S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kanlı Define - Impasse - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Adventurers search for World War II gold in the Philippines.

Google Çeviri - Maceraperestler Filipinler'de 2. Dünya Savaşı altın arayışındalar.






Isı - Heat - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Las Vegas is the backdrop for all the torrid action of heat, as Burt Reynolds plays the soft-hearted bodyguard who's out to protect his friends.

Google Çeviri - Burt Reynolds, arkadaşlarını korumak için dışarı çıkmış yalın gönüllü korumayı oynadığı için, Las Vegas, ısınmanın tüm alevlenmelerinin zemini oluyor.






Geri Dönüş - Going Back - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vietnam cehennemi... Her yerde patlayan bombalar, nerden geldiği belli olmayan düşman, yani başınızda ölen arkadşlarınız, yıllar geçse de unutulmayacak anılar... Seneler sonra bir grup askerden televizyon programı çekimleri için savaştıkları topraklara dönmeleri istenir. Ancak 'Geri Dönüş' hiç de kolay değildir. Eski defterler yeniden açılır. Gizli kalmış dramlar, nefret, trajik hatalar ve peşlerini bırakmayan kabuslarla dolu anılar, yıllar geçse de askerlere hep aynı acıyı hissettirmektedir.






Gecelerin Kadını - Five Miles To Midnight - Le Couteau Dans La Plaie - 1962 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kocasının bir uçak kazasında öldüğünü haber alan Lisa, mutlu bir evliliği olmadığı için fazla etkilenmez. Ancak kocası Robert ölmemiş, sigortadan para almak için bu hileye başvurmuştur. Robert'ın zoruyla bu yalana ortaklık eden Lisa, sigorta müfettişi David´in durumdan şüphelenmeye başlamasıyla zor durumda kalacaktır.






Gezgin - The Traveler - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük bir kasabada Noel arifesinde karakola gelen bir yabancı (Val Kilmer), polise 6 kişiyi öldürdüğünü söyler. Dedektif Alexander Black (Dylan Neal) adamı hemen tutuklar ve hücreye atar. Ancak yabancının parmak izi olmadığından kimliği bir türlü tespit edilemez. Gece ilerlerken polisler birer birer ölmeye başlar. Yabancı buraya intikam için gelmiştir ve karakoldakiler artık ölüme mahkumdur.