S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kutu Koleksiyoncusu - The Box Collector - Love At First Kill - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok başarılı bir ressam olan Harry bir bayanla tanışır ve araları çok kısa bir zaman içerisinde o kadar iyi olur ki çiftin arasında çok iyi bir ilişki başlar. Harry'in annesi oğlunu çok düşünen fakat çok fesat bir kadındır ve bu ilişkiyi bozmak için elinden geleni yapacaktır. Genç ressamın sevgilisi Beth bu olanlar karşısında her şeyin farkındadır ama Harry'yi çok sevdiği için her şeye katlanmak zorunda kalır.






Kız Erkek Meselesi - It's A Boy Girl Thing - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

KIZ ERKEK MESELESİ, aralarında dünya kadar fark olan iki komşu genç hakkında enerjik bir romantik komedi. Edebiyat düşkünü bir iyi aile kızı olan Nell ve eğlence düşkünü, pervasız Woody iki ezeli düşmandır ve bir sabah uyandıklarında kendilerini çok garip yerlerde bulurlar. Birbirlerinin yatak odalarında ve daha da kötüsü, birbirlerinin vücudunda. Bu isteksiz değiş tokuş, birbirlerinden intikam almaları için bulunmaz bir fırsata dönüşür ve hayatlarını sabote etmeye başlarlar. Ama çabalarının meyvelerini almaya başladıkça, başlarına hiç hesapta olmayan işler açılır.






Yatak Kahvaltısı - Bed And Breakfast - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tehlikeli kişilerden kaçan bir adamın mütevazi bir kasabada mütevazi bir ailenin yanına sığınması ile yaşadığı romantizm ve komedileri anlatan başrolünde ünlü aktör Roger Moore'un oynadığı güzel keyifli bir film...






Görevimiz Öldürmek 5 - In The Line Of Duty - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When he is framed for being a spy because of his friend's illegal activities, David must escape from police, CIA, and assassins with the help of his cousin.

Google Çeviri - Arkadaşının yasadışı faaliyetleri yüzünden bir casus olduğu gerekçesiyle David, kuzeninin yardımıyla polisten, CIA'den ve katiller kaçması gerekir.






Görevimiz Öldürmek 6 - In The Line Of Duty - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong Kong policewoman Yeung teams up with Taiwanese and Mainland officers to take down a gunrunning ring.

Google Çeviri - Hong Kong polis memuru Yeung, silah kullanan bir yüzüğü indirmek için Taiwan ve Mainland subaylarıyla bir araya geliyor.






Kadın Canavar - Lady Dragon - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Akademi ödüllü Jeff Bridges ve John Heard'ın iyi bir ikili oluşturduğu heyecanlı bir aksiyon ve dram filmi... Alex Cutter, Vietnam'daki kan, patlama ve vahşetin içinden sağ olarak dönmüştür. Ama bir göz, bir kol ve bir ayak eksik olarak! Savaş gazisi, dostu Bone'un şahit olduğu bir cinayetin üstüne gidince hem kendisinin hem de karısı ile Bone'un hayatlarını riske atacaktır.






Çelik Kan 3 - Ring Of Fire 3 Lion Strike - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Dr. Johnny Wu becomes involved in a global Mafia arms cartel when they kidnap his son Bobby. The cartel, made-up of underworld leaders from around the world, become aware that he stumbled onto valuable information on a computer disk he possesses. Louie and his Russian counterpart Vladimir Kruskev use every bit of their cunning to trap Johnny and retrieve the disk.

Google Çeviri - Johnny Wu, oğlu Bobby'yi kaçırdıklarında global bir Mafya silah karteline katılır. Dünyanın dört bir yanından gelen yer altı dünyasının liderlerinden oluşan kartel, sahip olduğu bir bilgisayar diski hakkında değerli bilgilere tırmandığının farkına varır. Louie ve Rus meslektaşı Vladimir Kruskev, Johnny'yi tuzağa düşürmek ve diski geri almak için kurnazlıklarının her bir parçasını kullanıyorlar.






Altın Maymun Yengeç Vuruşu - Fist Of Golden Monkey - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rakiplerini gözlemleyerek kungfu stillerini kopyalama yöntemi ile kendilerine karşılık veren karaoğlan birde üstüne yılan ve yengecin kavgasını izleyerek öğrendiği yengeç stilini eklemiştir. Karşısında hocasının düşmanı bir düzine kendi alanlarında ayrı tekniklerde ustalaşmış ustalar vardır. Hepsi ile baş edemeyen karaoğlan bunları teke tek de denk getirip bir bir alt etmeye çalışır.