S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sonsuz Aşk - Dragonfly - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joe Darrow Chicago'nun kalburüstü hastanelerinden bir tanesinde acil servisin başında bir doktor olarak çalışmaktadır. Tıpkı onun gibi bir doktor olan karısı Emily Darrow ise yardım için gittiği Venezüeala'da ani bir trafik kazası sonucu hayata veda etmiştir. Joe hiçbir zaman karısının yapacağı bu yolculuğu tasvip etmemiştir. Karısının ölümü sonrası ise, kendi görüşünde diretip ona engel olmadığı için vicdani bir buhranın içerisine girmiştir. Kazanın üzerinden geçen altı aylık süreye rağmen, zavallı kadının cesedine halen ulaşılamamaktadır.






Soğuk Nefes - Hard To Kill - 1990 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

California'lı ahlaksız bir politikacı ve onun tetikçisi, Los Angeles polisi Mason Storm'u vurup onu ölüme terketmiştir. Fakat bu yanlarına kalmayacaktır. Storm'u yoketmek o kadar kolay değildir. 7 yıl boyunca yaşam destek ünitesine bağlı olarak komada kalan Storm, hayata dönmüştür ve tek bir amacı vardır: intikam. Özverili bir hemşirenin (Kelly Le Brock) desteğiyle muazzam dövüş-sanatı becerilerini, en kısa zamanda geri kazanmaya çabalar.






Sahtekar - The Hoax - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1971 yılında, bir İspanya gezisi sırasında tanışan iki yazar Clifford Irving (Richard Gere) ve Richard Suskin (Alfred Molina) birlikte servet kazanmak için inanılmaz bir plan yaparlar. Çok kapsamlı araştırmaların ardından Irving, toplum hayatından uzak yaşayan milyarder Howard Hughes’un izinsiz (ve elbette asılsız belgelere, hayal ürünü ayrıntılara dayalı) otobiyografisini yazar. Irving, ünlü yayınevi McGraw-Hill’i, Hughes ile yakın ilişkisi olduğuna inandırmakta, ustaca hazırladığı belgeler sayesinde zorlanmaz ve kitabı için oldukça karlı bir sözleşmeyi imzalamayı başarır. Sahte kitap yayınlandığında uzmanlar güvenilirliğinden kuşkulanmakta gecikmez. Hughes sessizliğini bozup telefonla basın toplantısı düzenlediğinde bile, yayınevi Irving’den desteğini çekmez. Uzun soruşturmalar ve neredeyse bir medya hezeyanının ardından Irving suçunun cezasını çekmek zorunda kalır.






Perili Köşk - The Haunted Mansion - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Emlakçı Jim Evers (Eddie Murphy) ile aynı zamanda iş ortağı da olan karısı Sara’ya (Marsha Thomason) gecenin bir yarısında telefon gelir. Mülkünü satmak isteyen Edward Gracey adlı bir malikane sahibi aramaktadır. Bu işte büyük para kokusu alan Jim ile Sara malikaneyi kendi gözleriyle görmeye karar verirler ve iki çocuklarını da alarak yola çıkarlar. Evers Ailesi’nin eski malikaneyi ziyareti sırasında esrarengiz bir fırtına patlak verir. Onları egsantrik görünümlü malikane sahibi Gracey ve esrarengiz uşağı Ramsley ile kimisi görünen kimisi görünmeyen ev sakinleri karşılar. Gracey’nin anlattığı hayalet öykülerini Jim başlangıçta dudak bükerek dinler. Ancak malikanenin sırlarını keşfetmeye başladıkça burasının hiç de tekin olmadığını anlamaya başlar.






Nietzsche Ağladığında - When Nietzsche Wept - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

19. Yüzyıl Viyana'sı... çok hoş ve alımlı bir kadın olan Lou Salome, dönemin meşhur doktoru Breuer'i ziyarete gelir ve henüz iki kitabı basılmış ve pek tanınmayan filozof Nietzsche ye yardım etmesi için rica da bulunur. Ona göre, Nietzsche nin yaşamakta olduğu duygusal çöküntü nedeniyle, Avrupanın kültürel geleceği tehlikededir... Dr.Breuer ilk etapta bu teklife sıcak bakmamasına rağmen, Salome'un çekiciliğinden etkilenir ve teklifi kabul eder. Dr.Breuer in, Nietzsche ile tanışmasıyla hayatı değişecektir. çünkü bu adam, çok farklı fikirleri olan, sıradışı biridir. Ve bir süre sonra, hasta ile doktorun yer değiştireceği diyaloglara gebe olacak bir tanışma olacaktır bu...
Irvin D. Yalom'un aynı isimli, basıldığı 1992 senesinde çok ses getiren kurgu romanından uyarlanan bu filmde, Psikanalizm in öncüsü Sigmund Freud'un gençliği ile de karşılaşıyoruz.






Bir Darbe Bir Ölüm - Fantasy Mission Force - Mi Ni Te Gong Dui - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Similar to "The Dirty Dozen" or one of that nature. Japan is trying to take over the world and the generals of the allied forces trying to stop the Japanese have been taken prisoner. A force of loners and fighters is put together to try and rescue the generals and save the war effort with the promise of gold and/or pardons of past crimes.

Google Çeviri - "The Dirty Dozen" ya da bu doğadan birine benzer. Japonya dünyayı ele geçirmeye çalışıyor ve müttefik güçlerin jandarmaları Japonları durdurmaya çalışırken esir alınmış. Askerleri ve savaşçıları bir araya getirerek generalleri kurtarmaya ve savaşın gayretini altın ve / veya geçmiş suçların affı sözü ile kurtarmak için bir araya getirirler.






Altın Yumruk 2 - Sarhoş Usta - The Legend Of Drunken Master - Jui Kuen 2 - 1994 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İngiliz Hükümeti, Çin’e ait sanat eserlerine göz koymuştur. Bu adaletsizliği sadece halk kahramanı Fei Hung durdurabilir. Ancak Fei Hung’un babası, oğlunun dövüş sanatlarını kullanmasına karşıdır. Fei Hung, babasını atlatmak için türlü türlü numaralar yapar.