S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zorlu Arayış - Belly Of The Beast - 2003 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tatilini geçirmek için Tayland'a giden iki genç kız, terörist bir grup tarafından kaçırılır ve rehin alınır. Teröristlerin amacı, Guantanamo körfezinde rehin tutulan arkadaşlarının serbest bırakılmasını sağlamaktır. Kızlardan biri Amerikalı senatörün kızı olduğundan kaçırma olayı politik nedenlerle gerçekleştirilememektedir. Tayland polisi olaya el atar ancak eski CIA ajanı olan Jake Hopper (Steven Seagal)'ın kızı Jessica'yı onlara bırakmaya hiç niyeti yoktur.Olayın içine giren Jake zorlu bir arayış ve müthiç bir mücadele beklemektedir. Aksiyon ve dövüş filmlerinin vazgeçilmez ismi Steven Seagal'dan muhteşem bir macera filmi...






Yeşil Kart - Green Card - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç ve bekar bir kadın olan Brontë'nin tüm istediği, büyük ve serası olan bir kata taşınmaktır. Doğru evi bulduğunda bekarlara verilmediğini öğrenir. Bunun üzerine yeşil kart alıp ABD vatandaşı olmak isteyen Fransız Georges ile sahte bir evlilik yapmayı kabul eder.Ancak göçmenlik dairesinin müfettişleri sık eleyip ince dokumaktadırlar. Bunun üzerine Georges, Brontë'nin yeni evine taşınır ve imtahanı geçebilmek için birbirlerini yakından tanımak zorunda kalırlar. Oysa dıştan bakıldığında gerçekten de uyumsuz bir çifttir onlar: Genç kadın tam bir idealist, üstelik vejetaryendir. Fransız ise sokaklarda büyümüş, pragmatik bir adamdır. Kırmızı ete ve şaraba bayılır.Peter Weir'in (Truman Show) yazıp yönettiği Yeşil Kart, 1990'ların başında, aslında zaten ustalıkları su götürmeyen iki ismi, Andie McDowell ve Gérard Depardieu'nün sınırları aşan bir şekilde benimsenmesine ön ayak olmuş ve uzun bir süre romantik komedilerin en sevileni olarak da kalmıştır.






Yaşamın İçinden - Nobody's Fool - 1994 - WEBDLRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Donald Sullivan 60 yaşında, New York'un küçük bir kasabasında yaşayan, çevresindekiler tarafından Sully olarak tanınan büyük bir yaşam enerjisiyle dolu özgür ruhlu bir adamdır. Oğlu Peter'ın beklenmedik bir şekilde yanına gelmesi sonrasında gözardı ettiği ailevi sorumlulukları hatırlamaya başladığında her şey değişir. Sully şimdi çocuğunu ve karısını terk ettiği yıllarla yüzyüze gelmek ve hayatında görmediği torunuyla tanışıp aralarında bir bağ yaratmak zorundadır. Ailenin değer ve önemini keşfedeceği bu süreçte hayat ona ailesini kazanabilmesi için son bir şans bahşedecektir. Değerlendirip değerlendirmemek ise tamamen onun yeteneğine bağlıdır. Robert Benton'ın yönetmenliğini yaptığı Oscar adayı filmin başrolünde usta oyuncu ve yönetmen Paul Newman yer alıyor.






Yalnız Güvercin 2 - Lonesome Dove - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Duvall ve Tommy Lee Jones gibi iki efsanenin yanyana gelmesi zaten en başta çok büyük beklentiler yaratıyor, buna bir de Danny Glover eklenince ortaya muhteşem bir eser çıkıyor. Film iki Texas Ranger'ının sürülerini Montana'ya götürmek için çıktıkları yolda başlarından geçenleri anlatıyor. En iyi Tv Dizisi ve En iyi Tv Oyuncusu gibi ödülleri almış bir film...






Yalnız Güvercin 1 - Lonesome Dove - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Duvall ve Tommy Lee Jones gibi iki efsanenin yanyana gelmesi zaten en başta çok büyük beklentiler yaratıyor, buna bir de Danny Glover eklenince ortaya muhteşem bir eser çıkıyor. Film iki Texas Ranger'ının sürülerini Montana'ya götürmek için çıktıkları yolda başlarından geçenleri anlatıyor. En iyi Tv Dizisi ve En iyi Tv Oyuncusu gibi ödülleri almış bir film...






Ulee'nin Altını - Ulee's Gold - 1997 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hapse giren Jimmy, babası Ulee'yi arayarak ondan bir iyilik ister. Çünkü karısı Helen'in başı büyük derttedir.






Uğultulu Tepeler - Wuthering Heights - 1970 - WEBRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

19. Yüzyılda Yorkshire’de çiftçilik yapan Bay Earnshaw’un büyüttüğü evlatlık Heathcliff ile öz çocuklarının ilişkileri...






The Hitman - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1991 yılında ilk olarak ABD’de vizyona giren The Hitman filminin ilk jenerasyonu olan ve ilk defa Chuck Norris’in başrol de oynadığı Hitman bu sefer yeraltı dünyasının derinliklerine inerek ilk başta kendisinin kabul görmesini sağlamaya çalışırken sonrasında ise kendisini suçlayanlara bir adım daha yaklaşarak intikam almaya çalışıyor. Bu intikam yolunda ise bir çok can Hitman’ın hedefi haline geliyor.






Süper Bebekler - Baby Geniuses - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Elena Kinder'in (Kathleen Turner) bir teorisi vardır: Ona göre bütün bebekler evrenin sırlarını bilerek doğuyorlar ve kendi aralarında bebek lisanı diyebileceğimiz gizli bir lisanla konuşuyorlar. Bu kötü ruhlu Dr. Kinder, "Babyco" adındaki şirketinin merkezinde Dr. Heep (Christopher Lloyd "Geleceğe Dönüş") ile birlikte gizli bir araştırma yürütmektedir ve bu işin sırrını çözmek üzeredirler. Çok yakında inanılmaz zenginlik ve şöhret sahibi olacaklardır. Bu inanılmaz oyunu ancak Sly ile merkezdeki diğer dahi bebekler durdurabilir.Bu film dünyanın her yerinde seyredenleri kahkahalara boğan bir komedi.






Son Kurşun - Korkunç Plan - Crossplot - 1969 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A successful London ad-exec hires a beautiful Hungarian girl to pose for some modeling shots, little realising that she has overheard an assassination plot and is now being hunted by some dangerous killers.

Google Çeviri - Başarılı bir Londra reklam exec biraz o bir suikast planı kulak misafiri olan ve şimdi bazı tehlikeli katiller tarafından avlanmış ediliyor fark, bazı modelleme çekimleri için poz için güzel bir Macar kızı işe alır.






Sert Erkekler Dans Etmez - Tough Guys Don't Dance - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tim Madden Arkadaşları İle Bir Ayin Yapar. Uyandığında Her Yer Kan Ve Bir Kadın Ciyaneti Üzerine Kalır. Tim Büyük Bir Komplu Kurmanıdır. Kimin, Neden Kendisine Komplo Kurduğunu Araştırmaktadır.






Polis Quinn - The Mighty Quinn - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karayipler'de hayat Polis Şefi Xavier Quinn (Washington) için pek de kolay değildir. Espritüel adalıların 'The Mighty Quinn' adını taktıkları ve evde çocuk bakmasını isteyen bir karısı olan Quinn, çocukluk arkadaşı Maubee (Townsend) cinayetle suçlandığında kendisini bir anda olayların tam ortasında bulur.






Perez Ailesi - The Perez Family - 1995 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Son 20 yılını Küba’da demir parmaklıklar ardında geçiren Juan Raul Perez 1980 yılında tahliye olur ve büyük bir grupla beraber ABD’ye göç etmek için izin alır. Kendisinden çok önce Florida’ya kaçan karısı ve kızına kavuşma hayalleriyle yola çıkan Juan, kendisi gibi Perez adını taşıyan genç bir kadınla tanışır. Sınırdan beraber geçen ikiliyi karı koca sanan Amerikan polisinin basit hatasını düzeltemeyen Juan ve Dottie ailelere daha kolay hayat imkanı tanındığını öğrenince bu oyunu sürdürürler.






Mekanik - The Mechanic - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1972 yılında Charles Bronson?un profesyonel bir kiralık katil rolünde hayat verdiği The Mechanic, yönetmen Simon West tarafından tekar çekildi. Mekanik; olası düşmanları yok eden bir yeraltı örgütünün suikastçılarına verdiği bir isimdir. Arthur Bishop eli çabuk, temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasındaki bir numaralı arabulucu olan 'menajeri' Koca Harry’i dahi ortadan kaldırmaktan çekinmez. Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, yalnız olmanın yarattığı psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.






Martin'in Günü - Martin's Day - 1985 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Martin Steckert, ömür boyu hapse mahkum olduktan sonra tek düşünü gerçekleştirmek ve kısa süre de olsa yeniden özgürlüğünü yaşamak için hapisten kaçar. Yolda genç bir çocuğu rehin alan Martin'le genç adaşı arasında kısa zamanda güçlü bir dostluk kurulur. Richard Harris ve James Coburn başrollerde...