S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kazanma Arzusu - Hoosiers - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir basketbol koçu olan Norman Dale (Gene Hackman) hırslı yapısı ve oyunculara olan sert davranışlarıyla kariyerinde sonlara yaklaşan bir spor adamıdır. Son şans olarak geldiği kasabada onu bekleyen bir çok zorluk vardır. Ama o kararlı yapısı ve kazanma hırsıyla başarılı olmak için elinden geleni yapacaktır.



Kötü Jim - Bad Jim - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A cowpoke buys Billy the Kid's horse and, upon riding it, becomes an incorrigible outlaw himself.

Google Çeviri - Bir cowpoke, Kid'in atının Billy'sini satın alır ve onu sürdürebilirse, kendiliğinden geçersiz bir kanun kaçağı haline gelir.



Öldürmek Hırsı - Flic Story - 1975 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paris, 1947. Fransız Milli Emniyet Teşkilatı'nın en ünlü müfettişi olan Roger Borniche asla silah taşımayan, meslektaşlarının kaba kuvvet ve işkenceye dayanan metotlarını benimsemeyen bir polistir. Gözünü kırpmadan adam öldüren, Fransa'nın en ürkütücü canisi Emile Buisson gözaltında tutulduğu psikiyatri kliniğinden kaçıp ta onu bulma görevi Borniche'e verilince, idealist müfettiş bunu, daha insani ve metodik yaklaşımının üstünlüğünü kanıtlamak için bir fırsat olarak görür. Ancak çok kısa sürede, bir yandan polis muhbirlerini ve ona ihanet ettiğini düşündüğü adamlarını vurarak eski hesaplarını kapatan, öte yandan da gözü kara soygunlar gerçekleştirmeye başlayan Buisson'u yakalamak hiç de kolay olmayacaktır.