S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yedek Polisler - The Other Guys - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry'nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson'a imrenmesine artık katlanamaz. Böylece ortağı Alan'ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar "sert polisler" olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.



Sevgilim İblis - My Demon Lover - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A homeless street musician becomes a demon when sexually aroused.

Google Çeviri - Cinsel olarak uyandığında evsiz bir sokak müzisyeni bir şeytan olur.



Öldüğümde Uyuyacağım - I'll Sleep When I'm Dead - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kardeşi Davey’nin intiharı sonrasında, üç yıldır uzak durduğu Londra’ya geri dönen Will Graham, tüm kentte huzursuzluğa yol açacaktır. O, Londra’nın en korkulan şahsiyetlerinden biridir. Will birşeylerin ters gittiğinin farkındadır ve kardeşinin ölümünden sorumlu olanları bulup intikam almaya kararlıdır.



Brooklyn'in Azizleri - Brooklyn's Finest - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbirlerini tanımayan ve kariyerleri çok farklı ilerleyen üç polisin kaderi dramatik bir şekilde buluşur. Emekliye ayrılmayı düşünen Eddie Dugan, suçluluk duygusundan sıyrılamayan ve çözümü alkolde bulan deneyimli bir polis memurudur. Evliliğinde sorunlar olan yedi çocuk sahibi Sal ise, hayatını düzene sokmak için artık herşeyi göze almıştır. Gizli kimlikle görev yapan Clarence "Tango" Butler, hapisten yeni çıkmış kanundışı arkadaşı Caz için sadakat sınavından geçmektedir. Bu üç polisin kaderi, tehlikeli bir uyuşturucu operasyonunda düğümlenir.



Bir Gece Vakti - Midnight Clear - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşsiz ve evsiz kalmış bir adam, ailesinden uzaklaştırılımış bir kadın, kocasının zarar görmüş beyniyle ilgilenen bir anne, işinden nefret eden bir benzinci, depresyonlu bir gencin yeni yıla yalnız girecek olması tüm bu insanların yaşamlarını tamamen degiştiricek bir olayla karşı karşıya gelmeleri.



Aydaki Adam - The Adventures Of Pluto Nash - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ay'da ün salmış disko sahibi Pluto Nash bir gün kapısını çalan teklifi kabul etmeyince, kulübü yerle bir edilir. Fakat sonra Michael Z. Marucci adında birinin, isim değiştirerek, estetik ameliyatla Pluto Nash'e dönüştüğünü öğrenen Pluto, Ay'daki Vegas'a gidip herşeyin sadece paradan ibaret olduğunu öğrenene kadar işler karışacaktır.



Arthur Newman - 2012 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wallace Avary işinden nefret etmektedir. Eski karısı ve oğlu ise ondan nefret etmektedir. Wallace da ne yazık ki hayalini yaşamak için eline geçirdiği tek şansı kaçırmıştır. Bunlarla yüzleşmek istemeyen Wallace ölmüş gibi yapar ve Arthur Newman olarak yeni bir kimlikle yaşamaya başlar. Ancak, Arthur’un yeni hayata başlama yolculuğu geçmişini geride bırakmaya çalışan güzel ama kırılgan Mike’ın gelişiyle değişir. Bu iki yaralı ruh yeni kimliklerine alışmaya çalışırken birbiriyle yakınlaşır. Bu süreçte, Arthur ve Mike birbirleri hakkında en sevdikleri şeyin geçmişte bırakmaya çalıştıkları kimlikleri olduğunu fark ederler. İşte gerçek yolculukları bu noktadan sonra başlar.



Aramızda Bebek Var - A Happy Event - 2012 - BRRip Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aşk, bağlılık, annelik, fedakarlık üstüne bir film olan A Happy Event, Louise Bourgoin ve Pio Marmaï'yi başrollere taşıyor. Eliette Abecassis'in romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından uyarlanmış duygu yüklü bir dram. Toronto Film Festivali'nde de gösterilen yapım iki insan arasındaki yoğun bir beraberliğin kişileri nasıl ve nereye kadar değiştirebileceğini sorgulayan bir öykü.



Annemle Yollarda - The Guilt Trip - 2012 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Andy Brewster Los Angeles'ta yaşayan ve önemli bir icada imza atmak üzere olan başarılı bir mucittir. Brewster temizlik alanında büyük bir ses getireceğini düşündüğü bu aletin piyasada heyecanla karşılanmasını beklemektedir. Ancak ortada bir sorun vardır ki şimdiye kadar görüştüğü alıcıların hiçbiri icadıyla ilgilenmemiştir. Bu sebeple ülkenin çeşitli şehirlerine seyahat ederek aletin reklamını yapmaya karar veren Andy, yanında annesini de götürdüğü ilginç bir yolculuğa çıkar. 



Anna Karenina - 2012 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1874 Yılında genç ve güzel Anna Karenin yaptığı evlilikle St. Petersburg'un yüksek sosyetesi içerisinde çok iyi bir konuma sahiptir. Kocası Karenin Rus siyasetinin de önemli isimlerindendir. Bir gün erkek kardeşi Oblonsky’den eşi Dolly ile arasını düzeltmesini isteyen ve onu Moskova’ya çağıran bir mektup alır. Bu yolculuk esnasında tanıştığı Kontes Vronsky'nin garda kendilerini karşılayan oğlu, genç subay Vronsky ile aralarında bir kıvılcım çakar. Moskova'da karışık aşk üçgenleri arasında düzenlenen büyük bir dans balosunda herkesin bakışları Vronsky ve Anna'nın üzerinde toplanır.

Anna, karşı koyamadığı bir aşka doğru sürüklenirken, Vronsky'den kaçıp St. Petersburg’a ve aile yaşantısına dönmesi, ne hakkında çıkan dedikoduları engelleyebilir ne de yüreğinde duyduğu aşkı. Bu arada eşi Karenin, Anna'yı uyarır ama halkın gözünde bir skandala yol açmıştır. Aşkı seçen kadına karşı Rus halkının iki yüzlülüğü de bu şekilde ortaya çıkacaktır.

Yönetmenliğini Joe Wright'ın üstlendiği filmi Tolstoy'un ölümsüz romanından bu kez uyarlayan isim ise Oscar ödüllü Tom Stoppard. Yönetmen Wright Kefaret ve Aşk ve Gurur'dan sonra bu filmde de yeniden Keira Knightley'i başrole taşıyor. Güzel yıldıza filmde Jude Law ve Aaron Johnson eşlik ediyor.