S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Korsan Radyo - Pump Up The Volume - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arizona’ya yeni taşınan Mark, yalnızlığını unutabilmek için kendisine kaçak bir radyo istasyonu kurar. Programının dinleyicileri, babasının yöneticisi olduğu okulun öğrencileridir. Önceleri cinsellik ve ergen muhabbetleri üzerinden yürüttüğü programı, zamanla topladığı yoğun ilginin de etkisiyle sistemin ve gençliğin sistemdeki yerinin sorgulandığı bir hale bürünür. Medyayı, devlet ve okul yönetimini karşısına alan bu program, yakın bir zamanda ufak çaplı bir gençlik hareketinin başlamasına sebep olacaktır.






Kaliforniya Rüyası - California Dreaming - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Young T.T. comes from Chicago to spend the summer in California. He slowly becomes "California-ized," while learning about love and life in the Golden State.

Google Çeviri - Genç TT Kaliforniya'da yaz geçirmek için Chicago'dan geliyor. Golden State sevgi ve hayat hakkında öğrenme ederken yavaş yavaş "Kaliforniya-ize," olur.






Cadının Çığlığı - Cry Of The Banshee - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

17. Yüzyılda cadı avcısı olan Lord Whitman, cadı örgütünün lideri Oona'nın düşmanlığını kazanır. Oona, Lord Whitman ve tüm ailesini yok edip öcünü almak için hizmetkarı Banshee'yi kendisine yollar.






Kökler - Roots The Gift - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The characters of Kunta Kinte and Fiddler from Roots are back in this movie. In this movie the two of them accompany their owner to another plantation at Christmas time and they learn that the son of the owner helps slaves escape. And the two of them try to help him and also see this as an opportunity to escape themselves.

Google Çeviri - Roots'tan Kunta Kinte ve Fiddler karakterleri bu filmde. Bu filmde ikisi, sahibine Noel zamanında başka bir plantasyona eşlik ederler ve sahibinin oğluyla köle kaçışına yardımcı olduğunu öğrenirler. İkisi de ona yardım etmeye çalışıyor ve bunu kendileri için bir fırsat olarak görüyorlar.






Benim İçin Ağla Billy - Cry For Me Billy - 1972 - BETARip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Drifter falls in love with Indian girl, with tragic results.

Google Çeviri - Drifter trajik sonuçlarla, Hint kıza aşık olur.