S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Seksek - Hopscotch - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaşlı ve tecrübeli bir CIA ajanı olan Kendig bir olayda Sovyetlerin KGB örgütünde çalışan Yaskov ile karşı karşıya gelir ve eski dostu olan Yaskov’u bağışlar. CIA’nin yöneticileri onun bu davranışını affetmezler ve Kendig’i emekliye ayırırlar oda oturup anılarını yazmaya karar verir. Bu anılarda bir çok ifşaatın yer alacağını gören bütün istihbarat teşkilatları harekete geçer ve Kendig’in anılarını yazmasına engel olmaya çalışırlar.






Saatli Bomba - Ticker - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

San Francisco şiddetli patlamalarla sarsılıyordu.Güvenlik güçleri alarmda, halk ise panik içindeydi. Dedektif Ray (TomSizemore) saldırıları gerçekleştiren teröristleri yakalamaya çalışırken bomba uzmanı Frank Glass (Stevan Seagal) ile işbirliği yapıyor. Ancak olayın failleri izlerini kaybetmeyi başarmışlardı. Aradan bir sene sonra aynı terörist örgüt bilgisayar kontrollü zaman ayarlı dev bir bombayla şehri tehdit etmeye başladı. Örgütün lideri Swan (Dennis Hopper) acımasız bir katildi ve tarihin en büyük terör eylemini durdurmak için zamana karşı nefesleri kesen mücadele başlıyordu.







Altına Hücum - The Gold Rush - 1925 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Altına Hücum 1925 ABD yapımı sessiz komedi filmidir. Özgün adı The Gold Rush olan bu siyah beyaz filmin yönetmeni, senaryo yazarı, yapımcısı ve başrol oyuncusu Charlie Chaplin'dir.

Daha önce çok sayıda kısa metrajlı ve iki tane de orta metrajlı film yapmış olan Chaplin'in Woman of Paris: A Drama of Fate'ten sonra çektiği ikinci uzun metrajlı filmidir. Bu filminde de öncekilerde olduğu gibi "küçük serseri" Şarlo'yu canlandırmaktadır. Film o tarihte rekor sayılacak bir süre olan 14 ayda ve astronomik sayılacak bir maliyetle tamamlandı. Chaplin filme tam 650.000 dolar harcamıştı.

1942 yılında Chaplin "Altına Hücum" filmini tekrar elden geçirdi, film için bestelediği müziği ve kendi kaydettiği diyalogları filme monte etti. Kurguda da bazı değişiklikler yaparak filmi yeniden gösterime verdi.
Filmde, birçok maceracının yaptığı gibi Klondike Altına Hücum hareketinde Alaska'ya altın aramak için giden "Küçük Serseri" Şarlo'nun buradayken çektiği sıkıntılar, düştüğü komik durumlar, hırstan gözleri dönmüş insanların zaaflarını görmesi ve bu arada aşkı bulması anlatılmaktadır. Filmin en unutulmaz sahnelerinden biri de kendi gibi iki altın arayıcıyla birlikte kar fırtınasının ortasında uçurumun kenarına sürüklenmiş bir kulübede mahsur kaldıkları sahnedir. Ayrıca yemek niyetine "ayakkabısını yediği" sahne de akıllara kazınan ve sinema tarihine geçen sahnelerden biridir.

"Altına Hücum", 1992 yılında Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi tarafından "kültürel, tarihi ve estetik olarak önemli" filmler arasına seçilerek ABD Ulusal Film Arşivi'nde muhafaza edilmesine karar verilmiştir.






Algiers - 1938 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beautiful Gaby meets a romantic jewel thief in the mysterious Casbah.

Google Çeviri - Güzel Gaby gizemli Casbah'da romantik bir mücevher hırsızı karşılar.






34.Caddedeki Mucize - Miracle On 34th Street - 1947 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Susan Walker (Natalie Wood) bir mağazada çalışan Kris Kringle'ın (Edmund Gwenn) gerçek Santa Claus (Noel Baba) olduğunu iddia ediyor ve hatta bunu kanıtlamaya da çalışıyor. Oscar ödüllü bu komedi fantazisi 1973'de televizyon için 1994'de sinema için yeniden çekildi.