S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gümüş Eyerler - Blazing Saddles - 1974 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rock Ridge kasabası gayet sakin bir kasabadır, ta ki tam ortasından demiryolu geçmesi gerekene dek. Bölgedeki toprakların fiyatları birden artacaktır fakat kasaba halkının zaten kendilerine ait toprakları vardır. Onları yerlerinden nasıl çıkarırsınız? Elinizdeki en korkunç, en kötü, en rezil çeteyi üstlerine salarak ve en fazla 24 saat dayanabileceğini düşündüğünüz bir şerifi görevlendirerek.






Batıya Giden Adam - The Westerner - 1940 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yargıç Roy Bean hukuku kendi yaratan ve keyfine göre adam asan eski bir askerdir. Onun en büyük problemi ise hayvancılığa engel olan köylülerdir. Bunun tam karşıt görüşünde olan Cole Harden ile yakın arkadaş olmasıyla birlikte Vinergaroon, Texas da hayat oldukça hareketli bir hale gelecektir.






Ayrı Bir Dünya - A World Apart - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1960'larda Güney Afrika, Johannesburg, beyazların yerleştiği bir bölgedir. Molly Roth, 13 yaşında, solcu bir ailenin kızıdır. Bir gece babası tutuklamadan kaçıp ortalıktan kaybolduğunda fazla geçmeden de annesi yetkililer tarafından alıkonulduğunda kızının etrafında dönen bu oyunun tüm parçalarını birleştirmesi gerekmektedir. Molly'nin beyaz arkadaşlarından bir kısmı ona karşı düşmanlık beslemeye başlar ve ailesinin siyahlarla olan ilişkileri yeni bir anlam kazanır. Dünyadaki ırkçılık, ilişkileri zedelemektedir. Molly, bu durumla nasıl başa çıkacaktır?






Altın - Gold - 2013 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, 1898 yılında Kuzey Amerika'da altın arayan bir grup Alman göçmenin hikâyesini anlatıyor. Daha çok karakterlerin psikolojilerini mercek altına alan, yaptıkları yolculuğun iç dünyalarına yansımalarını yüzlerinden okumaya çalışan film, Vahşi Batı'nın nefes kesen görüntüleriyle de ayrı bir estetiğe sahip.