S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sepetteki Ölüm 2 - Basket Case 2 - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kaldıkları otel odasının camından düşen "vaktiyle yapışık" ikiz kardeşler Duane ve "Hilkat Garibesi Ucube" hastaneye kaldırılırlar. Lakin polis, birinci filmdeki doktorları ve hemşerileri bu ikilinin katlettiğini tespit etmiş olduğundan gözlem altındadırlar. İkili, yine Hlikat Garibesi Ucube'nin üstün gayretleri sonucu bu ablukadan kurtulmayı başarırlar. Öldürmeleri gereken herkesi bir önceki filmde öldürmüş oldukları için "amaçsız" oldukları bu filmde, doğanın garibelerini evine buyur etmekten "tuhaf" bir zevk alan bir ev sahibesinin ve onun çok tuhaf çetesinin misafiri olurlar.



Şeffaf Perde - Dogville - 2003 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1930Yılının Amerika'sında Rock dağlarında bir kasabadayız. Peşindeki gangsterlerden kaçan güzeller güzeli Grace, bir kasabaya sığınmak zorunda kalır. Kadına acıyan kasaba halkı, başlangıçta iyi niyetlerle kadına sahip çıkar ve arasına alır. Fakat kadının konumunun kendileri açısından da bir tehlike arz etmesiyle, aralarındaki ilişki farklı boyutlar kazanmaya başlayacaktır. Grace, kasabalının öteki yüzünü görmeye başlar ve çaresizliği bir kurban konumu almasına neden olur.



Şapkalı Kedi - Dr. Seuss' The Cat In The Hat - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Conrad ve Sally evde oturmaktan sıkılan iki çocuktur. Fakat bir gün evlerine şapkası olan marifetli bir kedi gelir. İşte o zamandan sonra eğlenceleri ters bir şekilde felaket maceralara dönüşecektir.



Korkunç Balayı - Devil's Pond - 2003 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yeni evli Julianne'nın, romantik başlayan balayı tatili, kocasının bir psikopat olduğunu öğrenmesiyle kabusa dönüşür. Gittikleri ıssız adada kapana kısılan Julianne'ın oradan kurtulabilmesi için tek bir yol vardır.



Don Juan DeMarco - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jack Miller çevresinden oldukça saygı gören ancak artık yaşı gereği kariyerinin sonuna doğru yaklaşan bir psikiyatrdır. Emekliliğine son on gün kalmıştır ve bu on gün dahilinde tüm hayatının en zor hastasıyla karşı karşıya gelmiştir. Yeni hastası, kendisine tüm kadınları aşık eden, dünyanın en tuhaf aşıklarından Don Juan'dır. Bu hastanın tüm hayatı varsanımlar ve yanılsamalar üzerine kuruludur. Jack'in hastasını anlayıp onu tedavi edebilmesi için ise yalnızca on günü vardır.