S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Beyin Fırtınası - Brainstorm - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Christopher Walken ve Natalie Wood'un yer aldıkları filmde, insandan insana beyin dalgaları aracılığıyla hisleri aktaran bir sistem, hükümetin eline geçer.






Şimşek 1 - Thunder 1 - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A native America named Thunder returns home only to find that his ancestral burial ground is being destroyed by construction workers. He tries to put a stop to it, but the law is not only not on his side, but he is banished from town, beaten up, and left for dead. Now he wants his revenge...

Google Çeviri - Thunder adlı yerli bir Amerika, yalnızca atalarının gömülme zemini inşaat işçileri tarafından tahrip edildiğini bulmak için eve döndü. Buna bir son vermeye çalışıyor, ancak yasa yalnızca tarafında değil, aynı zamanda kasabadan sürülüp dövüldü ve ölüme terk edildi. Şimdi onun intikamını istiyor...






Şimşek 3 - Thunder 3 - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mark Gregory (yes, Trash himself, from Bronx Warriors) headlines as the eponymous Indian hero, Thunder in this, the third and final in Fabrizio De Angelis's enjoyable series. In this entry, our man is seeking revenge against some slimy scum bags (headed by the always superb and very sadly missed, Werner Pochath) who lay waste to a small Indian village before giving him a merry old beating.

Seeing, that the police chief (John Phillip Law) is reluctant to help, Thunder is forced to take matters into his own hands and promptly sets about in turn laying waste to the offenders businesses, invariably by blowing the premises sky high! Yes, the plot is about as non-existent as imaginable but nonetheless, this is highly satisfying stuff as the bad guys are systematically punished for their crimes. Interestingly for a film of this nature, no one actually dies, rather Thunder's methods are centred more on a form of financial retribution in order to balance the amount of damage the villains did to the village at the start (for which they subsequently point blankly refuse to make financial amends).

Google Çeviri - Mark Gregory (evet, Çöp Kutusu kendisi, Bronx Warriors'tan) manşetlerini Hint kahramanı olarak tanıtıyor, Şimşek, Fabrizio De Angelis'in keyifli serisinde üçüncü ve final. Bu girişte, adamımız ona, nezaketle eski bir dayak vermeden önce küçük bir Hint köyüne atık koyan bazı sümüklü pislik torbalarına (her zaman mükemmel ve çok üzücü bir şekilde cevapsız Werner Pochath başkanlığında) intikam almak istiyor.

Polis şefinin (John Phillip Law) yardım etmeye isteksiz olduğunu görünce, Gök gürültüsü kendi ellerine almak zorunda kalır ve derhal suçluların işlerine atık atmaya başlar, her zaman tesisi bulutları havaya uçurur! Evet, arsa düşünülemez olduğu kadar varolmayan bir şey ama yine de, kötü adamlar sistematik olarak suçlarından dolayı cezalandırıldıklarından bu oldukça tatmin edici şeyler. İlginç bir şekilde bu doğanın bir filmi için hiç kimse ölmüyor, daha çok Thunder'ın yöntemleri, kötücüllerin başlangıçtaki köye yaptığı hasar miktarını denkleştirmek için bir tür maddi tazminat üzerine yoğunlaşıyor (daha sonra boş yere reddettiğini belirtiyorlar) mali düzeltmeler yapmak için).






Karanlığın İçinden - Out Of The Dark - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beautiful young women who work at the offices of a phone-sex company are being stalked by a psychotic killer.

Google Çeviri - Bir telefon seks şirketinin ofislerinde çalışan güzel genç kadınlar bir psikotik katille dolaşıyorlar.






Sapık Dönüyor 1 - Kabak Kafa 1 - Pumpkinhead 1 - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kaza sonucu ölen oğlunun intikamını almak amacıyla Ed Harley(Lance Henriksen) korkunç ve kocaman bir iblis olan Pumpkinhead'i dünyaya çağırır. Fakat iblis üstündeki kontrolünü kaybeder ve olaylar gelişir.






Sapık Dönüyor 2 - Kabak Kafa 2 - Pumpkinhead 2 - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Thrill-seeking teenagers resurrect a demon from his grave and a bloody rampage for revenge begins.

Google Çeviri - Heyecan arayışında olan gençler mezardan bir şeytanı diriltip intikam almak için kanlı bir koparmaya başlar.






Sapık Dönüyor 3 - Kabak Kafa 3 - Pumpkinhead 3 - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lance Henriksen (Alien) ve Doug Bradley (Hellraiser), sevdiklerini bataklıkta ölüme terk etti. Şimdi onlar öçlerini almanın peşindeler... Şeytan onların kirli işlerini yaparken, ödemeleri gereken bir bedel vardı...