S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kara Cuma - Black Friday - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dean Campbell is a high-powered attorney who returns home from work to find his family being held hostage by terrorists.

Google Çeviri - Dean Campbell, ailesi teröristlerce rehin alındığını bulmak için işyerinden dönen güçlü bir avukattır.






Kar Kafalılar - Out Cold - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu vahşi komedi, sert kış sporları ve eğlencenin sarhoş edici bir karışımı! Snowboardçu Rick (Jason London - Dazed And Confused), Luke (Zach Galifiakis - Bubble Boy) ve arkadaşları için Bull Dağı'ndaki kayak bölgesinin anlamı, sürekli partiden vazgeçmemek, kızların peşinde olmak ve iyi zaman geçirmek Six Million Dollar Man) Bull Dağı'nı snob kayak resortuna dönüştürmeye karar verir. Gerçek hayatın şampiyon snowboardçuları Todd Richards, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh ve Rob 'Sluggo' Boyce'un muhteşem gösterileri ve ateşli film müzikleri ile birlikte, çocukların dağlarını korumak için ne gerekirse yaptıklarını seyrederken kahkahalarınız çığ gibi büyüyecek!






Ada - The Island - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

David Warner leads a band of modern day pirates who raid yachts and sail boats of people on vacation out in the Caribbean. Michael Caine is a reporter who goes out there with his son to investigate the mystery of the disappearing boats. He runs across Warner and his band of raiders and they decide to induct them into their tribe.

Google Çeviri - David Warner, modern bisiklet korsanlarının bir grubuna önderlik ederek yatları yağmalayıp insanın teknelerini Karayipler'de tatile çıkardı. Michael Caine kaybolan teknelerin gizemini araştırmak için oğluyla birlikte dışarı çıkan bir muhabir. Warner ve akıncılar grubu boyunca geçiyor ve onları kabilelerine sokmaya karar veriyorlar.






A Thousand Clowns - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A middle-aged iconoclast, doggedly avoiding the tedium of employment and conventional life, faces the prospect of losing custody of his young ward.

Google Çeviri - İstenmeyen istihdam ve konvansiyonel yaşamdan kaçınan, orta yaşlı bir ikonoglast genç koğuşunun vesayetini kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyadır.






Ölümcül Silah - Pistol Whipped - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Matt (Steven Seagal), yüklü miktarda borcu olan eski bir polistir. Günün birinde gizemli bir adam gelip şehrin en azılı gangsterlerinden birini öldürmesi karşılığında tüm borçlarını sileceğini söyler. Matt hayatını sonsuza dek değiştirecek bir karar vermek zorundadır.