S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ali Baba'nın Oğlu - Son Of Ali Baba - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Curtis için Bağdat, kahramanlıklarını sergilediği güzel ve gizemli bir bölgedir. O ve güzel Prenses Laurie kötü Calieph'e (Victor Jory) karşı mücadele verirler. Şakırdayan kılıç düelloları ve gürleyen at koşuları, bu nefes kesen renkli baş yapıta hareket ve zenginlik getiriyor. Ali Baba'nın Oğlu, Hollywood tarihinin hayal gücünü ve heyecanını yansıtıyor.



Anne - Mom - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Annesi "Kurt Kadın"a dönüşen bir adamın kendisini ve sevgilisini ve hatta doğacak çocuğunu hem annesinden korumak amacındadır hem de annesini bu lanetten kurtarmak uğraşındadır.



Bandit And The Saints Of Dogwood - 2017 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Lenna, her furry best friend Bandit, and a few other students plan to pull a prank on the Principal the last day of school...The night of their dastardly deed, they encounter treasure map toting thieves looking for gold buried underneath the school's gym. The students are discovered by the thieves and barely escape and they are blamed by the principal for the damage. Bandit recruits a few of his own four legged pals to help the kids and lead them home.

Google Çeviri - Lenna, onun tüylü en iyi arkadaşı Haydut ve birkaç diğer öğrenci okulun son gününde bir şaka yapmayı planlıyorlar ... Daştan alemlerinin gecesi, okulun spor salonunun altında gömülü altın arayan hırsızlara karşı hazine haritasıyla karşılaşırlar. . Öğrenciler hırsızlar tarafından keşfedilir ve zar zor kaçarlar ve hasar için müdür tarafından suçlanırlar. Haydut, çocuklara yardım etmek ve onları eve götürmek için kendi dört ayaklı arkadaşlarını bir araya getiriyor.



Pazar - Sunday - 2014 - WEBRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir bebek sahibi olmayı planlarken ayrılan Eve ve Charlie, beraber geçirilmiş yıllardan ve ayrılıktan sonra aradan geçen onca zamanın ardından bir araya gelirler. Şimdi geleceklerini yeniden gözden geçirmek için 24 saatleri vardır.



Son Efsane - Comandante - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Comandante, dünya politika sahnesinin efsane isimlerinden birini gözler önüne seriyor. Hayatını, politikasını ve hatta ülkesini gözler önüne sermeyi sevmeyen, merak edilen bir lider. Amerikan sinemasının önemli isimlerinden Oliver Stone, Fidel Castro'nun 75. doğum gününde kamerasıyla birlikte konuk olmuş. Ve 50 yıl boyunca siyaset dünyasında yer edinmiş bu önemli figürle röportajlar gerçekleştirmiş.