S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Korku Ve İstek - Fear And Desire - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1953 yılında Kubrick’in ilk uzun filmi olarak seyirciyle buluştu. Kubrick   yakınlarından ödünç aldığı 40 bin doların tamamını bu filme yatırmıştı. Senaryosunu Howard Seckler ’in kaleme aldığı Fear and Desire   sinema tarihine yönetmenin reddettiği film olarak geçti. Teması itibarıyla Paths of Glory ’nin öncülü olarak nitelendirilebilecek filmin bizzat Kubrick tarafından tüm kopyaları toplatılmıştır.






Kasap - The Butcher - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yirmi yıllık boks kariyerinin ardından, mafya işleriyle uğraşan Murdoch için çalışmaya başlayan Marie, istemeden de olsa insanlara şiddet uygulamak zorunda kaldığı bu işten memnun değildir.






Kardinal - The Cardinal - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young Catholic priest from Boston confronts bigotry, Naziism, and his own personal conflicts as he rises to the office of cardinal.

Google Çeviri - O kardinal ofisine arttıkça Boston genç Katolik rahip bağnazlık, Naziism ve kendi kişisel çatışmaları yüzleşir.






Herkes Seni Seviyorum Der - Everyone Says I Love You - 1996 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Woody Allen’in ilk müzikal deneyimini gerçekleştirdiği film birçok ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor. New York’da yaşayan ilginç ve büyük bir ailenin romantik ilişkileri, aşkları ve ayrılıklarını konu eden filmde Allen, oyuncularını profesyonel dansçı ve şarkıcılardan seçmemiş. Çünkü doğal olarak oyuncularının şarkı söyleme yeteneklerini bu filmde kullanacaklarını düşünmüş. Sadece oyunculardan Alan Alda ve Goldie Hawn’ın daha önce müzikal deneyimi varmış. Diğer oyuncular filmin bir müzikal olduğunu bile bilmiyormuş. Allen oyuncularına güvenip, onlardan sadece iyi bir oyunculuk beklemiş. Sonunda ortaya tipik bir Woody Allen filmi çıkmış. Doğal, karmaşık ve eğlenceli?






Gözaltı - Under Surveillance - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two insurance investigators try to find out why the ex-partner of one of them was murdered.

Google Çeviri - İki sigorta araştırmacılar bunlardan birinin eski ortağı öldürüldü neden bulmaya çalışın.






Godzilla 2000 - Gojira Ni Sen Mireniamu - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Japon bilim adamları okyanusun dibinde buldukları dev bir cismi şimdiye kadar dünyamızda rastlanan hiçbir oluşuma benzetememektedir. Bu arada aynı zamanda da garip bir şekilde birden ortaya çıkıveren dev yaratık Godzilla'yı insanlara zarar vermeden ortadan kaldırmak üzere askeri tedbirlere başvurmak zorunda kalmışlardır ancak gerek roketler gerekse de tankların ateşi bu dev yaratığa hiçbir zarar vermemektedir.Okyanus dibindeki dev oluşumu yüzeye çıkarma çalışmaları sırasında bu dev cisim aniden hareket eder ve yüzeye kendisi çıkıp dikilir. Herkes şaşkın şaşkın onu izlerken birden değişiverir ve uçmaya başlar. Büyük bir gökdelenin üstüne konar ve o binanın içindeki bilgisayar ağını kullanarak tüm dünyadaki bilgileri elde etmeye başlar. Onun karşısına çıkan Godzilla ile savaşmaya başlayan bu cisim, uzaydan gelen ve dünyayı istila ederek kendilerinin üreme alanı olarak kullanmaya çalışan bir tür yaratıktır. Öldürmeye çalıştıkları Godzilla, insanlık için tek kurtuluş umudu haline gelmiştir.






Gloria - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jack Dawn ve ailesi bir çete tarafından yok edilir. Çünkü Jack onların muhasebecisidir ve FBI'a bilgi sızdırmaktadır. Ancak onun 6 yaşındaki Puerto Rico'lu oğlu Phil gangsterlerden birinin eski kız arkadaşı olan komşuları Gloria ile kaçmayı başarır. Ancak gangsterler New York'ta onları kovalamaya devam ederler çünkü Phil'in elindeki kara defter çetenin muhasebe kayıtlarını içermektedir.






Gizli Korku - Hidden Fear - 1957 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When his sister is arrested in Denmark for murder, American cop Mike Brent aids Danish police with the case and stumbles upon a currency counterfeiting ring.

Google Çeviri - Kardeşi cinayetten Danimarka'da tutuklandığında, Amerikan polis Mike Brent döviz sahtecilik halka üzerine durum ve tökezlemeleri ile Danimarkalı polis yardımcı olur.






Gerçeğin Ötesinde - Altered States - 1980 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eddie Jessup isimli bir bilimadamı, mantar ve küfünden elde edilen tuhaf bir ilaç üzerinde kimi deneyler uygulamaya başlar. Bilincin farklı bölümlerini araştıran Jessup'ın amacı, beynin işleyişini değiştirebilmenin mümkün olup olmadığını denemektir. Elde ettiği ilaç bileşimini kendi üzerinde deneyen bilimadamı tuhaf bir etkinin altına girer. Vücudunda kimi değişikler meydana gelmiştir. Zamanla bu değişimler son derece ilkel içgüdülere ve davranışlara dönüşür. Eddie Jessup tersine doğru evrim geçirdiğini fark eder... Ken Russell'ın yönetmenliğini üstlendiği film iki dalda Oscar ödülüne aday olmuştur.






Genç Canavar - Teenage Caveman - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bilinmeyen bir gelecekte geçen filmin konusu, kıyamet sonrası insanlık tarih öncesi dönemde yaşamaktadır. Mağarada yaşayan kabilesinin baskıcı kurallarından bunalan reisin oğlu, bu duruma başkaldırır. Hatta kabilenin kızlarını korumak için babasını öldürmek zorunda bile kalır.






Eyvah Unuttum - Clean Slate - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pogue iyi bir özel dedektiftir ama bir kusuru vardır. Kusuru sıradışı bir hafıza kaybıdır. Her sabah uyandığında tüm yaptıklarını unutmuş olarak kalkmaktadır. Böylece ele aldığı davaları başarıyla yürütmesi güçleşmektedir. Hafıza kaybına uğrayan ve her gün kim olduğunu düşünerek uyanan özel dedektif Maurice Progue, bir yandan peşinde olduğu cinayet vakasını aydınlatmaya çalışırken, diğer yandan zihniyle ilgili problemi çözmek için uğraşmaktadır.