S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

2.22 - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gulliver Mercer (Mick Rossi) küçük çaplı olmasına karşın ustaca hazırladığı soygun planlarını gerçekleştiren bir çete lideridir. Bu işi her biri ayrı sorunları olan üç arkadaşı ve güvenilir ama biraz çatlak Maz’in (Val Kilmer) teknik yardımlarıyla halletmektedir. Gulliver bir yılbaşı arifesinde yeni bir plan yapar ve yeni bir soygun için arkadaşlarıyla birlikte harekete geçer. Bu bir otel soygunudur ve iş kolay gözükmektedir, ne var ki bir şeyler ters gidecek ve dört suçlu beklenmedik durumlarla yüz yüze geleceklerdir.






Üç - Three - Drei - 2010 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hanna ve Simon 20 yıldır Berlin’de bazen sürtüşmeli de olsa harmoni tutturmuş bir hayat sürmektedirler. Alımlı, modern, olgun, çocuksuz, kültürlü, aklı başında kişilerdir. İlişkiler, çocuk sahibi olma isteği, beraber eve çıkma, düşük yapma, kaçıp geri dönme. Haber sunucusu Hanna ve sanat teknisyeni Simon 20 yıla tüm bunları sığdırmışlardır fakat önlerini artık pek görememektedirler. Ta ki ikisi de, birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı erkeğe, Adam’a aşık olana kadar.






Yükseliş - The Boost - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York'dan Los Angeles'a transfer olan emlak satıcısı Lenny Brown'un ani ve hızlı yükselişi, para hırsı ve lüks yaşamla birlikte uyuşturucu alışkanlığı ve ailevi sorunlarıyla yüzleşmesi...






Yıkılış Yıldırım Ekspres - Silver Streak - 1976 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles'tan Chivago'ya bir demiryolu seyahatinde bir kaçık bir editör olan George Caldlaw trenin üzerinden bir adamın atıldığını görür. Kimse onan inanmaz ve kendi başına yaptığı araştırmalar yüzünden atılır. Trene hem sevdiğini kadını kurtarmak hem de adamın öldürüldüğünü ispatlamak için geri döner. Halbuki onun tek isteği trenle huzurlu bir yolculuk yapabilmektir. İşler umduğu gibi gitmez ve kendini bir aksiyonun baş kahramanı olarak bulur.






Kızıl Güneş - Red Sun - 1971 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sinema tarihinin büyük yıldızlarını kadrosunda bir araya getiren filmde, Japon büyükelçisi Vahşi Batı'da trenle yolculuk etmektedir. Fakat gangsterler treni durdurur ve nakliye edilmekte olan altınları çalar. Fakat çalınan mallar arasında büyükelçinin Amerikan Başkanı'na hediye etmek üzere taşıdığı değerli bir Japon kılıcı daha vardır. Elçinin koruması olan Kuroda Jubie, kılıcı her ne pahasına bulmak üzere, gangsterlerin peşinden gider. 






45 Kalibre - Calibre 45 - 2006 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Al (Angus Macfayden) ile Kat (Jovovich) ufak tefek, kanundışı işlerle hayatlarını sürdüren iki sevgilidir. Al, bu yaşam tarzından memnundur. Gözü yükseklerde değildir. Kendi mahallesinde, çok ciddi işlere bulaşmadan yaşayıp gitmektedir. Oysa Kat’ın daha büyük projeleri vardır. Kat, sevgilisinden habersiz işler çevirmeye başlar. Al’ın arkadaşı Reilly (S. Dorf) da ona yardımcı olur. Olanlardan şüphelenen Al, sevgilisinin peşine düşer. Onu, rakip çetenin lideriyle konuşurken görmesi bardağı taşıran son damla olacaktır. Al’un saldırısına uğrayan, aşağılanan Kat için zaman intikam zamanıdır.