S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sharpe'nin Düşmanı - Sharpe's Enemy - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1809 Yılında Yarımada Savaşı sırasında İngiliz Ordusu komutanı Sir Arthur Wellesley, Fransız işgalindeki İspanya’ya girmeye hazırlanır. Subaylığa yeni terfi eden Richard Sharpe ve keskin nişancılarına yeni bir görev vererek cepheye yeni gelmiş mağrur ve beceriksiz Sir Henry Simmerson ve komutasındaki South Essex Alayına bir köprüyü imha görevini verir. Küçük ama önemli görevden önce Simmerson ve beraberindeki yeğeni Teğmen Gibbons (Neil Dudgeon) and Teğmen Berry (Daniel Craig) Sharpe ile asil olmadığından ötürü alay ederler ve aşağılarlar. Buna rağmen yeni gelen alayın komuta heyetinde yeralan ve Sharpe ile Hindistan’da Assaye Muharebesinde beraber görev yapmış olan Binbaşı Lennox (David Ashton) ve Amerika doğumlu Yüzbaşı Leroy (Gavan O'Herlihy) Sharpe’ın askeri kabiliyetlerini ve onurlu davranışlarını takdir eder.



Saklı Anılar - Simpatico - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vincent, Lyle ve Rosie çok iyi arkadaşlardır. Yirmi yıl sonra yolları ayrılmıştır. Vincent alkolik bir dedektif olmuştur. Lyle ise zengin olmuş ve Rosie ile evlenmiştir. Bir gün Vincent, Lyle'ı yardıma çağırır ve macera başlar.



Ölüm Dövüşü - Rage - Death Fight - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jean Claude Van Damme'nin kan sporu filminin konusunu andıran aksiyon filmi.



Küba - Cuba - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Devrim öncesi Küba'ya gelen bir İngiliz burada politik hareketlere katılır ve büyük bir macera yaşar.



Bugsy - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Las Vegas'ı çölden kumarhaneler cennetine çeviren ve isim olan New York’lu mafya babası Benjamin "Bugsy" Siegel'in hayatından esinlenen film, Hollywood'un büyüsüne kapılan bir adamın yeni keşfettiği bir iş dünyasında ilerleyişini beyazperdeye taşıyor. Bir biyografi uyarlaması olan yapımın en iyi kostüm ve sanat yönetmeni dallarında da 2 Oscar'ı bulunuyor.



Beyaz Rahibe - Heaven Knows Mr. Allison - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1944 - Güney Pasifik’te denizaltısı batan deniz askeri Allison ve İrlandalı Rahibe Angela'nın yolları ıssız Tuavisa Adası’nda kesişir. Rahibe ona adadaki tek insan olduğunu söyler ve böylece adada kalan ikili yaşamını su, balık ve çeşitli meyvelerle sürdürürken bu cennet gibi hayat Japonlar'ın üs kurmak için adaya gelmesiyle alt üst olur. Bu da yetmezmiş gibi Allison rahibeye aşık olur.



Aylaklar - Mallrats - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Clerks. (Tezgâhtarlar) filminin dahi yönetmeni Kevin Smith tüm zamanını bir alışveriş merkezinde aylak aylak dolaşarak geçiren iki arkadaşın Jeremy London (Bebek bakıcısı) ve Jason Lee'nin hikayesini anlattığı bu sarsıcı film ile izleyecileri şaşırtmaya devam ediyor.