S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Saint Petersburg Gecesi - Midnight In Saint Petersburg - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rusya'da özel bir dedektiflik bürosu işleten eski İngiliz gizli servisi ajanı Harry Palmer, sevkiyatı esnasında çalınan Plutonyum'u bulması için tutulur. Rus meslektaşı Nikolai Petrov'la birlikte St. Petersburg'a giden Palmer'ın peşine Rus mafyası düşer. Palmer meslektaşıyla bu kovalamacadan sağ çıkmaya çalışırken bir yandan da Nikolai'nin kaçırılan kız arkadaşı Tatiana'yı bulmalıdır. Filmde, Michael Caine Rus mafyasına karşı mücadele eden eski İngiliz ajanı rolünde.




Sahara - 1995 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A tank commander and his men along with a group of assorted stragglers they picked up along the way try to keep a limited supply of water away from the Nazis.

Google Çeviri - Bir tank komutanı ve adamları, yol boyunca topladıkları çeşitli gruplardan oluşan bir grupla birlikte Nazilerden sınırlı bir su kaynağı tutmaya çalışırlar.




Sadece İş - Just Business - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A woman (Gina Gershon) gets entangled in a web of deception after her father steals a work of art and mysteriously disappears.

Google Çeviri - Bir kadın (Gina Gershon), babasının bir sanat eseri çalması ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından aldatma ağına karışır.




Sabrina - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zengin adam-fakir kız aşklarının en güzeli, Sabrina'da. Zengin Larrabee ailesinin yaşamını çıktığı ağaçların tepesinden gözlemleyen çirkin ördek yavrusu Sabrina, ailenin küçük oğlu Maude’a aşıktır. Ancak kimsenin varlığından haberi yok gibidir. Paris’teki Vogue dergisinde çalışmak üzere iki yıl ortadan kaybolan Sabrina, döndüğünde büyük bir fiziksel değişimden geçmiştir ve bu kez gözleri evin büyük oğlu Linus’ın üzerine kilitlenir.




Rusya'Da Av - Ani Tehlike - Bullet To Beijing - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Soğuk savaş sona erdikten sonra, ünlü İngiliz ajan Harry Palmer işsiz kalır. Rusya'da önemli bir konumda bulunan iş adamı Alex, ajanı ayağına çağırır ve Rusya'nın geleceğini etkileyecek bir olayda rol almasını ister.




Rage To Kill - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Race-car driver Blaine Striker grows concerned about his younger brother, a student at a medical school on the Caribbean island of St. Heron. General Turner has led a violent coup on this island and may be planning to blow up the school in order to blame the destruction on counterrevolutionaries. Striker infiltrates St. Heron, is captured, stripped to his tighty-whiteys, and electrotortured. He escapes, joins forces with the counterrevolutionaries, and foils a plot to assemble Russian missiles on the island.

Google Çeviri - Yarış arabası sürücüsü Blaine Striker, Karayip Adaları St. Heron'da bir tıp okulunda öğrencisi olan küçük kardeşi hakkında endişeleniyor. General Turner, bu adada şiddetli bir darbe başlattı ve devrimcilerin yıkımını suçlamak için okulu patlatmayı planlıyor olabilir. Striker, St. Heron'a sızar, yakalanır, sızdırmaz ağzına sıyrılır ve elektrokortime maruz kalır. Kaçıyor, karşı-devrimcilerle güçlerini birleştiriyor ve adada Rus füzeleri bir araya getirmek için bir plan yapıyor.




Philadelphia Hikayesi - The Philadelphia Story - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Philadelphia mirasçısı Tracy evlendikten kısa bir süre sonra kocası C.K. Dexter'dan ayrılır. 2 Sene sonra Tracy; Dexter, Spy dergisi için çalışırken saygın birisi olan George ile evlenmeye karar verir. Düğünden bir gece önce Dexter yazar Mike ve fotoğrafçı Liz ile bilrikte Tracy'nin evine gelince Tracy için işler karışır.




Patton - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1943 yılında 2.Dünya Savaşı'nın Kuzey Afrika cephesi ile başlar. Savaş tarihinin en eksantrik komutanlarından biri olan Tankçı General George S. Patton Jr.(George C. Scott)'ın karşısında Çöl Tikisi lakaplı ünlü Alman Mareşali Rommel (Karl Michael Vogler) vardır. Askeri dehasının yanı sıra savaş tarihini de çok iyi bilen Patton, Rommel'in yazdığı kitapları da okumuştur ve onun taktiklerini kullanarak "Çöl Tilkisi"ni Kuzey Afrika'dan sürer. Bu başarısı üzerine korgeneralliğe terfi ettirilerek Sicilya'ya gönderilir. Burada Müttefiklerin diğer bir ünlü komutanı İngiliz Mareşali Montgomery (Michael Bates) ile bir rekabete girer. Kimi zaman üstlerinin emirlerine itaatsizlik eden, bencil, boşboğaz ve küfürbaz bir asker olan Patton'un bu huyları onun askeri dehasının önüne geçer. Disiplin takıntısı yüzünden bir hastane teftişi sırasında korkaklıkla suçladığı hasta bir eri tokatlaması ve ona herkesin içinde hakaretler yağdırması kariyerini tehlikeye sokar.




Pasifik Tepeleri - Pacific Heights - 1990 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Patty ve Drake çifti yüksek miktardaki ipoteklerini ödemek için Viktorya stilindeki evlerinin alt katını kiraya vermek zorunda kalırlar fakat kiracı kirayı ödemez. Bunun üzerine kiracının evden çıkmasını isterler. Kiracı ise yasaların onun yanında olmasını sağlamış psikopat bir artistir. Bu kedi fare oyununu andıran gerilim filminde Melanie Griffith ve Matthew Modine Patty ve Drake çiftini, Michael Keaton ise çiftin kabuslarını süsleyen ve evi kendi üzerine almak isteyen kiracı Carter Hayes'i oynuyor.




Pasifik Tepeleri - Pacific Heights - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Patty ve Drake çifti yüksek miktardaki ipoteklerini ödemek için Viktorya stilindeki evlerinin alt katını kiraya vermek zorunda kalırlar fakat kiracı kirayı ödemez. Bunun üzerine kiracının evden çıkmasını isterler. Kiracı ise yasaların onun yanında olmasını sağlamış psikopat bir artistir. Bu kedi fare oyununu andıran gerilim filminde Melanie Griffith ve Matthew Modine Patty ve Drake çiftini, Michael Keaton ise çiftin kabuslarını süsleyen ve evi kendi üzerine almak isteyen kiracı Carter Hayes'i oynuyor.