S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Öfkeli Aile - House Of Fury - 2005 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Görünüşte bir masör olan Teddy Yu, aslında eski bir gizli ajandır ve artık geçmişini geride bıraktığını zannetmektedir. İki çocuğuna savaş sanatlarını öğretmekte olan Teddy'yi geçmişi tekrar bulur. Kötürüm ajan Rocco, kendisini sakat bırakan Ejderha adlı bir eski ajanı bulmak istemektedir. Artık baba ve çocukları, Rocco ve adamlarını durdurmak için birlikte hareket etmek zorundadır.






Korkunç Aile - Parents - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, 1950'lerin mükemmel Amerika’sında geçiyor.Bu mükemmel dünyada, biraz garip derecede sessiz, sakin ve hatta biraz uyuz diyebileceğimiz bir ilkokul ögrencisi vardır. Kendisi, onunla çok ilgilenen ve onu çok seven ama tarifi zor bir şekilde garip oldukları besbelli bir anne ve babaya sahiptir. Herşeyin son derece normal gözüktüğü bu ailenin evinde yavaş yavaş hiç de normal olmayan şeyler ortaya çıkacaktır. Bütün bu anormalliklerin habercisi de, evde aşırı miktarda tüketilen kırmızı ettir!..






Dev Ahtapot 1 - Octopus 1 - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roy bir CIA ajanıdır ve Bulgaristan’da yakaladığı Casper isimli uluslararası bir teröristi Amerika’ya götürmek zorundadır. Bunun için de Kaptan Shaw yönetimindeki bir denizaltıyla seyahat etmek durumundadır. Denizaltı yola çıktıktan kısa bir süre sonra dev bir ahtapotun saldırısına uğrar ve dibe çöker. Kaptan, Roy, Casper ve doktor Lisa dışındaki tüm mürettebat ölmüştür ve kendilerini öldürmek üzere olan dev bir ahtapotla birlikte dibe çökmüş bir denizaltıda kalmışlardır. Hayatlarını kurtarmak için müthiş bir mücadeleye başlarlar.






Dev Ahtapot 2 - Octopus 2 - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika Birleşik Devletleri, 2000 yılının 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarına hazırlanmaktadır. Bu sıralarda New York'ta bir turist çiftin ortadan kaybolması ile başlayan olaylar, denizdeki yatların yok olmasıyla tırmanır. Bu olayları araştırmak üzere görevlendirilen polis memurları Nick ve Walter, deniz altında dev bir ahtapotun saldırısına uğrarlar. Nick, bu yaratığın partneri Walter'ı vahşice katletmesine tanık olunca, olayı şefine anlatır. Ancak kimseyi kendisine inandıramaz. Kutlamalara gölge düşmesini istemeyen belediye başkanı da ahtapot hikayesini ciddiye almaz. Ancak 4 Temmuz günü dev ahtapot şehirde dehşet saçar.






Çifte Savaşçılar - Tai Chi Master - Twin Warriors - 1993 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Jet Li'nin başrolünde oynadıgı bu filmde Junbao (Jet Li) şaolin tapınağında dövüş eğitimi veren bir keşiştir. Daha iyi bir şaolin keşişi olmak için girdikleri mücadelede arkadaşı ile şaolin tapınağından atılır ve olaylar bundan sona başlar.






Balta - Hatchet - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Bir turist grubu New Orleans'ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley'in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında dehşet içinde keşfedeceklerdir. Gece başlayan tuhaf olaylar kanlı bir şekle bürünecektir.