S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yatağımdaki Düşman - Sleeping With The Enemy - 1991 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kocasının bütün isteklerini kusursuz bir şekilde yerine getiren güzel ve mükemmel bir ev hanımı Laura... Yakışıklı, başarılı ve baştan çıkarıcı şekilde ince düşünceli Martin... Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir evliliğe sahip olduğu düşünülen bu çiftin kapalı kapılar ardındaki yaşantıları bambaşka... Laura'nın yaşamını hasta ruhlu obsesif kocası Martin cehenneme çevirince bu baskıya dayanamayan kadın sıradışı bir planla kocasından kaçmanın bir yolunu bulur. Fakat sapkın kocasının nefesi her an ensesinde olacaktır.






Vuruşma - The Gundown - 2011 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İntikam ve adalet arayan Cole Brandt, kendisini kanunun geçmediği Dead River kasabasında bulur. Kasabadaki meşhur bir mekanı ve güzel bir kadını korumak ve de özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla son bir kez kanlı hesaplaşmayla karşı karşıya gelir. 






Virus - Spill - 1996 - HDTVRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A United States Presidential bodyguard risks everything to save the day when a truck chock full of biological weapons contrives to crash in a National Park.

Google Çeviri - Bir Birleşik Devletler Başkanlık koruması, bir kamyonetin biyolojik silahlarla dolu olmasının bir Milli Parkta kazaya neden olduğu günün kurtarılması için her şeyi riske atıyor.







Vampirle Görüşme - Interview With The Vampire The Vampire Chronicles - 1994 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Korku edebiyatının önemli isimlerinden Anne Rice’ın romanından uyarlanan film, karizmatik vampir Lestat ve onun tarafından ısırılarak vampir olan soylu Louis’in maceralarını konu alıyor. Vampirliğe alışamayan Louis, açlığını gidermek için insan öldürememektedir. Bu durumu çözebilmek için Lestat, küçük bir kızı da vampir yapar. Neil Jordan tarafından yönetilen film, genç yıldızlardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Lestat rolünde Tom Cruise’a ek olarak Brad Pitt, Antonio Banderas, Christian Slater ve Kirsten Dunst filmdeki rolleriyle dikkat çekiyorlar. 






The Retrieval - 2013 - HDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı döneminde beyaz ödül avcıları tarafından tekrar köle olarak çalıştırılmak üzere yakalanan, özgürlüğüne kavuşmuş bir siyahi adamın dramı... 1864 Yılında, Amerikan İç Savaşı sürerken 13 yaşındaki Will (Ashton Sanders) ve amcası Marcus (Keston John), kaçak köleleri yakalayan ve aranan suçluları takip eden ödül avcısı çetenin lideri Burrell (Bill Oberst Jr) tarafından işe alınırlar. Üzerlerinde tam kontrolü olduğundan emin olan Burrell, Will ve Marcus’u başına ödül konmuş eski köle Nate’in (Tishuan Scott) yerini tespit etmek üzere kuzeye gönderir.






Tex E Il Signore Degli Abissi - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tex Willer Kızılderililere zulüm yapan Lord Abyss’e karşı mücadele eder.






Tepelere Gelen Yabancı - The Shepherd Of The Hills - 1941 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük bir kasabada yaşayan Sammy ve yıllar önce annesini kaybetmiş olan ve annesinin babasını öldürdüğünü zanneden Matt birbirlerini sevmektedir. Kasabaya gelen yabancı, Matt'e annesinden kalan araziyi satın almak istemektedir.






Tepelere Gelen Yabancı - The Shepherd Of The Hills - 1941 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük bir kasabada yaşayan Sammy ve yıllar önce annesini kaybetmiş olan ve annesinin babasını öldürdüğünü zanneden Matt birbirlerini sevmektedir. Kasabaya gelen yabancı, Matt'e annesinden kalan araziyi satın almak istemektedir.






Telafi - Redemption - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 1865. Amerika iç savaşı henüz sona ermişTir. Güneyli bir aileden sağ kalanlar Kaliforniya'ya doğru bir yolculuğa çıkarlar. Savaş sırasında aldıkları yaralar, kaybettiklerinden daha çok acı vermektedir.






Tehlikeli Yaratıklar - Mimic - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Başarılı bir bilimadamı olan Susan Tyler ve Dr. Peter Mann, New York'ta çocukların hayatını tehdit eden bulaşıcı bir hastalığı kökünden kazımak için birlikte çalışıyorlar. Dr. Tyler, hastalığın taşıyıcısına karşı farklı türlerden bir DNA oluşturuyor. Bu yeni türe Judas adını veriyor ve Dr. Mann'in asistanı bunu tüm New York kentine tanıtıyor. Bilimin ve teknoolojinin önlenemez yükselişinde doğanın insanoğluna karşı çıkışını fantastik bir türde anlatan "Mimic" filminde başrolü Oscarlı genç oyuncu Mira Sorvino üstleniyor. Tarantino tayfasından Guillermo Del Toro'nun yönettiği film, medeniyet uğruna doğanın dengesini bozan insanoğluna korku türünde bir mesaj adeta.






Tehlikeli Yaratıklar - Mimic - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir okulda kısılı kalan Remi (Alix Koromzay) ve iki öğrencisi dev hamamböcekleri tarafından öldürülmeden binadan bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Ne yazık ki bu yaratıklar insanları taklit edebilmekte ve bu da binadan sağ kurtulmayı zorlaştırmaktadır. Bu sıradan mutant böceklerini yaratan bilimadamları da çılgınca bu böcekleri yenmenin bir yolunu aramaktadırlar.






Tehlikeli Yaratıklar - Mimic - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A man enclosed in a plastic bubble, his sister, and their best friend must defend an apartment complex from the mutant Judas Breed insects.

Google Çeviri - Plastik kabarcık içine alınmış bir erkek, kızkardeşi ve en yakın arkadaşı mutant Judas Breed böceklerinden bir apartman kompleksini savunmak zorundadır.






Tehlike Çemberi - Deadfall - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film kendisi gibi dolandırıcı olan babasını tesadüfen öldüren bir adamın daha sonra amcasını aramasını, bulaştığı kirli işleri konu almaktadır. Christopher Coppola (Nicolas Cage'nin akrabası) filmi yönetmiş ve senaryosunuda yazmışdır. Bu dram filmi aynı zamanda Altın Küre ödüllü aktör Charlie Sheen ile kız kardeşi Renee Estevezin birlikte oynadıkları filmlerden biridir.






Yüksekteki Gölge - Shadow On The Mesa - 2013 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kuzey batının en popüler ödül avcılarından biri olarak tanınan Wes Rawlins, annesinin öldürüldüğünü duyunca apar topar kasabaya döner. Olay hakkında geniş çaplı bir araştırma yapan Wes, annesini öldürenin babası olduğu iddialarını duyunca şok olur. Uzun zamandır görüşmediği babasının izini bulmak için yola koyulan Wes, katil her kimse mutlaka öcünü alacaktır.






Yolcu - The Homesman - 2014 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1885, Nebraska. Mary Bee (Hilary Swank), Iowa'ya sürülmekte olan 3 kadına göz kulak olması için görevlendirilmiştir. Daha öncesinde hayatını kurtardığı George da (Tommy Lee Jones) yol boyunca ona eşlik edecektir.






Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı - A Million Ways To Die In The West - 2014 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ödlek Albert, çiftçilikle uğraşan biridir. Kasabaya bir kadın taşınır ve oldukça gizemli biridir. Albert ona aşık olunca bir özgüven kazanır. Ancak birşeyler ters gidecektir çünkü kadının belalımı belalı kocası kasabanın yolunu tutmuştur.






Yellow Rock - 2011 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Film, beş erkek aile ferdinin kayıp çocuklarından birini kurtarmak adına Sarı Kaya adındaki korkutucu kasabaya gelmesini konu ediniyor.






Yaz Okulu - Summer School - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A high-school gym teacher has big plans for the summer, but is forced to cancel them to teach a "bonehead" English class for misfit goof-off students. Fortunately, his unconventional brand of teaching fun field trips begins to connect with them, and even inspires ardor in some.

Google Çeviri - Bir lise spor öğretmeni yaz için büyük planlar yapıyor, ancak bunları yanlış ayarlanmış öğrenciler için bir "göbek kafası" İngilizce sınıfı öğretmek için iptal etmek zorunda kaldı. Neyse ki, alışılmadık marka eğlenceli eğitici geziler öğretmek onlarla bağ kurmaya başlar ve hatta bazılarında isteklilik yaratır.