S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölüme Yakarış - A Prayer For The Dying - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

IRA bombacısı Martin (Mickey Rourke), askerî bir kamyonu havaya uçurmayı planladığı saldırıda yanlışlıkla bir otobüs dolusu öğrenciyi öldürür. Bunalıma giren ve davasına inancını yitiren Martin, ülkeyi terkedip temiz bir yaşama başlamaya karar verir.






Ölene Ölüme Kadar Seks - Torso - 1973 - BRRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Roma’da bir seri katil kanlı bir cinayet zincirine başlar. Katil hakkında tek bilinen kırmızı bir eşarp taktığı ve kurbanlarını bu eşarpla boğarak öldürdüğüdür. Katil daha sonra kurbanlarının kah gözlerini çıkararak, kah göğüslerini yararak, filme adını veren atmosferi yaratmaktadır. Kurbanlarını Roma’daki bir okulun öğrencileri arasından seçer. Okulun hayatta kalan morali bozuk öğrencileri (dört kız arkadaş) hava değişikliğine ihtiyaçları olduğunu analiz ederek içlerinden birinin amcasının kırdaki çiftliğine giderler. Ancak katil de onları takip edecektir.






Beyaz Apaçi - Bianco Apache - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Haydutların saldırısına uğrayan yerleşimcilerden hamile bir kadın dışında kurtulan olmaz.Olay yerine gelen kızılderililer kadını yanlarına alırlar. Kadın doğumda ölür ve şef Beyaz Ayı çocuğu aynı yaştaki kendi çocuğundan ayırmadan büyütür. Film "Apache Kid" olarak da bilinir.