olur.






Öfkeli Kızıl Gezegen - The Angry Red Planet - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

4 Kişilik bir ekiple yola çıkan uzay gemisi, Mars’tan Dünya’ya geri döner. İlk başta uzayda kayboldukları düşünülen ekiple daha iletişim sağlanır ve uzay aracı dünyaya iner. Fakat iki eksikle geri dönerler; Dr.Iris Ryan (Naura Hayden) ve Col.Tom O’Bannion (Gerald Mohr). Filmin çoğunluğu ekibin Mars’ta yaşadıklarını gösteren flashbacklerle geçiyor. Mars’ta hayata dair izler ararken karşılaştıkları yaratıklar ve bunlarla aralarında geçen mücadelelere bol bol bu flashbacklerde rastlıyoruz.






Korkak Kahraman - The Paleface - 1948 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yerlilere silah satışı yapan gizemli kişileri bulmak için, ele avuca sığmayan Calamity Jane, hapisten şartlı olarak salıverilir. Bu görevde kendisine bir devlet ajanı da yardım edecektir fakat ajan buluşma yerinde öldürülünce, Jane kendisine yardım edecek yeni birisini bulmak durumunda kalır. Bunun için de beceriksiz saf bir dişçi olan Peter Potter biçilmiş kaftandır. Yaşanan bir kaç komik olaydan sonra Peter ile evlenen Jane görevi yerine getirebilmek için sahte kocası ile birlikte yola koyulur. Tabi ki Peter ne evliliğinin sahte olduğunu bilmektedir, ne de böylesi tehlikeli bir görevi üstlendiğinden haberi vardır.






Cumartesi Gecesi Atesi - Saturday Night Fever - 1977 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tony Manero yaşadığı semtte popüler olan kendini geçindirmek için küçük bir hırdavat dükkanında çalışan bir gençtir. Bu yaşadığı yerden ve alesinden bunalmaktadır, kendini rahat hissettiği yer ise diskolardır. Semtinde Diskoların Kralı olarak bilinmektedir. Bir gün bir dans yarışması düzenlenecektir ve partner olarak düşündüğü Stephanie ile tanışacaktır. Acaba Tony için dans sadece bir eğlencemi olacaktır yoksa geri kalan hayatına yönmü verecektir






Kaçış - Suçlu Peşinde - Running Scared - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mesleği bırakmaya karar veren iki polis, yarım kalan son işlerini bitirmek ister.






Kaçak Türden - The Fugitive Kind - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kasabaya gelen bir yabancının iki kadınla olan yakınlaşması ve bu yakınlaşmanın başlattığı olayların ve ortaya çıkardığı sırların hikâyesi.