S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tuz Biber Ve Dinamit - Salt And Pepper - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gizemli cinayetlerin ardında yatanları öğrenmeye çalışan iki kafadarın öyküsü.






Tuz Biber Ve Elmas - One More Time - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two night club owners find themselves in trouble with the law. One of them goes to his English Lord brother for help, and the Lord is later murdered. He swaps places with his dead brother to solve the murder.

Google Çeviri - İki gece kulübü sahipleri yasa ile dertte bulurlar. Bunlardan biri yardım için onun İngilizce Rab kardeşi gider ve Rab sonra öldürüldü. O cinayeti çözmek için ölmüş kardeşinin ile yer değiştirir.






Ölüm Şatosu - Crescendo - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyaca ünlü, ölmüş bir bestecinin malikanesine, tezi için onun eserlerini araştırmaya gelen bir genç kız, burada korkunç şeyler yaşayacaktır...






Mesut Aile - Yours Mine And Ours - 1968 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

10 çocuklu bir adamla 8 çocuklu bir kadın evlenir. 20 kişilik aile, kendileri için ‘uygun’ bir ev aramaya koyulurlar...






Mesut Aile - Yours Mine And Ours - 1968 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

10 çocuklu bir adamla 8 çocuklu bir kadın evlenir. 20 kişilik aile, kendileri için ‘uygun’ bir ev aramaya koyulurlar...






Korkunç Soygun - The Anderson Tapes - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Azılı soyguncu Duke, demir parmaklıklardan kurtulur kurtulmaz kendisiyle birlikte tahliye olan iki arkadaşının başını çektiği bir grup suçluyla, varlıklı sakinlerin yaşadığı bir apartmanı soymaya niyetlenir. Olaylar çarçabuk gelişir Sidney Lumet’in bu filminde de; entrikalar ve aksiyon bir an olsun durmaz. Ancak bu basit soygun planının arka planında söylenen her söz, yapılan her anlaşma hikâyenin öbeğine oturtulan soygunla kuvvetli bir ilişkilendirmeye gerek duyulmaksızın kayıt altına alınmaktadır. Öyle ya, belki bir gün birilerini bir şeylerden vazgeçirmek için ya da bir şeylere ikna etmek için lazım olacaklardır.






Kocalar - Husbands - 1970 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York'un Long Island bölgesindeki banliyölerden birinde aileleriyle birlikte yaşayan Archie (Peter Falk), Harry (Ben Gazzara) ve Gus (John Cassavetes) adlarında orta yaşlı üç arkadaş filmin hemen başında bir kalp krizi sonucunda aniden ölen bir arkadaşlarının cenaze törenine katılırlar. Eşi ve küçük çocuklarını geride bırakarak giden bu yakın arkadaşlarının zamansız ölümü onları sarsmıştır.

Orta yaş krizine girmiş bu üç arkadaş erken gelen bu ölüm karşısında geleceklerinden endişe duymaya başlarlar ve bir süreliğine her şeyi bırakıp özgür ve sorumsuz günler yaşamaya karar verirler. İki gün boyunca amaçsızca sağda solda vakit geçiren üçlü önce boş bir spor salonunda basketbol oynarlar, sonra da iyice sarhoş olup bir metro istasyonunda uyurlar. Ardından karısıyla kavga eden Harry Londra'ya gitmeye karar verir. Archie ve Gus da onu yalnız bırakmazlar ve hep birlikte İngiltere'ye uçarlar.

Londra'da ilk önce pahalı bir otele yerleşirler, tanıştıkları üç kadınla birlikte kumarhaneye gidip eğlenirler, sonra sarhoş olup kadınları da yanlarına alarak odalarına çıkarlar. Gus Mary Tynan (Jenny Runacre) adındaki uzun boylu nörotik kadınla eşleşmiştir. Archie Julie (Noelle Kao) adında İngilizce konuşamayan Asyalı kadınla, Harry ise Pearl Billingham (Jenny Lee Wright)'la aynı odayı paylaşırlar.

Bir süre sonra Gus ve Archie New York'a dönmeye karar verirler ama Harry'yi birlikte gelmeye ikna edemezler. Londra'da son bir alem yaptıktan sonra aileleri için bazı hediyeler alan Gus ve Archie eve dönerler.






İki Taşralı - The Out Of Towners - 1970 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kellermans çifti George Kellerman'ın yapacağı iş görüşmesi için yaşadıkları taşra -Ohio kentinden modern- New York kentine gitmek için yola koyulurlar. Sabah 09.00'da başlayacak toplantıya gitmek için 1 gün ve 45 dakikada erken çıkarlar evden. Önce arabayla hava alanına giderler ve uçağa binmelerinden sonra başlarına gelmeyen kalmaz. Tam anlamıyla başlarına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez denebilir. Her şey biraz talihsizlik biraz da kurallara çok bağlı olan George'un inatçılığından kendi bildiğini okumasından başlarına gelir...






Çılgın Yarışçılar - Fireball 500 - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Stock car racer Dave Owens plays into the hands of whiskey runners by agreeing to drive in a cross-country road race. He is assisted by Jane Harris and Sonny Leander Fox. Soon Dave and Sonny begin a friendly rivalry for Jane. Track action filmed at the Ascot and Saugus Raceways near Los Angeles, local color shot in Charlotte, North Carolina.

Google Çeviri - Hazır araba yarışcısı Dave Owens, çapraz ülke yol yarışında aracı olmayı kabul ederek viski yarışçılarının eline geçer. Jane Harris ve Sonny Leander Fox'un yardımcısı. Yakında Dave ve Sonny Jane için dostça bir rekabet başlattı. Los Angeles yakınlarındaki Ascot ve Saugus Raceways'de çekilen, Kuzey Carolina'nın Charlotte kentinde yerel çekimde çekim izleyin.






Beklenmeyen Macera - Mrs Pollifax Spy - 1971 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çocuklarının yeterince büyüdüğünü düşünen Emily Polifax, CIA'de casus olarak çalışmak üzere başvurur ve kabul edilir.






Sahte Tebessüm - The Entertainer - 1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir vodvil sanatçısının hayatından çarpıcı gözlemleri aktaran filmde Laurence Olivier, müthiş sahne performansını yineliyor. Ümitsiz eski zaman vodvil sanatçısı Archie Rice borçlarla ve imkansızlıklarla boğuşmaktadır. İçinde bulunduğu sevimsiz koşulların içinden sıyrılmak için yakınlarını küstahça ve bencilce kullandığı beyhude birtakım çabalar içine girer. Tek amacı, sonuçları ve bedeli ne olursa olsun şov dünyasının içinde kalabilmektir.






Mutlak Savaş - Fail Safe - 1964 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir bilgisayar hatası sonucu Amerika Birleşik Devletleri'nin Moskova'ya yönelik nükleer saldırısı iptal edilemez. Bunun üzerine Başkan zararı tazmin etmek için New York'un bombalanmasını teklif eder. Stanley Kubrick'in "Dr Strangelove" filminden sadece birkaç ay sonra vizyona girdiği için ne yazık ki fazla hasılat yapamamış, kadri kıymeti bilinememişti. Şimdi oturup seyrettiğinizde yürek hoplatmayı ve soğuk savaş korkularını yeniden canlandırmayı başaran filmde, akla hayale sığmayanı gerçekleştiren Başkan rolündeki Fonda tüyler ürpertici derecede soğukkanlı. Fail Safe, dönüşü olmayan nokta Eugune Burdick ve Harvey Wheeler'in Türkçeye (Kıyamete İki Saat) adıyla çevrilmiş romanından, Sidney Lumet tarafından yönetmenliği yapılmıştır.






İstiklal Fedaileri - A Bullet For The General - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1966 İtalyan yapımı, 135 dakikalik western filmi. En iyi spagetti western listesinde ilk beşe girmiş bir westerm filmi. İzlemek için en iyi sebeplerden biri, "Çirkin Kral Klaus Kinski" var bu filmde...

El Chuncho haydutları Elias devrimcilerine silah satmak isteyen isteyen bir treni soyarlar. Soygun sırasında Bill Tate onlara yardım eder ve onlara katılmasına izin verirler. Bill Tate Meksika hükümeti adına çalışan bir suikastçidir.






Garip Doktor - Dr. Strangelove - 1964 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Strangelove, sinemanın dahi çocuğu Kubrick'in enteresan filmlerinden... Her ne kadar ustanın her filmi nevi şahsına münhasır olsa da "Dr. Strangelove"ın yeri ayrı... Soğuk savaşa alternatif bir bakış açısı taşıyan filmde, Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği'ne saldırmak isteyen çatlak general Jack D. Ripper (ismine dikkat) karakterine odaklanırız. Bu tuhaf militer, soğuk savaş zamanında Rusların "Amerikan halkının vücut sıvılarını kirlettiği" gerekçesiyle SSCB’ye nükleer saldırı yapma kararı alır. Amerikan uçağı Sovyet sınırına yakın bir bölgede dönemin tipik devriye uçuşlarından birini yapmaktayken, mürettebat Ripper’dan saldırı emri alır. Ne var ki ABD Başkanı, Pentagon’daki danışmanlarıyla bir toplantı yaparak durumu değerlendirmektedir. Savaş yanlısı general Turgidson bu durumun komünizmle hesaplaşmak için güzel bir fırsat olduğunu belirtir. Fakat Sovyet Büyükelçisi DeSadesky, ABD makamlarına Sovyet savunma teknolojisinin geldiği son noktanın ürünü olan "Doomsday Device"dan bahsettiğinde ve başkan danışmanları eski Nazi bilimadamı Dr. Strangelove'ın görüşüyle durum daha da tehlikeli bir hal alır; "Doomsday Device", Sovyetlere yapılacak herhangi bir nükleer saldırıda dünyadaki tüm canlıların yok olmasını sağlayacak bir karşı tehdit silahıdır.






Brahms'ı Sever Misiniz - Goodbye Again - 1961 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anatole Litvak’ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde yedi kez Oscar ödülüne aday gösterilip üç tanesini kazanan aktris Ingrid Bergman, Yves Montand ve Anthony Perkins yer alıyor. 1961 Cannes’da Altın Palmiye’ye aday gösterilen filmin başrol oyuncusu Anthony Perkins bu festivalde En İyi Aktör ödülünü kazanmıştır. Konusu Françoise Sagan’ın bestseller romanı ‘Aimez-vous Brahms’ dan hikayenin bütünlüğü bozulmayacak şekilde başarıyla beyazperdeye uyarlanan film, Paula’nın umutsuz aşk çıkmazlarında sürüklenmesini konu alır.






Peyton Place - 1957 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New England bölgesindeki Peyton Place kasabasında Constance MacKenzie öncülüğündeki aileler, gençleri düzende tutamak için çabalarken, çevrelerinde bir çok skandallar olup bitmektedir. En son yaşanan olayda, bir okul görevlisi, alkollü olduğu sırada, üvey kızının travmatik olaylar yaşamasına sebep olur. Bunun sonucunda ise, olaylar cinayete kadar gidecektir. Mahkemedeki duruşma sıraında, mükemmel bir fotoğraf gibi görünen bu kasabanın ardındaki korkunç gerçekler ortaya çıkacaktır...

1957 yılında çekilmiş, o dönemde yaygın olan suçlara karşı değişik bir bakış açısı getiren ve olayları derinlemesine incelemiş bir filmdir. dokuz dalda oscar ödülüne aday gösterilmesinin yanı sıra o dönemde çekilmiş olan en uzun metrajlı filmlerden biridir...






Gönüllü Katil - 3.10 To Yuma - 1957 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanun kaçağı Wade yakaladığında, Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar. Ancak, Wade'in çetesi ve her köşede bekleyen tehlikeler yüzünden, yolculuk kaderlerine doğru bir göreve dönüşür.






Cehennem Kapısı - Ten Seconds To Hell - 1959 - BRRip 1080p- DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir grup Alman askeri, 2. Dünya Savaşı sonrasında Berlin'deki mayınları ve bombaları imha etmekle görevlendirilir.






Cehennem Kapısı - Ten Seconds To Hell - 1959 - BRRip 720p- DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir grup Alman askeri, 2. Dünya Savaşı sonrasında Berlin'deki mayınları ve bombaları imha etmekle görevlendirilir.






Sinbad Harikalar Diyarında - The 7Th Voyage Of Sinbad - 1958 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filmde kötü ruhlu bir büyücünün cüce yaptığı nişanlısını eski haline döndürmek için çareler arayan cesur Sinbad'ın maceralarını konu alıyor. Oyuncuların üstün performansı ve Ray Harryhausen'in animasyondaki başarısı filmi izlenmeye değer kılıyor.