S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zombi Ölüm Günü - Day Of The Dead - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zombilerin hakimiyet kurduğu bir dünyada yaşamaya devam etmeye çalışan bilimadamları ve askerlerden kurulu bir topluluk, bu saldırılardan korunabilmek için gizli bir füze silosuna saklanırlar. Burada sıkı bir çalışmaya başlamış, dünyayı kurtarma mücadelesini sürdürmektedirler. Bu çalışmalar sırasında yakaladıkları zombileri deneylerinde kobay olarak kullanan bilimadamları öte yandan askerlerin gönüllerini hoş tutmak zorundadır. Ancak bir süre sonra ortaya çıkan tehlikeli durum herkesi korkunç bir sona sürüklemek üzeredir. Ölülerin Şafağı’nın kaldığı yerden devam eden filmde, yeni bir grup insanın hayatta kalma mücadelesi, önceki iki filmden daha da kanlı bir şekilde anlatılıyor.






Sinbad'ın Altın Yolculuğu - The Golden Voyage Of Sinbad - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sinbad ve ekibi altın bir tablet taşıyan Homunculus'u mücadele ederek tableti ele geçirirler. Homunculus'un yaratıcısı ve kötü bir büyücü olann Koura, tableti geri almak için Sinbad'ın peşine düşer. Bu arada Sinbad, iç içe geçen altın haritanın başka bir bölümüne sahip olan Sincanı bulur ve haritanın bilmecesini çözmek için avuçlarında gizemli bir dövme olan köle kızıda yanlarına alarak denizler arasında bir maceraya atılırlar. Bu yolculukta garip canavarlar, gizemli tapınaklar ve yol boyunca Koura'nın karanlık müdahalesi ile karşılaşırlar.






Sinbad Ve Bağdat Halifesi - Simbad E Il Califfo Di Bagdad - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Returning from a long sea voyage, Sinbad finds himself stripped of his home and possessions by the crazy Caliph who turns out to be his lookalike. he falls in with a pair of rogues whose incompetence leaves all three drugged and sold into slavery on the high seas. Allah intervenes and they find themselves on the ship bringing the beautiful princess Scheherazade to Baghdad for her wedding to the murderous Caliph. Sinbad immediately falls head-over-heels in love with this Arabian Nights Princess - with disastrous results!.....The adventure has just begun and its up to you to hunt this rare gem to know the rest.

Google Çeviri - Uzun bir deniz yolculuğuna döndükten sonra, Sinbad kendini evine ve mülklerine elinden almış görünen çılgın Halife tarafından soyutlanmış buluyor. beceriksizliği her üçünün uyuşturucu bıraktığı ve açık denizlerde köleliğe satıldığı bir kaçakla karşılaşır. Allah müdahale eder ve kendilerini, güzel prensesi Şehrazam'ı Bağdat'a öldüren Halife'ye düğünüyle getiren gemide bulurlar. Sinbad hemen bu Arabic Nights Princess'a aşık oluyor - felaketle sonuçlanıyor! ..... Macera daha yeni başladı ve geri kalanı bilmek için bu nadide avlamak için size kalmış. 






Sinbad Kaplanın Gözleri - Sinbad And The Eye Of The Tiger - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sinbad (Patrick Wayne), güzel Farah (Jane Seymour) ile nişanlıdır. Ama aşıklar evlenmeden önce Sinbad, kötü bir cadı tarafından babuna dönüştürülen Farah’ın erkek kardeşine (Margaret Whiting) yardım etmek zorundadır. Bu görevi başarmada Sinbad tunç bir heykelle, 9 ayaklı bir mağara adamıyla, kılıç kullanan iskeletlerle ve bir kaplanla savaşmak zorunda kalacaktır.






Sinbad Harikalar Diyarında - The 7Th Voyage Of Sinbad - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde kötü ruhlu bir büyücünün cüce yaptığı nişanlısını eski haline döndürmek için çareler arayan cesur Sinbad'ın maceralarını konu alıyor. Oyuncuların üstün performansı ve Ray Harryhausen'in animasyondaki başarısı filmi izlenmeye değer kılıyor.






Sinbad Denizci Sinbad - Sinbad The Sailor - 1947 - DVDRip - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Douglas Fairbanks Jr, Maureen O’Hara, Anthony Quinn gibi oyuncuların rol aldığı film Sinbad’ın kendi ağzından anlattığı ve gerçek olup olmadığı bilinmeyen 8 macerasını kapsamaktadır. Sinbad ve Sabu tarafından bir gemi kurtarılır. gemide Büyük İskendere ait olan bir hazinenin haritası bulunmaktadır ve tabiki Sinbad’ın kalbini çalacak olan güzeller güzeli Shireen’de bu gemidedir. Sinbad bir yandan bu hazinenin peşimde olan kötü Amir ile mücadele ederken bir yandanda hazinenin bulunduğu gizemli adayı bulmaya çalıacaktır.






Silahlı Takip - Silah Kaçakçıları - The Gun Runners - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küba Devrimi nin ilk dönemlerinde geçen siyah-beyaz filmde silah kaçakçılığına bulaşmak zorunda kalan bir kaptanın öyküsü...






Sanal Gerçek - Virtuosity - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emniyet Teşkilatı Teknoloji Geliştirme Merkezi, SID versiyonu 6.7'yi geliştirmiştir. Böylelikle, 150'den fazla seri katilden, sadist, zeki ve tehlikeli bir sanal dünya varlığı elde edilmiştir. Ancak sorun, bu sanal varlıkların gerçek dünyaya kaçmasıyla başlar.






Sanal Gerçek - Virtuosity - 1995 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emniyet Teşkilatı Teknoloji Geliştirme Merkezi, SID versiyonu 6.7'yi geliştirmiştir. Böylelikle, 150'den fazla seri katilden, sadist, zeki ve tehlikeli bir sanal dünya varlığı elde edilmiştir. Ancak sorun, bu sanal varlıkların gerçek dünyaya kaçmasıyla başlar.