S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ejderin Gücü - Dragon Force - 1982 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A government agent teams up with an international crimefighting organization to rescue a kidnapped princess.

Google Çeviri - Bir hükümet ajanı, kaçırılan bir prensesin kurtarılması için uluslararası bir suç örgütüyle işbirliği yaptı.



Güneye Yolculuk - Goin' South - 1978 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Henry Lloyd Moon (Jack Nicholson), peşine taktığı kanun adamlarını atlatmak için Meksika yollarına düşmüş, azılı bir hayduttur. Sınırı geçtiği anda atının bayılmasıyla yakayı ele verir ve asılmak üzere darağacına yollanır. İç Savaş yıllarında erkeklerin çoğunu kaybetmiş kasabada yeni bir yasa uygulanmaktadır. Eğer arazi sahibi kadınlardan biri, idam mahkumuyla evlenmeyi kabul ederse, haydut ipten kurtulacaktır. İlk talibinin (yaşlı Florence) ölmesiyle umutları sönen Moon'u, demiryoluna karşı savaş veren Julie Tate (Mary Steenburgen) alacak ve ikili arasında tatlı-sert bir ilişki filizlenecektir. Babadan kalma madeninde altın arayarak evini kurtarmaya çalışan Julie, bir yandan "kurt" görünümlü "yontulmamış" kocasından uzak durmaya çalışırken, diğer yandan onu da çalıştırmak için çeşitli fedakarlıklarda bulunacaktır.



Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November - 2001 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir. Sara ile tanışıncaya kadar. Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok.



Şarkıcı Kovboy - Rustlers' Rhapsody - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

While the audience watches a black and white horse opera, a narrator's voice wonders what such a movie would be like today. Rex O'Herlihan, The Singing Cowboy, finds himself in color and enters a cliché-ridden town, in which the evil cattle baron (Andy Griffith) and the new Italian cowboys (who always wear raincoats no matter how hot it gets) join forces to get him and the sheep ranchers to leave the valley.

Google Çeviri - Seyirci siyah-beyaz bir at operasını izlese de, bir anlatanın sesi bugün böyle bir filmin nasıl olacağını merak ediyor. Şarkı söyleyen kovboy Rex O'Herlihan, kendini renkli buluyor ve klişe yüklü bir kasabaya giriyor, içinde kötülük baronu ( Andy Griffith ) ve yeni İtalyan kovboyları (ne kadar ateşli olursa olsun her zaman yağmurluklar giyiyor) güçlerini birleştiriyor Onu ve koyun çiftçilerini vadiyi terketmeleri için.



Üvey Kardeşler - Step Brothers - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brennan Huff, 39 yaşında, ara sıra bir iş bulup çalışan ve annesiyle birlikte yaşayan bir adam. Dale Doback ise 40 yaşında, mütemadiyen işsiz ve babası ile birlikte yaşayan bir diğer adam. İkilinin anne ve babaları evlenip birlikte yaşamaya başlayınca, Brennan ve Dale de üvey kardeş olarak birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan bu iki kendini beğenmiş üvey kardeş arasındaki kıskançlık ve rekabet, birbirinden ilginç ve komik olayların yaşanmasına neden olur.