S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uzay Takibi - Space Chase - 1990 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

M.S 2097 Yılında Dünya'nın tanınmış enstütülerinden olan Omega Enstütüsünde bilim adamları efsanevi sınırsız enerji kaynağı EGRIN'in sırrını çözdü. Fakat bu icat barış getirmek yerine galaxiyi birbirine kattı. Pek çok kişi evrenin sırrını çözebilmek için hayatından oldu. EGRIN'in sırrını bilen son kişinin peşine düşüldü...



Takip - Following - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Londralı işsiz bir yazar olan Bill, yeni romanı için insanların yaşamlarını öğrenmeyi takıntı haline getirir. Onları takip ederek, gizlice evlerine girerek hayatları hakkında ayrıntıları öğrenmeye çalışan Bill'in takip ettiği insanlardan biri olan Cobb adındaki iyi giyimli yabancı, aslında azılı bir soyguncudur. Bill'in kendince iyi niyetli saplantısı Cobb'un izlendiğini fark etmesiyle, birden ölümcül bir şekilde tersine döner ve kendisini bir anda karanlık suç dünyasının dehlizlerinde bulur.



Sucu - The Waterboy - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Robert ‘Bobby’ Boucher Jr., 31 yaşında olmasına rağmen çocuk ruhlu ve uyumsuz bir gençtir. Tek başına dünyaya adapte olmak konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Bobby’nin dünyayla tüm ilişkisini sadece onu topluma entegre etme çabasındaki annesi ve su taşıdığı futbol takımı sağlamaktadır. Bobby’nin tepetaklak giden hayatı futbol koçunun onu bir gün keşfetmesiyle beraber değişir. Bobby artık yeteneklerini sergileyebileceği bir alan bulmuştur. Ancak tam bir kontrol delisi olan annesi, bu durum karşısında hiç memnun olmayacaktır.



Simon Sez - 1999 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Interpol ajanı Simon (Dennis Rodman - Double Team) bir silah kaçakçısına karşı çalışırken, Nick'le (Dane Cook) karşılaşır. Eski bir CIA ajanı olan Nick, para karşılığında kızı kaçırılan bir müşterisinin vermesi gereken fidyeyi yerine ulaştırmaya niyetlidir. Çok geçmeden silah kaçakçısı, kaçırılan kızın mevki sahibi babası ve Fransız erkekarkadaşı ve Simon`ın gerçekten ölümcül bir silaha dönüşebilen İsveçli kick-box`çu eski kızarkadaşının yeraldığı bu casusluk ve cinayet oyununa Simon da dahil olur.



Sessiz Flüt - Dostu Olmayan Adam - Circle Of Iron - 1978 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dövüş ustası, Cord Zetan isimli bir büyücünün elinde bulunan, bilginin kaynağı isimli efsanevi kitabın peşine düşer. Yolculuk boyunca karşısına çıkan insanlar ve insansılar ona hayatı yeniden değerlendirmesi gerektiğini öğretir.
Hikayenin asıl sahibi Bruce Lee aynı zamanda senaryo yazar grubu içerisinde. Merhum David Carradine'ın en iyi filmlerinden kabul edilen yapım  Kill Bill dahil bir çok film tarafından gönderme bombardımanına tutulmuştu.



Onunla Bir Gece - One Night At Mccool's - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

McCool's adlı barda sıradan bir akşamdır. Bar, kapılarını kapatmaya hazırlanırken içeride üç kişi kalmıştır. Bir davayı araştırmak için orada bulunan özel polis Dehling, barın işletmeciliğini yapan Randy ve Carl isimli bir müdavimden oluşan bu grup, nereden ve nasıl geldiği anlaşılmayan bir güzellik karşısında büyülenir. Jewel isimli son derece baştan çıkarıcı ve alımlı bir kadın, bara adımını attığı an dikkatleri üzerine çeker. Kısa süre içerisinde bu üç erkeğe de hayatlarını değiştirecek anlar yaşatır. Filmin bundan sonraki kısmı ise her erkeğin kendi dilinden dökülen sözcüklerle bu farklı deneyimi anlatmasıyla devam eder. Ortadaki tek soru ise gizemini korumaya devam eder. Jewel neden oradadır? 



Cutter'ın Yolu - Cutter's Way - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jeff, bir cinayete tanık olur ve bunu yakın arkadaşı John'a anlatır. Vietnam gazisi John, bu olayı "Amerikan Sistemi"nden intikam almak için fırsat kabul eder ve işler karışır. Edgar Allan Poe ödülüne sahip film, türün meraklısını memnun edebilir.



Cutter'ın Yolu - Cutter's Way - 1981 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jeff, bir cinayete tanık olur ve bunu yakın arkadaşı John'a anlatır. Vietnam gazisi John, bu olayı "Amerikan Sistemi"nden intikam almak için fırsat kabul eder ve işler karışır. Edgar Allan Poe ödülüne sahip film, türün meraklısını memnun edebilir.



Çapkın Hayalet - School Spirit - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç yaşta ölüpde öteki tarafa gitmeden dünyada hem hayalet hem de canlı kalabilmeyi keşfeden kahramanımızı komik olaylar ve eğlenceli dakikalar beklemektedir.



Bottle Rocket - 1996 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kaldığı akıl hastanesinden taburcu olan Anthony, hayatta ne yapacağını bilemez bir durumdadır ve kendisi gibi başıboş olan arkadaşı Dignan'a katılır. Ancak Dignan hayali dünyasında kurduğu suç şebekesinin lideridir ve arkadaşını da suç işlemeye iter. Komşuları Bob'un da yardımıyla üç sakar arkadaş bir suç işlerler. Artık kaçmak zorunda olan arkadaşlar bir otele gelirler ve orada Anthony, otelde çalışan Inez'e aşık olur.