S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Donanma Kaplanları - Navy Seals - 1990 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Orta-Doğu teröristler tarafından ele geçirilen bir Amerikan hava mürettebatı kurtarmaya çalışırken, Teğmen Curran ve Navy Seals ekibi tehlikeli yüksek teknoloji silahların teröristlerin eline gelmiş olduğuna dair kanıtlar keşfederler.






Dağların Aslanı - Buddy Goes West - Occhio Alla Penna - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi Batı’da yasanın hüküm sürmediği günlerde Yuca kasabasının altındaki altınlardan haberdar olan düzenbaz şerif ve adamları kasaba sakinlerini devamlı tehdit etmektedir.






Cehennem Avcıları - Hell Hunters - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A Nazi scientist, wanted as a war criminal, develops a spider serum that turns people into fascist Nazi zombies. A pair of investigators who have devoted their lives to hunting down Nazi war criminals set out to stop him.

Google Çeviri - Nazi bilim adamı, savaş suçlusu olarak aranan, faşist Nazi insanları zombi haline döner örümcek serum geliştirir. Nazi savaş suçlularını avlamaya hayatlarını vermiş araştırmacılar bir çift onu durdurmak için yola çıktı.






Ateş Ve Ateş - Fire With Fire - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şimdiki vizyon filmlerinin basitliginden bıkanlar için, 80 lerin müthiş havasında, o zamanki şartlarda çekilmiş vay be filme bak dedirten cinsten harika bir film. Hapiste 9 ayı kalmış bir mahkum genç ile yatılı okulda kaderine terk edilmiş bir genç kızı, kader bir araya getirir ve onların hayatlarını degiştirir. Aşkları için herşeye meydan okurlar, imkansızı olur kılarlar. 






Ankara Casusu - Beş Parmak - 5 Fingers - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1944, II.Dünya Savaşı döneminde Ankara’dayız. İngiliz büyükelçisinin sınıf atlamak isteyen uşağı olan CİCERO (James Mason) aslında çok sinsi ve çift taraflı çalışan bir casustur. Ayrıca kocasını ve servetini kaybetmiş alımlı bir kontesle evlenip rahat ve mutlu bir hayata kavuşmak ister. İngiliz hükümetinin çok gizli belge ve fotoğraflarını NAZİ Almanlarına nakit karşılığında satar...

Gerçek bir hikayeden uyarlanmış, gerilim dolu bu casusluk filmi, usta yönetmen Joseph Mankiewicz’e Oscar adaylığı getirdi, senarist Michael Wilson’a ise Altın Küre kazandırdı. Müziği ise daha sonraları Hitchcock ile çalışmaları sayesinde ün kazanacak Bernard Hermann tarafından bestelendi.