S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Süper Jandarma 1 - Tatlı Bela - Le Gendarme De Saint Tropez - 1964 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fransız Sineması'nın komedi dalında başyapıtlarından biri olan ve çok beğenilmesi sonucu toplam 6 film olarak değişik tarihlerde çekilen Jandarma serisinin ilk filmi. Bir dağ kasabasında görev yapan taviz vermez, disiplin aşığı ve sert Jandarma Ludovic Cruchot (Louis De Funes) terfi alarak kasabadan ayrılır ve Fransa'nın gözde tatil mekanı Saint Tropez'de çalışmak üzere kızı Nicole (Genevive Grad)'la şehre gelir. Gelmesi ile Saint Tropez'de bir rüzgar gibi esmesi bir olur. Ancak Jandarma Başçavuş'u Jerome Gerber ona biraz daha sakin olmasını emredince, Ludovic karakolda diğer görev yapan Jandarma görevlilerini rütbesiyle ezip Jerome Gerber'in gözüne girmek için çeşitli dalkavukluklar yapmaya başlar. Bu arada kızı Nicole ise Saint Tropez sosyetesine girmek isterken yalanlar söyler ve bu yalanlar başını belaya sokar.



Süper Jandarma 2 - Tatlı Bela New York'ta - Le Gendarme A New York - 1965 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Saint Tropez Jandarması, New York'da düzenlenecek Dünya Jandarmaları Semineri'nde Fransa'yı temsil etme hakkına sahip olur. Başçavuş Gerber (Michel Galabru) ve Çavuş Cruchot (Louis De Funes) yönetiminde ki Jandarmalar New York'a gitmek üzere gemiye binerler.



Süper Jandarma 3 - Cici Damat - Le Gendarme Se Marie - 1968 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

St. Tropez Jandarması yaz tatiline gelecek tatilcilerin trafik keşmekeşini önlemek amacıyla Şef Jerome Gerber (Michel Galabru) tarafından sivil görev yapmak üzere görevlendirilrler, ancak her zaman ki gibi telaşlı hareketleriyle Çavuş Cruchot (Louis De Funes) görevi içinden çıkılmaz hale getirir. Bu sırada bir trafik canavarını takip ederken, bir kadın Tropez Jandarma karakoluna girer Ludovic kadının yıllar önce ölen bir Albay'ın dul eşi olduğunu öğrenir ve Bayan Josepha (Claude Gensac)'ya sırılsıklam aşık olur. Bu durumu kızı Nicole'den (Genevive Grad) saklamaya çalışırken, Josepha ile evlenmeyi de kafasına koymuştur.



Süper Jandarma 4 - Eğlenceli Günler - Le Gendarme En Balade - 1970 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Serinin bu dördüncü filminde Saint Tropez Jandarması'nda gençleştirme çalışması sonucu Başçavuş Gerber (Michel Galabru), Çavuş Ludovic Cruchot (Louis De Funes), Jandarma Fougasse (Jean Lefebvre) ve diğerleri emekliye sevkedilirler. Özellikle Gerber ve Cruchot bu işe çok üzülmüşlerdir. Cruchot eşinin şatosunda balık avlayarak, ata binerek vakit geçirir ama çok mutsuzdur. Bir müddet sonra hepsi toplanıp Saint Tropez'e dönüp yeniden eski günlerine dönme kararı alırlar. İçlerinde emekli olduğu için mutlu olan tek kişi Fougasse'dır.



Süper Jandarma 5 - Süper Jandarma - Le Gendarme Et Les Extra Terrestres - 1979 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Saint Tropez Jandarması rutin görevlerini yaparken Çavuş Cruchot (Louis De Funes) ve Jandarma Beaupied (Maurice Risch) araçla birlikte devriyeye çıkarlar. Ormanlık bir alanda araçlarının motoru birden durur, Cruchot aracı tamir ederken Beaupied ormana girer ve bu sırada bir UFO görür, Çavuşa ve daha sonra herkese anlatır ama kimse ona inanmaz. Bir başka sefer Crucho, Başçavuş Gerber (Michel Galabru)'le gezerken aynı yerde araçları arızalanır ve Crucho UFO'yu görür ama bu seferde kimse ona inanmaz. Bir müddet sonra işin ciddiyeti anlaşılır ve insanların kılığına girebilen metal yaratıklara karşı Saint Tropez'i korumak için tüm Jandarmalar toplu olarak mücadele etmeye başlarlar.



Süper Jandarma 6 - Süper Jandarma Ve Melekleri - Le Ggendarme Et Les Gendarmettes - 1982 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Serinin bu son filminde Saint Tropez Jandarması'na stajer olarak 4 kadın Jandarma atanır, bunlardan birisi, gansterler tarafından kaçırılınca onu kurtarmak yine Çavuş Ludovic (Louis De Funes) ve arkadaşlarına kalır.



Gran Torino - 2008 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emekli otomobil işçisi Walt Kowalski günlerini evde yaptığı tamirat, bira ve berberine yaptığı aylık ziyaretlerle geçirmektedir. Ölen karısının son arzusu kilisede günahlarını itiraf etmesi yönünde olsa da M-1 piyade tüfeğini temiz ve hazır bulunduran, hayata küsmüş bir Kore Savaşı gazisi olan Walt için itiraf edecek hiçbir şey yoktur ve köpeği Daisy’den başka kimseye içini dökecek kadar güvenmemektedir. Bir zamanlar komşusu olarak adlandırdığı kişilerin hepsi taşınmış ya da vefat etmişler, yerlerini nefret ettiği, Güneydoğu Asya kökenli Hmong göçmenlerine bırakmışlardır. Gördüğü hemen her şeye kızmaktadır: sarkık yağmur olukları; fazla büyümüş çimler; etrafını saran yabancı yüzler; mahallenin kendilerine ait olduğunu sanan amaçsız Hmong, Latin ve Afrika-Amerika gençlerinden oluşan çeteler; büyüyüp birer yabancı olan çocukları. Walt artık vadesinin dolmasını beklemektedir. Ta ki biri onun ’72 model Gran Torino’sunu çalmaya çalışana kadar.



Fareler Ve İnsanlar - Of Mice And Men - 1992 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John Steinbeck'in klasik eseri Oscar adayları John Malkovich (Being John Malkovich) ve Gary Sinise'nin (The Green Mile) başrolleri paylaştığı bu güzel ve etkileyici filmde canlanıyor. İki Oscar ödülü sahibi Horton Foote'un adaptasyonu ve Sinise'nin yönettiği film herkesin görmesi gereken 'kusursuz bir mucize' 
En iyi arkadaşlar Lennie (Malkovich) ve George (Sinise) Ekonomik kriz döneminde kendilerini California'da işsiz bulurlar. Buldukları işleri ise Lennie'nin çocuksu zihni nedeniyle kaybetmektedirler. Tyler Çiftliği'nde işe alındıklarında, patronun kötü yürekli oğlu Curley'nin (Casey Siemaszko) sıkı disiplinine rağmen işlerinde başarılı olurlar. Ama dünyaları, Curley'nin mutsuz eşi (Sherilyn Fenn, Twin Peaks) Lennie'nin merhamet duygularına mağruz kaldığında paramparça olur. Artık George'un da merhamet duygularıyla bir karar vermesi gerekmektedir



Cani - Monster - 2003 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1989-1990 Yılları arasında çok sayıda insanı öldürerek, dünyanın ilk kadın seri katili olarak ünlenen Aileen Wuornos'un gerçek hikayesi. Yakalandıktan sonra, 1992'de 7 kişiyi öldürmekten suçlu bulunan Wuornos'un öyküsü ABD ve dünya kamuoyunu epey meşgul etmişti. Aynı zamanda bir lezbiyen de olan ve hayat kadınlığı yapan Wuornos, kurbanlarını ilişkiye girdiği insanlar arasından seçiyordu. Dehşet verici kadın katilin kurbanlarını ormana götürüp sakladığı ortaya çıkmış, ancak benzer şekilde öldürdüğünden şüphe duyulan 2 kişinin daha cesedi bulunamamıştı. Wuornos'un eski kadın aşığı mahkemede aleyhine tanıktık etmiş, avukatının sanığın çocukluğunda maruz kaldığı kötü muamele ve tacizi hafifletici neden olarak öne sürmesi jüriyi ikna etmemiş ve 2003'te gerçekleşen idamına karar verilmişti.



Al Capone - Capone - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1920 Yıllarında ABD'nin Chicago şehrinin tek sahibi acımasız ve zeki Al Capone'dur. Suç ve şiddetle dolu yıllar birbirini kovalar. Capone, mafya dünyasının zirvesindedir ve onu tahtından kimse indiremeyecek gibi görünmektedir. Fakat bu sürede düşmanlarda edinmiştir. Suç kariyeri, yıllar sonra hapse düştüğü zaman ve hapisteki yıllarını, harika bir kadroya sahip bu filmde macera dolu bir tempoda, usta oyuncular Ben Gazzara, Sylvester Stallone ve Harry Guardino'nun üstün performanslarıyla izleyeceksiniz.