S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Fırtına Harekatı - On Wings Of Eagles - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Tarihin en kritik anlarından biri, halk kitlelerinin yargıçlara dönüştükleri yargılamaların yerini idamların aldığı, eski dostların bir anda düşmana döndükleri, kadınların kocalarına yabancı kesildikleri bir ihtilal dönemindeki 1979 Şubat'ı İran'ı dünyada ve Türkiye'de romanı satış rekorları kıran roman bu soluk kesici filmin konusunu oluşturmaktadır.

Şah'ın ülkeyi terketmesinden sonraki yirmi dört günün hikayesi. Bu savaş öyküsü boyunca, erkekler ve onları seven kadınlar, katillerle, casuslarla, komandolarla, KGB üyeleri ile, mollalar ve onları yok etmeye and içmiş siyasi ve dini bağnazlarla soluk kesen bir mücadele veriyorlar. Bu yapım izleyicileri vahşi ve kahramanca bir ortamda fırtınanın girdabına sürüklüyor.






Evden Uzakta - Far From Home - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Genç bir kız ve babası arabayla yolculuk etmekteyken Nevada çölünün ortasında yakıtları biter. Terkedilmiş, harap bir karavan parkına sığınmak zorunda kalırlar ancak aynı parkta gizlenen bir seri katil vardır.







Buffalo Bill Ve Kızılderililer - Buffalo Bill And The Indians Or Sitting Bull's History Lesson - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu epik Western efsane haline gelmiş ünlü kovboy Buffalo Bill'in hayatının güncesini tutuyor. Albay William Cody'nin hayatını yerli şefi Sarı El (Anthony Quinn) ile barış görüşmeleri yaptığı ordu günlerinden, doğulu güzel Louisa ile evliliğine kadar tekrar yaşayın.