S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vatan Uğruna - Cimarron - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Oklahoma Land Run of April 1889 sets the stage for an epic saga of a frontier adventurer, his wife and family and their friends.

Google Çeviri - 1889 yılının Nisan ayında yapılacak olan Oklahoma Land Run, bir maceraperestin, eşinin ve ailesinin ve arkadaşlarının destansı destanlarının sahnesini oluşturuyor.



Timsah 2 Ölüm Bataklığı - Crocodile 2 Death Swamp - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanlı bir banka soygunundan sonra soyguncular Meksika'ya kaçmak için uçağa binerler. Uçağın pilotu yolculuğun riskli olduğunu görünce, yolculara geri döneceklerini bildirir. Ancak uçak bilmedikleri bir yere düşer. Uçaktan kurtulan yolcuları ve başlarına bela olan soyguncuları aç ve kızgın bir yaratık beklemektedir: Normalin beş katı büyüklüğünde dev bir timsah...



Roboman Hakaider - Mechanical Violator Hakaider - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The popular villain/antihero from the classic "Kikaider" TV series stars in his own movie, as a dark defender in a post-apocalyptic future.

Google Çeviri - Bir post-apokaliptik bir gelecekte karanlık bir savunucusu olarak popüler kötü / kendi film klasik "Kikaider" TV dizisi yıldızlı anti kahraman.



Gerceği Arayış - True Colors - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Toz pembe bir hayat yaşayan Tom, güçlü bir senatörün kızıyla nişanlıdır, işleri de yolundadır. Üniversiteden arkadaşı olan Peter, hırslı kişiliği ve bir an önce siyaset merdivenleri tırmanma isteği ile doludur. Yıllar önce tanıştıklarında Peter, Tim'i hep manipüle etmiş ve kendi tarafına çekmiştir. Tim'in nişanlısı Diana ondan ayrılmaya karar verdiğinde, Peter Diana ile birlikte olur ve ipler gerilir.



Antwone Fisher - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Deniz Kuvvetleri mensubu Fisher, içindeki şiddetin nedenini anlayabilmek için profesyonel yardım alır ve bir psikiyatristle görüşmeye başlar. Bu yolculuk onu, yıllardır görmediği ailesini aramaya itecektir. Çocukluğunda yaşadığı travmatik olaylar da ancak bu şekilde açılabilecektir.