S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

1941 Baharı - Spring 1941 - 2007 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Successful doctor Artur Planck, his wife Clara and their two daughters are seeking shelter from Germans storming Poland. They find a safe house in the farm of Emilia, their local grocer who is all alone after her husband fought for his country and never returned. Amidst the horrors of the war that surround them, an impossible love triangle erupts as Emelia uncontrollably falls in love with Artur. Such a fragile arrangement is sustained by love - or is it just the will to survive? The answer to that question may not even be made known to those who make it out alive.

Google Çeviri - Başarılı doktor Artur Planck, karısı Clara ve iki kızı Polonya'yı sıvayan Almanlardan sığınmak istiyorlar. Emilia çiftliğinde, kocası kendi ülkesi için savaştıktan ve asla geri dönmedikten sonra, tek başına olan yerel yetiştirici evinde güvenli bir ev buluyorlar. Onları çevreleyen savaşın dehşetinin ortasında, imkansız bir aşk üçgeni, Emelia'nın kontrolsüz bir şekilde Artur'a aşık olmasıyla patlak veriyor. Böyle kırılgan bir düzenleme sevgi tarafından sürdürülür - ya da hayatta kalmak için sadece iradesi mi? Bu sorunun cevabı, onu canlı yapanlara bile bilinemez.



Booty Call - 1997 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nikki ve seksi arkadaşı cinsel bir ilişki yaşamak için hazırdırlar. Fakat tam da bu sırada, koşullar iki adamın aleyhine gelişecektir.



Evlilik Öpücüğü - The Wedding Singer - 1998 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robbie'nin şarkıcı olarak bir düğün esnasında garson Julie ile karşılaması belki de hayatında başına gelebilecek en güzel şeydir. Şarkı sözleri yazma konusunda kendini geliştirmek isteyen Robbie ve julie, her ikiside nişanlı olmalarına rağmen önce dostluğa, yavaş yavaş ta aşka yelken açmaya başlarlar.



Her Şey Aşk İçin - Texas Across The River - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1845 Texas, a Louisiana belle is courted by a wanted Spanish nobleman and a Texas brawling gunrunner but her suitors' passionate duel is interrupted by the cavalry and a Comanche attack.

Google Çeviri - 1845 yılında Texas, bir Louisiana belle aranan bir İspanyol asilzade ve Texas brawling gunrunner tarafından mahkum edilir ama onun tutkulu düello süvari ve bir Comanche saldırısı tarafından kesintiye uğrar.



Her Şey Aşk İçin - Texas Across The River - 1966 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In 1845 Texas, a Louisiana belle is courted by a wanted Spanish nobleman and a Texas brawling gunrunner but her suitors' passionate duel is interrupted by the cavalry and a Comanche attack.

Google Çeviri - 1845 yılında Texas, bir Louisiana belle aranan bir İspanyol asilzade ve Texas brawling gunrunner tarafından mahkum edilir ama onun tutkulu düello süvari ve bir Comanche saldırısı tarafından kesintiye uğrar.



Çöl Savaşları - The Battle Of El Alamein - 1969 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

World war two drama about the 1942 North Africa battle at El Alamein between the Allies and the Axis forces.

Google Çeviri - Müttefikler ve Eksen kuvvetleri arasındaki El Alamein'deki 1942 Kuzey Afrika savaşı hakkında iki dünya savaşı.



Mukaddes Vazife - Denizaltı - Das Boot - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2.Dünya Savaşın'da görev yapan U-96 tipi bir Alman denizaltısı Atlas Okyanusu'ndaki normal devriye görevine çıkar. Gemide görevli personel haricinde bir subay da denizaltında yaşananları kaydetmek için sefere katılır. Gemi normal seyrinde iken okyanusta detroyer koruması olmadan seyreden 5 gemilik bir filoyla karşılaşır. Kaptan biraz tereddütden sonra saldırı emri verir. Fakat o anda, saldırı öncesi göremedikleri bir destroyerin üzerlerine saldırdığını görürler. Dibe dalarak kaçmaya çalışsalar da destroyer peşlerini bırakmaz. Muhabir subay herşeyin bittiğini ve kurtuluş imkanı kalmadığını düşünerek uykuya dalar. Uyandığında herşeyin normale döndüğünü ve destroyerden kurtulduklarını görür. Bu olaydan sonra karargah tarafından asıl üsleri olan La Rochelle yerine Cebelitarık'dan geçerek İtalya'da La Spezia limana dönmeleri emredilir. Daha öncesinde 2.Dünya Savaşı'nda tarafsız olan İspanya'da tedarik için alman gemileri ile buluşacaklardır.



Rosetta - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, içine doğduğu yoksulluktan sıyrılmayı başaramayan genç bir kızın öyküsünü anlatır. İzleyiciyi kıza iç gözlemsel bir yolla bakmaya zorlar, kızın yoksulluğu, öyküdeki diğer ayrıntılarla silinemeyecek kadar gerçektir. Hollywood'un gişe geliri elde etmek amacıyla üzerini örttüğü yaşam gerçekleri açısından çok zengin bir film. Sol eğilimli, toplumsal sorunlara düşkün, deneyimli belgesel yönetmenleri olan Dardenne kardeşler, cesur, duygusal olmayan usta işi mükemmel bir film ortaya çıkarmışlar.



Tango - 1998 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü bir yönetmen olan Mario Suarez karısı Laura tarafından terk edilmiştir. Üzüntüsünün üstesinden gelebilmek için kendisini Tango adında bir müzikal yapmaya adar. Müzikal için oyuncu seçimlerinin yapııldığı bir günde Elena Flores adlı genç ve güzel bir dansçıyla tanışınır. Ancak bu güzel kadın, oyunun en büyük yapımcısı olan Angelo Larrocànın metresidir ve Larroca işine karışılacak adamlardan değildir. Mario oyunda Arjantinin siyasi tarihini betimler ve bu yapımcıların pek te hoşuna gitmez.



Tehlike İşareti - Hear No Evil - 1993 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jillian sağır ve dilsiz bir maraton koşucusudur. Fiziksel eksikliği hayatının hiçbir alanında onu rahatsız etmemiştir. Ta ki, değerli bir para, peşine azılı bir katilin takılmasına sebep oluncaya kadar. Onun bu tehlikeden kurtulması için Brock adlı bir polis memuru harekete geçer. Fakat durum hiç de göründüğü kadar basit değildir.