S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çılgınlar Batakhanesi - Donovan's Reef - 1963 - HDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki eski donanma subayı (John Wayne ve Lee Marvin) Güney Pasifik’te bir adada zamanlarının çoğunu Donovan’ın Salonunda geçirerek rahat bir yaşam sürmektedirler. Bir gün Boston’lu genç bir kadın olan Elizabeth Allen babasını bulmak üzere bu cennet adaya gelir.



İki Yüzlü Carrol - The Two Mrs. Carrolls - 1947 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mücadele sanatçısı Geoffrey Carroll, tatil yaparken Sally ile tanışır. Aralarında bir romantizm gelişir ancak zaten evli olduğunu ona söylemez. Zihinsel hastalıktan rahatsız olan Geoffreyy, evine döner ve eşinin ölüm meleği olarak izlenim verir ve onu zehirler.



Korsanlar Kralı - The Spanish Main - 1945 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laurent van Horn (Paul Henreid), Hollandalı mültecilerin lideridir. Hollandalı mültecilerin içinde bulunduğu “Altın Kız” adlı gemi, İspanya’nın Akdeniz kıyısındaki Cartagene açıklarında fırtınaya yakalanır, kayalıklara çarparak harap olur.

Laurent van Horn, İspanya hükümdarına bağlı Cartagene Valisi Don Juan Alvarado (Walter Slezak) ile yardım istemek için görüşür. Yiyecek ve su ister. Vali, Hollandalı mültecilerin İspanyol karasularına girerek suç işlediklerini belirterek, Laurent van Horn ve arkadaşlarını tutuklar. Lourent van Horn’u da hapse attırır. Ancak o bir süre sonra kaçar ve 5 yıl süreyle korsanlara liderlik yapar. Kendisine ve gemisine de The Barracuda adını verir.

Meksika Valisi’nin kızı Kontes Francesca (Maureen O’Hara) gemi ile İspanya’ya gitmektedir. Kontes Francesca, hiç tanımadığı hatta görmediği Don Juan Alvarado ile evlenecektir. Laurent, Kontes Francesca’nın bulunduğu gemiye biner.

Kontes Francesca tanımadığı biriyle evlenmeye “Evlenmek üzereyim. Arenaya giren bir matador gibiyim. Ama hiç boğa görmemiş bir matador” sözleriyle tepki gösterir. Kontes Francesca, Laurent van Horn’u beğenir.

The Barracuda gemisindeki korsanlar, kontesin bulunduğu gemiye saldırır. Kontes esir alınır. Kontes kiminle evlenecek? İspanya hükümdarı Don Juan Alvarado, sevgilisi Kontes Francesca’yı kurtarabilecek mi? Laurent van Horn ile kendisine ihanet eden eski arkadaşı Mario (John Emery) ile yaptığı kılıç dövüşü nefes kesici.



Sarı Balta - The Yellow Tomahawk - 1954 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ordu, yerlilerin topraklarında bir kale inşa edilmesi konusunda ısrar etmektedir. Bölgeye giden gözlemcinin uyarıları dikkate alınmaz ve baltalar ortaya çıkarılır.



Torrente El Brazo Tonto De La Ley - 1998 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Torrente, tembel, kaba, içki düşkünü, ırkçı ve aşırı sağcı Madrid’li bir polistir. Kısacası sadece kendisini düşünen bencil biridir. Tekerlekli sandalyeye mahkum babasıyla bir gecekondu mahallesinde yaşamaktadır. Bir gün mahalleye yeni bir aile taşınır. Ailenin çekici kızı Amparito’yu gözüne kestiren Torrente kızla yakınlaşmak için ağabeyi Rafi ile arkadaş olur. Bu sırada Torrente yakınlardaki bir Çin restoranında uyuşturucu kaçakçılığı yapıldığını keşfeder. Eğer bu davayı çözerse polis merkezinde kaybettiği prestiji geri kazanabileceğini bilmektedir. Ama Torrente’nin güvenebileceği kişiler Rafi ve onun inek arkadaşlarıdır.



Torrente 2 Misión En Marbella - 2001 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Torrente has now moved to Marbella, where, after being wiped out of the money he had gained, has returned to private investigation. But in one of his cases he gets involved in the middle of a villain's missile plot to destroy the city and his own uncle's blackmail operation... and he knows nothing.

Google Çeviri - Torrente şimdi kazandığı paradan silindikten sonra, özel soruşturmaya geri döndüğü Marbella'ya taşındı. Ama olaylarından birinde, bir şehrin füze arsasının ortasında, şehri ve kendi amcasının şantaj operasyonunu yok etmeye karışıyor ... ve hiçbir şey bilmiyor.



Torrente 3 El Protector - 2005 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The horrendous spanish detective becomes a bodyward in his new third adventure.

Google Çeviri - Korkunç ispanyol dedektifi yeni üçüncü macerasında bedene dönüşüyor.



Torrente 4 Crisis Letal - 2011 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The rude, lewd and crude Spanish ex-police officer Torrente finds himself facing jail time. Can he survive a twisted irony that places him where he has put so many others, both guilty and innocent?

Google Çeviri - Kaba, ahlaksız ve kaba İspanyol eski polis memuru Torrente kendini hapis cezasıyla karşı karşıya buluyor. Hem suçlu hem de masum olan diğer birçok şeyi koyduğu yere bükülmüş bir ironi'den kurtulabilir mi?



Torrente 5 Operación Eurovegas - 2014 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Crooked cop Torrente gets out of jail in the year 2018 to find a different Spain from the one he knew.

Google Çeviri - Çarpık polis Torrente, 2018 yılında hapishaneden çıkıp, tanıdığı bir başka İspanya'yı bulmak için hapisten çıktı.